Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

"Σφήνα" Άρη κατά Ηρακλή!




Δε θα ασχοληθούμε με την απειρία των παραγόντων του Ηρακλή σχετικά με το επικοινωνιακό "παιχνίδι".
Γράψαμε εδώ και ημέρες ότι σύντομα θα "σκάσει" μια "βόμβα" στη Θεσσαλονίκη, τη "μπασκετομάνα". Προφανώς στο Ιβανώφειο δεν μπορούν να κρατήσουν τα στεγανά τους - αλλά αυτό δεν έχει σημασία.
Σημασία έχει το θέμα αυτό καθαυτό: ο Άρης έστειλε έγγραφα σε όλους τους αρμόδιους φορείς ζητώντας να μην επιτραπεί η συμμετοχή του Ηρακλή στο νέο πρωτάθλημα της Α1 καθώς είναι παράτυπη, όπως υποστηρίζουν οι "κίτρινοι", η σύσταση της νέας ΚΑΕ Ηρακλής.
Το θέμα ξεκινά, φυσικά, απ' την υπόθεση Σχορτσανίτη, αλλά το ερώτημα είναι τι μπορεί να κερδίσει ο Άρης γι' αυτήν καθαυτή την υπόθεση αν δεν παίξει ο Ηρακλής στο πρωτάθλημα. Και να μην παίξει, δε δικαιώνεται σε κανένα... δικαστήριο για την υπόθεση Σχορτσανίτη, η οποία είναι ένας κυκεώνας μηνύσεων, αγωγών και άλλων νομικών πράξεων εδώ και έξι χρόνια.
Όσο για το ότι δεν πήρε το πιστοποιητικό ο Ηρακλής; Στο Ιβανώφειο υποστηρίζουν ότι δεν έχει καμία σχέση το θέμα, και ότι υπάρχουν άλλα δεδομένα και deadlines για τις υπό σύσταση ΚΑΕ στην Ε.Ε.Α..
Το ότι στην πόλη δημιουργείται ένας ακόμη πόλος αντιπαλότητας είναι η "βόμβα" που λέγαμε, αν και η "μπασκετομάνα" έχει πολλά ακόμη προβλήματα να λύσει...

Το θέμα θα έχει συνέχεια, φυσικά, αφού μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν επίσημες τοποθετήσεις απ' τις δύο Κ.Α.Ε., ή απ' τον ΕΣΑΚΕ, που είναι ένας απ' τους φορείς που παρέλβαν το έγγραφο του Άρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: