Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Έρχεται σήμερα ο Ντούβνιακ - ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ Η ΚΑΓΙΑ! (ΦΩΤΟ)


 


Στην Θεσσαλονίκη αναμένεται να βρίσκεται σήμερα το βράδυ ο Ούρος Ντούβνιακ για λογαριασμό του ΠΑΟΚ. Ο Σέρβος πλέιμεϊκερ αναμένεται το βράδυ στην Θεσσαλονίκη, αλλά το θέμα είναι η... πρώην του. Η πρώην κυρία Ντούβνιακ, η Κάγια, τραγουδίστρια στη... Σερβία! 
Η ακριβής ώρα άφιξης του Σέρβου πλέι μέικερ παραμένει άγνωστη κι αυτό γιατί είναι να έρθει οδικώς από το Βελιγράδι.
Ο Ντούβνιακ δεν αποκλείεται να κάνει και το ντεμπούτο του, που είναι και το πιθανότερο, το απόγευμα του Σαββάτου στο ΣΕΦ (14/01, 17:00) απέναντι στον Ολυμπιακό. Κάτι που για να γίνει στην πρεμιέρα του Β΄ γύρου της κανονικής περιόδου θα έχει να κάνει με το αν σήμερα ή το αργότερο αύριο λυθεί το συμβόλαιο του Μαρτίνας Αντριουσκεβίτσιους.
Κι αυτό γιατί το συμβόλαιο του Ρασάντ Ράιτ σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις είναι να λυθεί στις αρχές της εβδομάδας αφού ο Αμερικανός γκαρντ είναι να δώσει το παρών στο παιχνίδι του Σαββάτου στο ΣΕΦ με τον Ολυμπιακό.
Όσον αφορά τον Αντριουσκεβίτσιους μετά το χθεσινό ραντεβού που υπήρξε με τον εκπρόσωπό του αυτό που προκύπτει από τον ΠΑΟΚ είναι πως το θέμα της λύσης του συμβολαίου του είναι καθαρά διαδικαστικό.

Aπό το Sport24.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια: