Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Επιμένει ο Ντρούκερ για δύο κοντούς



(Aναδημοσίευση απ' το www.basketnet.gr)

Ο Σαρόν Ντρούκερ μίλησε στον Άρης FM για την πορεία της προετοιμασίας, τους παίκτες του και την περαιτέρω μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας. Αναλυτικά είπε:

ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΤΟΥ: «Οταν ήρθα στον Αρη, γνώριζα ότι πρόκειται για μια μεγάλη ομάδα με πολύ καλή οργάνωση. Αντιλήφθηκα, επίσης, ότι πρόκειται για μια μεγάλη οικογένεια και αυτό το αντιλαμβάνομαι καθημερινά, από τα παιδιά που δουλεύουν στα γραφεία, τον Γιάννη Δαμιανίδη και γενικά από όλο το προσωπικό. Μάλιστα, ο κ. Δαμιανίδης επικοινωνεί μαζί μας μετά από κάθε προπόνηση και κάθε φιλικό, μας δίνει συγχαρητήρια και δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον. Αυτό μας γεμίζει με κουράγιο και δύναμη να δουλεύουμε σκληρότερα. Οι παίκτες μας δεν έρχονται στην προπόνηση για να ξεκουραστούν, αλλά για να δουλέψουν σκληρά. Προσπαθεί ο καθένας να προσφέρει το καλύτερο δυνατό για την ομάδα».

ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙ: «Μου κάνει εντύπωση η συνοχή, η καλή επικοινωνία, το καλό κλίμα και η συναδελφικότητα μεταξύ των παικτών, τόσο εντός, όσο και εκτός παρκέ. Καθημερινά δουλεύουμε σκληρά στον αμυντικό και στον επιθετικό τομέα. Εχουμε, όμως, πολύ δρόμο μπροστά μας. Επιπλέον, περιμένουμε να εντάξουμε και δύο ακόμη παίκτες στο κλίμα της ομάδας. Παρά το γεγονός όμως ότι είναι νωρίς, τα παιδιά δείχνουν πολύ καλά στοιχεία».

ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ ΑΠΟΚΤΗΜΑΤΑ: «Δεν μπορείς να περιμένεις από όλους τους παίκτες σου να βάζουν 20 πόντους σε κάθε παιχνίδι. Αν συνέβαινε αυτό, θα έπρεπε να σκοράρουμε 200 πόντους σε κάθε αγώνα! Ο καθένας έχει τον ρόλο του. Ο κάθε παίκτης μπορεί να δώσει πολύτιμες βοήθειες, έχοντας ξεκάθαρο ρόλο. Να πάρει ριμπάουντ, να δώσει ασίστ, να κλέψει μπάλες, να παίξει καλή άμυνα απέναντι στον καλύτερο αντίπαλο επιθετικά. Αυτό κάναμε και στα φιλικά και γι’ αυτό επιδείξαμε ένα τέτοιο πρόσωπο».

ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΑΝΗ ΚΟΥΜΠΟΥΡΑ: «Μας αρέσει ο παίκτης, είναι έμπειρος, ένα κλασικό πόιντ γκαρντ. Σίγουρα, όμως, πρέπει να τον βοηθήσουμε να βρει τα πατήματά του. Έχει ακόμη δέσμευση με την ομάδα του, αλλά μόλις μείνει ελεύθερος, πιστεύουμε ότι θα τον εντάξουμε στο δυναμικό μας και θα μας βοηθήσει ιδιαίτερα».

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΝΙΣΧΥΣΗ: «Αυτή τη στιγμή μας ενδιαφέρουν οι γκαρντ, αλλά υπάρχουν νέα παιδιά που μας βοηθούν στις προπονήσεις. Για τις επίσημες υποχρεώσεις, όμως, χρειαζόμαστε δύο έμπειρους περιφερειακούς, που θα μπορούν να βοηθήσουν ουσιαστικά».

ΓΙΑ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΚΕΛΟΣ: «Δε μιλάω για χρήματα. Αυτά είναι θέματα της διοίκησης. Έχουμε συγκεκριμένους υποψήφιους που μας ενδιαφέρουν και νομίζω ότι με λίγη τύχη, ότι θα έχουμε νεότερα σύντομα».

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΑΝΤΕΜΙΚ: «Γι’ αυτόν το λόγο, αλλά και για τις υποχρεώσεις μας στο Κύπελλο, ξεκινήσαμε νωρίς την προετοιμασία μας και προσπαθούμε να εντάξουμε σύντομα και τα δύο γκαρντ. Θέλαμε να εξοικειωθούμε και να είμαστε έτοιμοι με την έναρξη των υποχρεώσεων μας».

ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙ ΤΖΕΪ ΤΑΚΕΡ: «Ο κόσμος θα κρίνει τον παίκτη, αλλά και τον καθένα από εμάς. Δεν είναι μόνο οι πόντοι που μας έδωσε ο Τάκερ, αλλά βοήθησε κι αλλού. Πήρε ριμπάουντ, έκανε κλεψίματα. Είναι από τους αθλητές που μπορούν να είναι ηγέτες στον Αρη, όπως και άλλοι έμπειροι, ο Χατζηβρέττας, ο Ταπούτος και ο Πιρς».

ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ: «Οταν ήρθα στην ομάδα, γνώριζα πως οι οπαδοί μας είναι ο 6ος παίκτης. Γνωρίζω την ώθηση που μπορεί να μας δώσουν, σε καλές και κακές στιγμές. Είμαστε νέα ομάδα και όλα έχουν γίνει από την αρχή. Υπάρχουν θετικοί παράμετροι και μπορούμε να έχουμε ένα λαμπρό μέλλον. Θέλουμε τη συμπαράσταση και τη στήριξη του κόσμου, για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: