Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Σε τρεις πόλεις της Θεσσαλίας το All Star Game του ΕΣΑΚΕ!

Σε τρεις πόλεις της Θεσσαλίας, Βόλος, Τρίκαλα και Λάρισα, θα γίνει το τριήμερο του 20ου All Star Game (30 Μαρτίου – 1 Απριλίου) σε μια πρωτοποριακή κίνηση του ΕΣΑΚΕ, του ΠΣΑΚ και της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Από το Pamesports.gr

Για πρώτη φορά η «γιορτή» του πρωταθλήματος της Α1 θα γίνει σε τρεις διαφορετικές πόλεις και έτσι περισσότεροι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μέρος σε εκείνη. Την Παρασκευή 30 Μαρτίου στον Βόλο θα πραγματοποιηθεί το All Star Game Παλαιμάχων. Το Σάββατο 31/3 θα γίνει στα Τρίκαλα ο αγώνας των Νέων και την Κυριακή 1 Απριλίου στην Λάρισα το τριήμερο θα ολοκληρωθεί με την συνάντηση των καλύτερων παικτών του πρωταθλήματος της Α1 χωρισμένους σε δύο ομάδες, Έλληνες – Ξένοι με τις συνθέσεις των ομάδων να επιλέγονται από τους φιλάθλους μετά από ηλεκτρονική ψηφοφορία.

Οι συζητήσεις των ΕΣΑΚΕ, ΠΣΑΚ για την διοργάνωση του All Star Game σε τρεις πόλεις της Θεσσαλίας έγιναν με τον αντιπεριφερειάρχη της περιοχής, παλαίμαχο διεθνή μπασκετμπολίστα Ευθύμη Ρεντζιά. Η ανακοίνωση της ανάληψης της διοργάνωσης θα γίνει μεθαύριο Πέμπτη (12.30 μ.μ.) στην Λάρισα από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό με την παρουσία του προέδρου του ΕΣΑΚΕ Βασίλη Οικονομίδη και του αντιπροέδρου του ΠΣΑΚ, Γιάννη Καλαμπόκη.


Πηγή: Pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: