Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

Αυτό το μπάσκετ θέλουμε, volume 2!

 
"Επιστρέφω" για το θέμα των γηπέδων, μια που αύριο αρχίζει το εφηβικό της ΕΚΑΣΘ. Γράψαμε ότι κάποια γήπεδα δεν είναι έτοιμα, ή μέχρι πρότινος δεν ήταν έτοιμα. Κάποιοι φίλοι θορυβήθηκαν, και καλά κάνουν: γιατί αυτός είναι ο σκοπός του blog και κάθε δημοσίευσης! 
Ευχαριστούμε, επίσης, τον καλό μας φίλο (τα στοιχεία του στη... διάθεση μας!) που μας ενημερώνει ότι: "από τα 4 γήπεδα που ανήκουν στο Π.Ε.Α.Κ. Δυτικής Θεσσαλονίκης μόνο σε ένα στη Νεάπολη έγιναν όντως οι γραμμές, όχι όμως στα άλλα (Αμπελόκηποι, Σταυρούπολη, ΕΚΟ) και ζητήθηκε η συνδρομή της ΓΓΑ, επειδή τα κονδύλια έχουν παραχωρηθεί. Για τον έλεγχο των γηπέδων για να πάρουν άδεια καταλληλότητας υπεύθυνη είναι η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Υπάρχει επιτροπή στην οποία μετέχει η Αστυνομία, η Πυροσβεστική, γιατρός που ελέγχει το ιατρείο, Πολ.Μηχανικός και εκπρόσωπος της ομοσπονδίας του αθλήματος. Μέχρι τώρα έβγαιναν άδειες α λα ελληνικά, από άλλους φορείς (σ.σ.: για να μη γράψουμε τι ακριβώς μας είπε ο φίλος). Φέτος όμως ο Χρυσοχοίδης έστειλε επιστολή σε όλες τις Ομοσπονδίες να μην ορίσουν κανέναν αγώνα σε γήπεδο που δεν έχει κανονική άδεια. (η επιστολή είναι στο www.ekasth.gr)".
Αύριο, επαναλαμβάνουμε, αρχίζουν οι αγώνες, και το ρεπορτάζ για τα γήπεδα συνεχίζεται. Γιατί σίγουρα δεν είναι μόνο αυτά τα τρία που αναφέρει ο φίλος... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: