Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Συμμαζευτείτε, κύριοι...

Καλό ξημέρωμα να έχουμε και πάλι...

Σήμερα δεν έχουμε ρεπορτάζ ιδιαίτερο. Άλλωστε δεν έχουμε κάτι άλλο να περιμένουμε. Τους επίσημους αγώνες περιμένουμε. Του Άρη στις Σέρρες, και μετά την Κυριακή. Γιατί αν ήταν να περιμένουμε του Ηρακλή, άστα να πάνε.
Έχουμε όμως κάποιες παρατηρήσεις:
- Ας προσέξουν κάποιοι φίλοι παράγοντες, εκεί στο "Παλατάκι", γιατί μαθαίνω ότι κάνουν κάποιες αδικαιολόγητες για αυτό που εκπροσωπούν κινήσεις. Μη νομίζουν ότι δεν τα γνωρίζουμε. Μη νομίζουν ότι δεν καταγράφουμε. Και οι "ρουφιάνοι" τους να τους τα πουν, όπως τα γράφουμε. Έτσι ακριβώς.
- Εμείς, οι δημοσιογράφοι εννοώ και όχι μόνο η αφεντιά μας, είμαστε και με τον ΠΑΟΚ, και με τον Ηρακλή και με τον Άρη, όσο "ρευστό" και αόριστο ακούγεται κάτι τέτοιο. Και το "είμαστε" ερμηνεύεται κατά το δοκούν. Δεν σημαίνει όμως ότι θα πρέπει να μη γράφουμε αυτά που βλέπουμε και αυτά που ξέρουμε. Όλα θα γράφονται, το πως θα γράφονται είναι στο "φίλτρο" του καθενός, το προσωπικό.
- Το ίδιο ισχύει και για τους φίλους μας στο Παλέ και στο Ιβανώφειο. Να μη νομίζουν ότι επειδή γυρίζουν με τα δημοσιεύματα του "Μ" και άλλων εφημερίδων στα χέρια ότι έτσι διοικούνται οι ομάδες. Κατηγορώντας δημοσιογράφους. Περιμένουμε επίσημες συνεντεύξεις Τύπου πριν αρχίσει το πρωτάθλημα και απ' τις τρεις διοικήσεις. Έστω απ'τις δύο, γιατί ο ΠΑΟΚ διά του κ. Κανώτα παρέθεσε πρόσφατα. Αλήθεια ο πρόεδρος γιατί κάθεται μόνος του στην κερκίδα, στο "Παλατάκι"; Άλλοι διοικούντες του ΠΑΟΚ δεν υπάρχουν;
- Το θέμα είναι ότι χρειάζεται βοήθεια απ' όλους μας, ακόμη και με κάποια τέτοιου είδους αστεία γεγονότα, στις ομάδες. Αυτό θα το λέμε και θα καλούμε τους φιλάθλους των ομάδων να βοηθήσουν και να αγοράσουν ένα, έστω, διαρκείας.
- Έγινε θέμα το ιδιωτικό συμφωνητικό του Λίνου. Γιατί; Γνωστό ήταν, εμείς απλά το υπενθυμίσαμε. Και η ΚΑΕ θα το ενεργοποιήσει, φυσικά, και την 1η Δεκεμβρίου θα υπογραφεί το συμβόλαιο.
- Ο Μπόγιαν Πόποβιτς έμεινε ελεύθερος απ' την Παρτιζάν. Μα γιατί; Για να έχουμε να ασχολούμαστε; Αν είχαμε και λεφτά...

Δεν υπάρχουν σχόλια: