Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Ετοιμάζεται σφοδρή αντεπίθεση του Ηρακλή


Δε θα αφήσουν να περάσει έτσι στον Ηρακλή η εμπλοκή του Άρη, του ΠΣΑΚ, αλλά και η παθητική στάση της Ε.Ε.Α. για την αδειοδότηση.
Οι "κυανόλευκοι" είναι αποφασισμένοι να παραθέσουν συνέντευξη Τύπου, ίσως και σήμερα το βράδυ, προκειμένου να παρουσιάσουν "καυτά" έγγραφα και δικαστικές αποφάσεις κατά διοικούντων του Άρη, ενώ κινούν διαδικασίες για να ξεκαθαρίσει η εμπλοκή του ΠΣΑΚ και η σπουδή παλιών παικτών του. Μάλιστα στο Ιβανώφειο τονίζουν ότι υπάρχει η καλή διάθεση, εφ' όσον υπάρχει η αποπληρωμή του χρέους απ' τον Άρη, να γίνει ένας διακανονισμός των οφειλών και για τους "παλιούς" παίκτες, άσχετα αν δεν υποχρεούνται για κάτι τέτοιο, αφού η παλιά ΚΑΕ "εκκαθαρίστηκε".
Όσο για την Επιτροπή; Πνέουν μένεα και μιλούν για νομικές κινήσεις και εναντίον της, καθώς δεν είναι αρμόδια να κρίνει αν είναι σωστή η σύσταση μιας Α.Ε., κάτι που έκανε ήδη, στην περίπτωση του Ηρακλή, το Υπουργείο Ανάπτυξης και η διεύθυνση Εμπορίου. Είναι αρμόδια να κρίνει μόνο αν οι ΚΑΕ και οι ΠΑΕ που καταθέτουν δικαιολογητικά έχουν το δικαίωμα συμμετοχής, λένε στο Ιβανώφειο.
Οι εξελίξεις αναμένονται, γιατί τα πράγματα αρχίζουν να "ζορίζουν" ιδιαίτερα, καθώς τη Δευτέρα υπάρχει άλλο ένα ποινικό δικαστήριο για παράγοντες του Άρη!
* Όσο για έγγραφα και αποκαλύψεις; Πέραν των όσων θα ανακοινώσει η ίδια η ΚΑΕ Ηρακλής, αύριο στο "Μ" θα υπάρχουν πάλι πολλές... αποκαλύψεις, που θα "ξεσκεπάσουν" και πάλι την αλήθεια σε αυτήν την πόλη!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

αντε βρε μεινετε στη μιζερια σας
οταν ειχατε το ψευτο-κολαρο να σκεφτοσασταν οτι εχει ο καιρος γυρισματα.

παντελονατα να φερεστε,τοτε ηταν καλα τα ψευτοκολαρα και τωρα οχι