Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Αλεξανδρής για ΑΓΟΡ: "Πολύ δύσκολο παιχνίδι"

Στην Κρήτη για να πάιξει με τον τοπικό ΑΓΟΡ θα ταξιδέψει ο Άρης που έρχεται από δύσκολη νίκη κόντρα στο Μαρούσι.  Για την αναμέτρηση με την ομάδα του Στέργιου Κουφού μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, ο τεχνικός του Άρη, Βαγγέλλης Αλεξανδρής που υπογράμμισε πως:
"Έχουμε να δώσουμε άλλη μια πολύ δύσκολη αναμέτρηση. Το Ρέθυμνο παρουσιάζεται φέτος ιδιαίτερα δυνατό και είναι μια αθλητική ομάδα που δίνει στον κόουτς Στέργιο Κουφό να εκφράσει περισσότερο από κάθε άλλη φορά την φιλοσοφία του για το μπάσκετ. Εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να παίξουμε όσο γίνεται καλύτερα και να ανταποκριθούμε σε μια σειρά συνεχόμενων αγώνων που μας περιμένει σε Ελλάδα και Ευρώπη για τον μήνα που διανύουμε".

Για τους παίκτες μίλησε ο Ρόλαντ Ντέιβις που είπε πως: «Κάθε εκτός έδρας αγώνας είναι δύσκολος. Το Ρέθυμνο είναι καλή ομάδα και διαθέτει καλούς Αμερικανούς παίκτες. Πρέπει να παίξουμε το μπάσκετ που ξέρουμε. Έχουμε αυτοπεποίθηση και βρισκόμαστε στην σωστή κατεύθυνση. Μέσα από την σκληρή δουλειά που καταβάλλουμε στις προπονήσεις νιώθουμε άνετα, πιστεύουμε ο ένας στον άλλον και όλοι μας θέλουμε να κερδίζουμε. Οι αντίπαλοι μας διαθέτουν τον Κρίστμας που είναι ένας από τους καλύτερους σκόρερ του Πρωταθλήματος, αλλά και τον Πέτγουεϊ, τον οποίο θυμάμαι όταν αγωνιζόταν στο κολέγιο και είναι πολύ καλός παίκτης. Τον παν είναι να παίξουμε καλή ομαδική άμυνα, να είμαστε συγκεντρωμένοι σε ότι μας πει ο κόουτς και να δείξουμε συγκέντρωση στις μικρές λεπτομέρειες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: