Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Υπάρχει ιδιωτικό συμφωνητικό Λίνου-Άρη

Καλή εβδομάδα σε όλους!

Είχα γράψει ένα μακροσκελέστατο κείμενο για την υπόθεση Λίνου, αλλά γράφω τόσο γρήγορα που πάτησα κάτι λάθος και "φιλάκια" το κείμενο! Επειδή τα νεύρα μου είναι τσατάλια γενικώς απ' το πρωί, το μόνο που μπορώ να μεταφέρω είναι ότι
- ο Λίνος μένει, σύμφωνα με τον νόμο, ελεύθερος την 1η Δεκεμβρίου όταν και ενηλικιώνεται, όπως συμβαίνει με όλους τους παίκτες που "κλείνουν" τα 18 τους. Δεν υπάρχει πλέον η μονομερής ανανέωση...  
- ο Λίνος, όμως, έχει ιδιωτικό συμφωνητικό με τον Άρη. Κάτι που έχουμε γράψει και στο "Μ", κάτι που έχει γραφτεί κι αλλού - για να μην διεκδικούμε αποκλειστικότητες και πανηγυρίζουμε με τον εαυτό μας και τους παίκτες "του γραφείου μας", όπως κάνουν άλλοι.
- Τι λέει το συμφωνητικό; Δεν το έχουμε στα χέρια μας, αλλά οι πληροφορίες μας λένε ότι αναφέρει ότι την 1η Δεκεμβρίου θα πρέπει να υπογράψει ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ συμβόλαιο με τον Άρη. Τέλος...
- Αυτό σημαίνει ότι η μπάλα είναι στο γήπεδο του Άρη. Αν θέλει να τον πουλήσει, τον πουλάει, αλλά δεν τον χάνει χωρίς κέρδος. Από εκεί και πέρα θεωρούμε λάθος να γίνει κάτι τέτοιο, ακόμη και τεχνοκρατικά, γιατί με μια χρονιά στο παρκέ, η αξία του παίκτη θα ανεβεί κι άλλο. Άρα δεν συμφέρει να τον δώσει τώρα για να πάρει τον κάθε... Χαλπερίν!
Μια διευκρίνιση: καμία σχέση δεν έχει ο ατζέντης του Λίνου, με τον ατζέντη του Χαλπερίν. Δεν είναι οι ίδιοι. Ο ατζέντης του Χαλπερίν είναι ο Ιταλός Μαουρίτσιο Μπαλτούτζι, αφού ο προηγούμενος του Άρι Κράιν έχει πάρει εγκεφαλικό και έχει "δώσει" τους παίκτες του αλλού.
* Για τον ΗΡΑΚΛΗ που δεν παίρνει μέρος στο Κύπελλο Ελλάδας θα γράψουμε το απόγευμα...

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κρίμα που χάσαμε το μεγάλο κείμενο (σε καταλαβαίνω...)

Σε ευχαριστούμε όπως και να'χει!

arisff

ΥΓ. Μετράει που είναι και ευχάριστα τα νέα...! :P

banou είπε...

Κώστα, καλησπέρα και από μένα.
Διόρθωσέ με, αν διαφωνείς κάπου: ένα ιδιωτικό συμφωνητικό λειτουργεί ως αρραβώνας και ένα συμβόλαιο ως γάμος. Το πρώτο διαλύεται αν το θελήσει ο ένας, ενώ στην δεύτερη περίπτωση χρειάζεται κοινή συναίνεση.

Κρίμα που σου (και κατ' επέκταση ...μας) την έκανε ο blogger. Προτείνω να γράφεις τα κείμενα στο notepad και στη συνέχεια να τα κάνεις επικόλληση στο πλαίσιο της ανάρτησης :)

Κώστας είπε...

ευχαριστώ για τη συμπαράσταση, παιδιά! Γηράσκω αεί διδασκόμενος, το μόνο σίγουρο!

Για την υπόθεση, τι να πούμε παραπάνω; Τα γράφουμε όσα ξέρουμε...