Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

SOS για την ΚΑΕ Άρης! Έκτακτη Γενική Συνέλευση! "Σενάριο" μέχρι και για Πρωτοδικείο! (ΝΕΟ))

Δεν είναι και τόσο ευχάριστα τα νέα απ' το διοικητικό συμβούλιο της ΚΑΕ Άρης που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο, στα γραφεία της ομάδας, στο "Παλέ". Σύμφωνα με πληροφορίες μας - αναμένονται και επίσημες ανακοινώσεις - θα
συγκληθεί έκτακτη γενική συνέλευση (22 ημέρες μετά τη δημοσίευση της πρόσκλησης στον ημερήσιο Τύπο, όπως ορίζει ο Νόμος) όπου εκεί θα αποφασιστεί πως και με ποια μορφή θα συνεχίσει η ΚΑΕ!
Οι μέτοχοι θα πρέπει να αποφασίσουν πώς θέλουν να συνεχίσει ο Άρης, μια που τα χρέη είναι ένας σημαντικός "βραχνάς". Γι' αυτό και οι νυν διοικούντες φέρεται να μη θέλουν πλέον να βάζουν υπογραφές σε συμβόλαια και επιταγές - όπως κάνει ο Δαμιανίδης εδώ και καιρό - αν δεν έχουν την "κάλυψη" των μετόχων. Να σημειωθεί ότι στο σημερινό συμβούλιο δεν παρέστη, σύμφωνα με τις πρώτες μας πληροφορίες, κάποιο μέλος της "Σάρισα"!
Μέχρι και το "σενάριο" της προσφυγής του Άρη στο Πρωτοδικείο για διορισμό διοικούσας επιτροπής "ακούστηκε", κι αυτό είναι κάτι που έχει σχέση με τα χρέη! Γιατί ως γνωστόν μια διοίκηση Πρωτοδικείου δεν έχει ευθύνη για τα προηγούμενα χρέη, παρά μόνο γι' αυτά που ίσως η ίδια δημιουργεί στη δική της "χρήση". Σε συνάρτηση με αυτό το "σενάριο", συνδέεται ένα ακόμη, που έχει σχέση με το άρθρο 99, κάτι το οποίο φαίνεται να εκπορεύεται απ' την αδυναμία πληρωμών των χρεών, ή την άρνηση απ' τους μετόχους να αναλάβουν κάτι τέτοιο! Αυτά τα "σενάρια" δεν διαψεύδονται, ούτε επιβεβαιώνονται, γιατί πολύ απλά πλέον θα κληθούν οι ίδιοι οι μέτοχοι να αποφασίσουν τι θέλουν να κάνουν με το "μαγαζί" τους. Μόνο που ο Άρης δεν είναι... μαγαζί!
* Νεότερο ρεπορτάζ αναφέρει ότι η προοπτική του άρθρου 99 αποκλείστηκε στο συμβούλιο, αφού είναι μια δύσκολη διαδικασία και χρονοβόρα, χωρίς εγγυημένο αποτέλεσμα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: