Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Αναβολή λόγω της... "παλιάς" ΚΑΕ Ηρακλής! (νεο!)



Ανανέωση:

Ως την άλλη Παρασκευή θα πρέπει να περιμένει ο Ηρακλής, όπως και το Μαρούσι και η ΑΕΚ, προκειμένου να λάβουν, ή όχι, την αδειοδότηση για τη συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα μπάσκετ της Α1. Οι "κυανόλευκοι" άκουσαν με έκπληξη τον πρόεδρο της Επιτροπής κ.Κουτελάκη να λέει ότι όλα είναι εντάξει, αλλά θα πρέπει να μελετήσει λίγο τον νόμο για το τι ισχύει για την ύπαρξη και της παλιάς ΚΑΕ Ηρακλής. Κάτι που όπως όλοι καταλαβαίνουμε σχετίζεται με το γνωστό έγγραφο που δημοσιεύσαμε στο "Μ" και στο salonikabasket.blogspot.com, που έστειλε ο Άρης και "μπέρδεψε" την Επιτροπή. Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν και άλλα έγγραφα του Άρη που εστάλησαν στην Επιτροπή, αλλά θα επιβεβαιωθεί 100% αυτό μετά τη συνεδρίαση του ΕΣΑΚΕ που έχει οριστεί για τις 17.00.
ΑΝΑΝΕΩΣΗ: Το νεότερο μας ρεπορτάζ αναφέρει ότι στην Επιτροπή έκανε παράσταση δια του δικηγόρου του, Γιάννη Ζαφειρόπουλου και ο ΠΣΑΚ, ο Σύνδεσμος των παικτών. Σύμφωνα με αυτήν τονίστηκε το εκπρόθεσμο της υποβολής αιτήσεων σχεδόν απ' όλες τις ομάδες και ότι κάποια στιγμή θα πρέπει να τηρείται ο νόμος, που λέει 45 ημέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος! Απ' τον Άρη λέγεται ότι παρουσιάστηκε και το θέμα χρεών της παλιάς ΚΑΕ Ηρακλής σε παίκτες που έπαιζαν τότε στην ομάδα, αλλά αυτό παραμένει υπό διερεύνηση - αν δηλαδή ειπώθηκε κάτι τέτοιο στην Επιτροπή, άρα και την επηρέασε για να μη δώσει το "χαρτί" από σήμερα.
Στον ΕΣΑΚΕ υπάρχει εκνευρισμός για την Επιτροπή, γιατί ενώ οι ομάδες, όπως λέγεται, έχουν αυτά που πρέπει, "κολλάει" η αδειοδότηση τους σε τυπικότητες και δεν μπορούν να προχωρήσουν συζητήσεις για τηλεοπτικά, χροηγίες κλπ. Την άλλη εβδομάδα έχουμε αγώνες Κυπέλλου, μην το ξεχνάτε, έχουμε ευρωπαικούς αγώνες και σε έναν μήνα αρχίζει το πρωτάθλημα! Για το πρόβλημα έχει ενημερωθεί η πολιτική ηγεσία του ελληνικού αθλητισμού, γιατί κάποια στιγμή πρέπει να ξεκαθαρίσει τι συμβαίνει και ποιος αποφασίζει για τη νομιμότητα των ομάδων και των πρωταθλημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: