Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Μπάβτσιτς στο Metrosport: "ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι"

Ο Έντιν Μπάβτσιτς εξέφρασε την ικανοποίησή του που επέλεξε να αγωνιστεί στον ΚΑΟΔ και υποστήριξε ότι η ομάδα θα γίνεται καλύτερη όσο περνάει ο καιρός.  Ο Βόσνιος σέντερ, ο οποίος σημείωσε 19 πόντους στην εντυπωσιακή νίκη επί του ΠΑΟΚ και ήταν από τους κορυφαίους, σε δηλώσεις που παραχώρησε στο "Metrosport", εξήγησε ότι η Δράμα είναι ιδανικός προορισμός για να παίξει κάποιος μπάσκετ, ενώ αναφέρθηκε και στην προσεχή αναμέτρηση με το Μαρούσι. Αναλυτικά όσα είπε:


"Είναι μία απόδειξη ότι αγωνιστική με αγωνιστική θα είμαστε καλύτεροι. Για μένα είναι πολύ σημαντικό να παίζω σε γεμάτα γήπεδα και η Δράμα σαν πόλη είναι από τους ιδανικότερους προορισμούς για να αγωνίζεται κάποιος. Είναι το δεύτερο πολύ καλό παιχνίδι και βάλαμε τις βάσεις για την παραμονή", δήλωσε ο πρώην άσος του Άρη και σημπλήρωσε:

"Η ομάδα δουλεύει σκληρά στις προπονήσεις και το κλίμα είναι πολύ καλό. Ο καθένας κάνει τη δουλειά του και αυτό που έχει σημασία είναι να συνεχίσουμε με την ίδια όρεξη. Ο ΠΑΟΚ ήταν ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος και καταφέραμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να πάρουμε από νωρίς τη διαφορά. Ο αγώνας με το Μαρούσι είναι ακόμη πιο κρίσιμος και ελπίζω να συνεχίσουμε την ανοδική μας πορεία. Η ομάδα έχει παρουσιάσει μεγάλη βελτίωση στο παιχνίδι της, αλλά ακόμη έχει πολλά περιθώρια, για να αποκτήσει μεγαλύτερη διάρκεια και εμπιστοσύνη. Είμαι ικανοποιημένος από την επιλογή μου να αποδεχθώ την πρόταση του ΚΑΟΔ".

Δεν υπάρχουν σχόλια: