Τετάρτη, 15 Σεπτεμβρίου 2010

Πού να το σφυρίξει αυτό; Χα...

"Βούιξε" όλη η Ευρώπη για το πόδι του Tουντσερί πάνω στη γραμμή, πριν πάει για το ντράιβ και βάλει το καλάθι με τους Σέρβους. Ωραία πράγματα θα είχαμε αν ο διαιτητής σφύριζε την παράβαση. Μήπως γι' αυτό μπήκε γενικός κομισάριος της διαιτησίας ο Κώστας Ρήγας; Οεο...

Ας θυμηθούμε τη φάση, γιατί οι Σέρβοι είναι... αδέρφια μας. Έτσι Νέναντ;Και ιδού η νέα διαμαρτυρία του Ντούντα Ίβκοβιτς, όπως την "αλιεύσαμε" απ' το www.basketnet.gr:

"Το βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και το οποίο δείχνει τον Τουντσερί να πατάει τη γραμμή λίγο πριν πετύχει το καλάθι της νίκης των Τούρκων, έχει ξεσηκώσει τους Σέρβους και ο Ντούσαν Ίβκοβιτς επιτέθηκε εκ νέου στη FIBA! «Το βίντεο μιλάει από μόνο του. Και το ωραίο είναι ότι ο ένας διαιτητής του αγώνα (σ. ο Πορτορικανός Καριόν) ορίστηκε την επομένη να σφυρίξει και το παιχνίδι της Αργεντινής με την Ισπανία. Ως επιβράβευση μάλλον. Η FIBA παραμένει σιωπηλή και κανείς δεν έχει μπει στον κόπο να μας δώσει μια απάντηση ή να απολογηθεί για ό,τι έγινε. Νομίζω ότι οι κύριοι Κοτλέμπα και Μπάουμαν θα είχαν περισσότερους λόγους να το κάνουν ειδικά από την στιγμή που καθόντουσαν ακριβώς πίσω από το σημείο που ο Τουντσερί πάτησε γραμμή. Αν είχαν την ευθιξία, θα υπέβαλαν την παραίτησή τους. Μίλησα με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας μας, τον Κάπισιτς και τον γενικό γραμματέα Γκαβρίλοβιτς και απαίτησα να διαμαρτυρηθούν γραπτώς και να στείλουν το σχετικό βίντεο στον πρόεδρο της FIBA, Ιβάν Μαϊνινί. Πιστεύω αύριο κιόλας θα το κάνουν…» ήταν τα πύρινα λόγια του Ίβκοβιτς...".

2 σχόλια:

Aris είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Κώστας είπε...

Ευχαριστώ Άρη!