Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Χωρίς Μπόγρη-Μαυραειδή ο Άρης αύριο με Μαρούσι

Με μία μεσημεριανή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη για το αυριανό παιχνίδι με το Μαρούσι στο Αλεξάνδρειο για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 (04/01, 17:00). Σε ένα παιχνίδι όπου ο Βαγγέλης Αλεξανδρής δεν θα έχει στην διάθεσή του τους τραυματίες Γιώργο Μπόγρη και Νταν Μαυραϊδής που δεν προπονήθηκαν και σήμερα. Aπό το Sport24.gr...

Η απουσία του Μπόγρη στο αυριανό παιχνίδι του Άρη ήταν δεδομένη από την περασμένη Τετάρτη όταν και στην διάρκεια του τοπικού ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον ΠΑΟΚ είχε υποστεί διάστρεμμα Β΄ βαθμού στον δεξιό του αστράγαλο.
Ένας τραυματισμός που καθιστά ακόμη και σήμερα αμφίβολη, όπως είχε τονιστεί από την πρώτη στιγμή και μετά το αποτέλεσμα της μαγνητικής που είχε υποβληθεί, την συμμετοχή του και στο παιχνίδι της Κυριακής με τον ΑΓΟΡ στο Ρέθυμνο (08/01).
Όσο για την απουσία του Μαυραϊδή αυτή προέκυψε την Κυριακή όταν και στην διάρκεια της προπόνησης είχε υποστεί μία τενοντίτιδα στον ώμο του με αποτέλεσμα να μην προπονηθεί χθες και σήμερα.
Αντίθετα παρών στην σημερινή προπόνηση όπως και στην χθεσινή αλλά και συνάμα στο αυριανό παιχνίδι με το Μαρούσι έδωσε και θα δώσει ο Δημήτρης Τσαλδάρης.
Ο έμπειρος διεθνής γκαρντ του Άρη ξεπέρασε την διάταση στον δικέφαλο του δεξιού του ποδιού με αποτέλεσμα να τεθεί στην διάθεση του Αλεξανδρή.
Εν τω μεταξύ στην διάρκεια της σημερινής ημέρας οριστικοποιήθηκε η συμφωνία της ΚΑΕ Άρης με την ΕΤ-3 για την μετάδοση και των τριών εντός έδρας αγώνων της ομάδας στο «LAST 16» του Eurocup όπως και στην Α΄ φάση της διοργάνωσης.
Αυτό σημαίνει πως η ΕΤ-3 θα μεταδώσει στις 19:45 τα παιχνίδια με τους τρεις νέους αντιπάλους του Άρη που είναι οι Κίμκι (17/01), Βιλερμπάν (31/01) και Ντόνετσκ (28/02) που θα γίνουν στο Αλεξάνδρειο χωρίς να αποκλείεται και η κάλυψη κάποιου ή κάποιων από τα εκτός έδρας παιχνίδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: