Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Δαμιανίδης: "μόνο δικαστική η παρέμβαση μας"

Το ζήτημα της "παρέμβασης" του Άρη στην ΕΕΑ για τη νέα ΚΑΕ Ηρακλής έχει προκάλέσει μεγάλες αντιδράσεις και καλό είναι να καταγράψουμε δημοσιογραφικά την άποψη των δύο πλευρών, του Άρη και του Ηρακλή.

Επικοινωνήσαμε με τον πρόεδρο της ΚΑΕ Άρης Γιάννη Δαμιανίδη, ο οποίος μας είπε πως: "εμείς ουδέποτε ζητήσαμε να μην παίξει ο Ηρακλής στην Α1. Αντίθετα, θέλουμε, αγωνιστικά, να παίξει ο Ηρακλής. Εμείς έχουμε έναν δικαστικό αγώνα και ζητήσαμε απ' τους αρμόδιους να μας πουν τι ισχύει, γιατί τους ενημερώσαμε ότι υπάρχουν αυτή τη στιγμή δύο ΚΑΕ Ηρακλής. Αυτό γράφει το χαρτί μας, τίποτα άλλο. Ενημερώνουμε ότι έγινε και 2η ΚΑΕ Ηρακλής ενώ υπάρχει μία ήδη, έστω υπό ειδική εκκαθάριση, όπως υπάρχουν κι άλλες υπό αυτό το καθεστώς αλλά παίζουν κανονικά".

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Ηρακλής Φώτης Θέος μας είπε: "θα μιλήσουμε υπεύθυνα, με όλα τα στοιχεία στο φως, σε συνέντευξη Τύπου. Εμείς τώρα συνεχίζουμε την προσπάθεια μας για να είναι έτοιμη σε όλα τα επίπεδα. Θα πάρουμε κανονικά πιστοποιητικό και θα παίξουμε κανονικά, αλλά θέση για το ζήτημα θα πάρουμε σε επίσημη συνέντευξη Τύπου".

Αυτά για να μην δημιουργούνται εντυπώσεις στην μπασκετομάνα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: