Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

"Καμπανάκι" για μεταγραφές




Αν και χωρίς Τάκερ και Σκορδίλη, η ήττα με είκοσι πόντους διαφορά απ' τον Ολυμπιακό (70-90) αποτελεί ένα "καμπανάκι" για τον Άρη και την ανάγκη ενίσχυσης. Και προφανώς - επειδή κι οι φιλοξενούμενοι είχαν απουσίες (Σπανούλης, Μπουρούσης, Τεοντόσιτς, Κέσελι) - θα πρέπει να γίνει μεγάλη προσπάθεια και για έναν ψηλό, κι ας λέει ο Σαρόν ότι θέλει άλλους δύο κοντούς.
Ας διαβάσουμε όμως τι λέει η επίσημη ενημέρωση της ΚΑΕ απ' το arisbc.gr
"Πολύ χρήσιμα συμπεράσματα είχε τη δυνατότητα να βγάλει ο προπονητής του Άρη , Σαρόν Ντρούκερ και οι συνεργάτες του στο σημερινό(12/09) φιλικό παιχνίδι που έδωσε η ομάδα απέναντι στον Ολυμπιακό στο Κλειστό του Πανοράματος. Στο φιλικό αγώνα η ομάδα μας ηττήθηκε με σκορ 70-90.
Απόντες για τον Άρη από τη σημερινή αναμέτρηση ήταν οι: Πι Τζέι Τάκερ και Γάιος Σκορδίλης. Αμφότεροι ταλαιπωρούνται από τραυματισμό.
Μετά το τέλος του φιλικού παιχνιδιού ο τεχνικός των «κιτρίνων» δήλωσε: «η σημερινή αναμέτρηση ήταν ένα πολύ δυνατό τεστ για εμάς. Παίξαμε πολύ καλά τα τρία πρώτα δεκάλεπτα του αγώνα τα οποία συνδυάστηκαν και με πολύ καλή άμυνα. Παίξαμε ομαδικά και οι παίκτες μου έκαναν μια πολύ καλή προσπάθεια. Μάθαμε πολλά από αυτό το παιχνίδι. Κυρίως ποια είναι εκείνα τα στοιχεία που πρέπει να βελτιώσουμε. Κρατάμε τα σημεία εκείνα στα οποία ήμασταν καλοί ώστε να τα διατηρήσουμε στον ίδιο βαθμό και στη συνέχεια. Τέλος όπως προανέφερα ήταν ένας καλός αγώνας για εμάς για να δούμε σε τι κατάσταση βρισκόμαστε ώστε να είμαστε έτοιμοι στην αρχή των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεών μας».
Διαιτητές: Τανατζής, Γκούμας, Πανταζής
Τα Δεκάλεπτα: 19-18, 33-36, 56-61, 70-90. Οι συνθέσεις:
Άρης: Πιρς 6π., 2ασ., Χατζηβρέττας 15π., 1ρ., Ταπούτος 10π. 1ασ., Ντάνστον 5π., 2ρ., Μπορόβνιακ 8π.,1ασ.,3ρ., Χρυσικόπουλος 14π.,2ρ., Μούρτος, Τσαϊρέλης 7π.,2ρ., Κουμπούρας 5π.,2ασ.
Ολυμπιακός: Λούκας 5π., Παπαλουκάς 5, Έρτζεκ 7π., Παπανικολάου 9π., Μαυροκεφαλίδης 21π., Νεστέροβιτς 6π., Σλούκας 10π., Καραθανάσης, Κατσίβελης, Γλυνιαδάκης 20π., Πελεκάνος 7π .
Οι προπονήσεις της ομάδας θα συνεχιστούν αύριο(13/09) στις 19:00 το απόγευμα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: