Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Αλεξανδρής: "δε θέλουμε να μας λυπούνται!"

Διαβάστε τις δηλώσεις του Βαγγέλη Αλεξανδρή μετά την ήττα απ' τον Κολοσσό και βγάλτε συμπέρασμα! Ιδίως η τελευταία παράγραφος μου αφήνει αρκετά ερωτηματικά, πέραν της δήλωσης περί λύπησης! 
Απορία: διευκρινιστική ερώτηση σίγουρα θα έκαναν οι καλοί συνάδελφοι που ήταν στο Παλέ, απάντηση άραγε πήραν; Τι εννοεί συμφώνησαν και δεν έρχονται; Εννοεί μόνο τον Τσαλδάρη που έχει συμφωνήσει προφορικά εδώ και καιρό και δεν βρίσκεται κάποιος για να του εγγυηθεί τα λεφτά του, ή εννοεί και άλλους παίκτες;


Απ' το Pressaris.gr: "Ο τεχνικός του Άρη έδωσε συγχαρητήρια στον Κολοσσό "γιατί έπαιξε καλύτερα και κέρδισε δίκαια" και συνέχισε: "Μου προξένησε έκπληξη ο τρόπος που αγωνιστήκαμε. Αυτή η ομάδα θα έχει σκαμπανεβάσματα στο πρωτάθλημα, γιατί έχουμε λίγους έμπειρους παίκτες και είναι λογικό να παρουσιάζουν αποκλίσεις οι εμφανίσεις των νεαρών. Η εικόνα που βγήκε μέσα από τη δουλειά που κάναμε όλη τη βδομάδα ήταν κάτι παραπάνω από εξαιρετική, σε σημείο που χθες όταν συζητούσα με τον πρόεδρο έλεγα ότι ίσως να μη χρειαστούμε και ενίσχυση αν πάμε έτσι Είναι λογικό να έχεις υπομονή, γιατί διαφορετικά μπορεί να σε πάρει από κάτω ψυχολογικά. Πολλοί βιάζονται να βγάζουν συμπεράσματα, αλλά με λυπεί που μας λυπούνται! Δεν θέλω να λυπάται κανείς τον Άρη! Αγαπάμε την ομάδα και θα πολεμήσουμε μέχρι το τέλος".

Εξήγησε πως "η ομάδα αυτή φτιάχτηκε το καλοκαίρι με νέα παιδιά με σκοπό να δημιουργήσουμε έναν πυρήνα παικτών, στους οποίους θα στηρίχτουμε τα επόμενα χρόνια. Δεν μπορέσαμε να βάλουμε έμπειρους παίκτες που είχαμε στον αρχικό σχεδιασμό μας, για να στηρίξουμε αυτή τη προσπάθεια. Είδατε ο Κολοσσός είχε τον Τσάμη, τον Χαρίση, τον Καλαϊτζή, τον Ασημακόπουλο... Εμείς βασιζόμαστε σε τέσσερις ρούκις! Η εικόνα που βγάλαμε δεν ήταν καλή. Ήταν η νύχτα με τη μέρα από αυτο που περιμέναμε. Θα συνεχίσουμε αυτή τη προσπάθεια".

Για την ενίσχυση της ομάδας υποστήριξε πως "χρειάζονται ένας, δύο έμπειροι παίκτες, από το αρχικό σχεδιασμό. Δεν ειμαι πρωτάρης να πιστεύω ότι με δέκα ρούκις θα μπορώ να κάνω εξαιρετική πορεία. Κατανοώ τα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν και κάνω την ανάλογη υπομονή, αλλά δεν εξαρτάται από μας. Με κάποιους παίκτες έχουμε έρθει σε συμφωνία. Γιατί δεν έχουν έρθει, δεν είμαι αρμόδιος εγώ να πω".

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

paria είσαι καμμένο χαρτί. Αν από αυτά που λέω κατάλαβες εσύ κάτι το φασιστοειδές τότε και εσύ και πολλοί άλλοι εδώ μέσα έχετε αρκετό τσιμέντο στον εγκέφαλο. Επί των μπασκετικών συμφωνούμε όλοι και ξέρουμε τι πρέπει να γίνει. Στον τρόπο αντιμετώπισης και σκέψης πάσχετε μερικοί, ίσως λόγω υπέρμετρων ψεκασμών εκεί ψηλά στη Θεσ/νίκη...