Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Άλεξιτς και Κόβιλ ο ΠΑΟΚ!

Ο Μίλουτιν Αλεξιτς αναμένεται να είναι αυτός που θα φορέσει άμεσα την φανέλα του ΠΑΟΚ. Ο Σέρβος έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον "Δικέφαλο", όπως προκύπτει επισήμως από την πλευρά των "ασπρόμαυρων".  Συζητήσεις και με τον Ράιαν Κόβιλ για να αντικαταστήσει τον Μάρκους Γκορί...

Μάλιστα επειδή το λέτερ οφ κλίαρενς του το έχει η ελληνική ομοσπονδία, δεν αποκλείεται ακόμη και να αγωνιστεί κόντρα στον Ικαρο το Σάββατο (7/1), αλλά θα πρέπει πρώτα να αρθεί η απαγόρευση μεταγραφών από την FIBA για το θέμα του Τομάσεβιτς.


Ο Ραζνάτοβιτς σε συζητήσεις που είχε με τον Πρέλεβιτς (ο πρώτος εκπροσωπεί τον Τομάσεβιτς επισήμανε πως θέλει 15.000 ευρώ για το χρέος προς τον Σέρβο), ποσό που δεν είναι μικρό για τον "Δικέφαλο" αφού το ταμείο του είναι... άδειο.
Ωστόσο επισήμως από τον "Δικέφαλο" λένε εφόσον του δοθεί ένα ποσό (εκτιμάται πως αυτό αγγίζει τις 9.000 ευρώ) θα αρθεί η απαγόρευση μεταγραφών αφού θα δώσει την έγκριση να γίνει κάτι τέτοιο ο γνωστός ατζέντης.

Από εκεί και πέρα μάλλον μοιάζει με θέμα χρόνου η αποδέσμευσή του Μαρτίνας Αντριουσκεβίτσιους, σύμφωνα με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Το απόγευμα θα ξεκαθαρίσει το τοπίο (αναμένεται η απάντηση του Αμερικανού ατζέντη του παίκτη) για τον συγκεκριμένο καλαθοσφαιριστή, για τον οποίο το πρωί συζήτησαν οι Πρέλεβιτς και Καπάζογλου (ατζέντης του Λιθουανού).

Εφόσον ο τελευταίος αποτελέσει παρελθόν, ο ΠΑΟΚ πιθανότατα να πάει και για τρίτο σέντερ (με μικρό κόστος). Στο μεταξύ σε πολύ καλό δρόμο βρίσκεται το θέμα του Ράιβον Κοβίλ ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα αντικαταστήσει τον Μάρκους Γκόρι που επέστρεψε στην Ιταλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: