Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Λέει αλήθειες η ανακοίνωση του Ικάρου!

Ανακοίνωση με την οποία επιτίθεται στους διοικούντες το ελληνικό μπάσκετ, εξέδωσε ο Ίκαρος Καλλιθέας. Οι άνθρωποι του συλλόγου, εκτιμούν πως οι νόμοι δεν τηρούνται, ενώ δεν παρέλειψαν να μιλήσουν και για το ότι… καθοδηγούνται σιγά σιγά προς την ασυνέπεια. Η σχετική ανακοίνωση: 
«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κόουτς Λινάρδο και τον Γιάννη Γκαγκαλούδη για τις δηλώσεις τους κατά την συνέντευξη Tύπου του μεταξύ μας παιχνιδιού. Θα θέλαμε όμως οι παραπάνω δηλώσεις να αποτυπώνουν και τον σεβασμό του ΕΣΑΚΕ, της Ελληνικής διαιτησίας όπως και των υπηρεσιών και παραγόντων του Μπάσκετ προς την ομάδα μας (λ.χ ΕΣΚΑΝΑ).

Η ομάδα μας δεν χαίρει τον σεβασμό που δικαιούται, "για να υπάρχουν 10 Ίκαροι στην Α1", όπως ανέφερε ο Γιάννης Γκαγκαλούδης και είναι σίγουρο από τις καταστάσεις που βιώνουμε και παρακολουθούμε επί καθημερινής βάσης, πως και εμείς οδηγούμαστε στο να εναρμονιστούμε στην ασυνέπεια που χαρακτηρίζει την Α1 Εθνική Κατηγορία. Λαμβάνουμε συνεχώς ενημερώσεις από τον ΕΣΑΚΕ για κανονισμούς που εν τέλει εφαρμόζονται από ελάχιστους και επί της ουσίας οι ενημερώσεις αυτές είναι απολύτως υποκριτικές.

Ένα απαξιωμένο Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ και ένας καθοδηγούμενος ελεγκτικός μηχανισμός, μας οδηγεί στην αναξιοπιστία, σαν την μόνη διέξοδο για την επιβίωση μας. Μήπως έχει φτάσει το πλήρωμα του χρόνου, να καθίσουμε όλοι μαζί στο ίδιο τραπέζι, (ΕΟΚ, ΕΣΑΚΕ, ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΟΜΑΔΩΝ και ΠΣΑΚ) για να δημιουργήσουμε έναν ισχυρό ελεγκτικό μηχανισμό, ώστε να αγωνίζονται στην Α1 μόνο οι ομάδες που πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις; Τώρα εν μέσω της περιόδου πρέπει να παρθούν κρίσιμες αποφάσεις, ώστε από το καλοκαίρι να τεθούν σε εφαρμογή.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ
Δημήτρης Παπαδόπουλος
Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη
Γιώργος Σαραντής».

Δεν υπάρχουν σχόλια: