Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Ο Άρης ζήτησε τη βοήθεια του... Μπουτάρη!

Την στήριξη του Δήμου Θεσσαλονίκης ζήτησε επισήμως η ΚΑΕ Άρης με έγγραφο που έστειλε στον Δήμαρχο, Γιάννη Μπουτάρη. Ο Άρης είναι η μοναδική ομάδα που εκπροσωπεί την Θεσσαλονίκη στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, δεν είχε ζητήσει ποτέ μέχρι σήμερα την στήριξη του Δήμου, το έκανε όμως χωρίς να ζητήσει χρήματα, αλλά την κάλυψη των αεροπορικών εισιτηρίων για τα τρία παιχνίδια στο Γιούροκαπ.

Η διοίκηση της ΚΑΕ προσπαθεί να ενεργοποιήσει κάθε πιθανή "πηγή" εσόδων ή βοήθειας, ώστε να ομαλοποιήσει τον οικονομικό προγραμματισμό της. Έχει ήδη ανανεώσει τη συνεργασία της με την ΕΤ3 για την παραχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων των αγώνων στην φάση "Last 16" του Γιούροκαπ και θεώρησε πως είναι η κατάλληλη στιγμή για να ζητήσει και την στήριξη των τοπικών φορέων.

Ποτέ στο πρόσφατο παρελθόν ο Άρης δεν έχει ζητήσει βοήθεια, ειδικά επί δημαρχίας του Γιάννη Μπουτάρη. Οι κίτρινοι δεν ζητούν χρήματα, αλλά να καλύψει ο δήμος τα έξοδα μετακίνησης της ομάδας στα τρία εκτός έδρας παιχνίδια στο Γιούροκαπ, στη Μόσχα, τη Λιόν και το Ντόνετσκ.

Η διοίκηση περιμένει την απάντηση του Γιάννη Μπουτάρη και του δημοτικού συμβουλίου, ελπίζοντας ότι θα έχει τελικώς την στήριξη του Δήμου ως ο μοναδικός εκπρόσωπος της Θεσσαλονίκης στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις του μπάσκετ.


Πηγή: Pressaris.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: