Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Σούλης για Ίκαρο: "να δούμε ποιοι θα είμαστε!"

Τον Ίκαρο Καλλιθέας θα υποδεχτεί αύριο στις 19:00 ο ΠΑΟΚ σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι σύμφωνα με τον τεχνικό του Σούλη Μαρκόπουλο.  Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για το παιχνίδι κόντρα στην ομάδα του Άρη Λυκογιάννη και στάθηκε τόσο στην ενίσχυση του Ικάρου όσο και στα προβλήματα του "δικεφάλου". Αναλυτικά δήλωσε: 


«Μας περιμένει ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι. Ο Ικαρος έχει αλλάξει πολύ το τελευταίο διάστημα και έχει ενισχυθεί με την απόκτηση των Μπάξτερ, Βασίλιεβιτς και Μπεκ. Εμείς έχουμε τα προβλήματά μας, πρέπει να δούμε και ποιοι θα είμαστε για το παιχνίδι του Σαββάτου και να προσπαθήσουμε να παίξουμε με συγκέντρωση στο παιχνίδι και προσήλωση σε αυτά που έχουμε πει, ιδιαίτερα στην άμυνα, αλλά και επιθετικά».

Για τους παίκτες μίλησε ο Δημήτρης Αράπης που πρόσθεσε πως: «Τον Ικαρο τον αντιμετωπίσαμε και στο ξεκίνημα της σεζόν για το Κύπελλο, αλλά από τότε είναι μία εντελώς διαφορετική ομάδα. Ιδιαίτερα με τις προσθήκες που έκανε το τελευταίο διάστημα και έχει δυναμώσει σε σημαντικό βαθμό. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι κι εμείς θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας για να καταφέρουμε να κερδίσουμε και να ανασυνταχθούμε για τη συνέχεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: