Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

"Χείμαρρος" ο Δαμιανίδης, αλλού έπεισε, αλλού όχι!




Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης Γιάννης Δαμιανίδης φιλοξενήθηκε στο μεσημέρι της Πέμπτης στην εκπομπή του SUPER 3 στον "ΑΡΗΣ FM", παραχωρώντας επί 2 ώρες και 45' μια αποκαλυπτική συνέντευξη εφ' όλης της ύλης! Διαβάστε τι δήλωσε για την ρύθμιση της εφορίας, για το όνομα του Άρη, για τον ίδιο και για το μέλλον της ομάδας μπάσκετ. 


ΣΧΟΛΙΟ SALONIKABASKET: Αλλού πείθει ο κ.Δαμιανίδης - για την ένδεια την παραγοντική και για την απαξίωση, για παράδειγμα - αλλού όχι, ότι "πρώτος φεύγω κλπ.". Είναι καιρός να κάνει κάτι άλλο στο μπάσκετ και να δούμε αν όντως το τμήμα κρατιέται απ' τη δική του παρουσία, την οποία θεωρούμε πολύτιμη για όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και πλέον υπό πλήρη φθορά, κάτι φυσιολογικό μετά από τόσα χρόνια. Ο Άρης θέλει κάτι άλλο, και διοικητικά... 

Ο κ. Δαμιανίδης τόνισε αρχικά πως "η παραφιλολογία όλου αυτού του τριμήνου, στο οποίο βγήκαν στη δημοσιότητα οικονομικά στοιχεί της ομάδας έκανε πολύ κακό στον Άρη αυτό το καλοκαίρι... Ο Άρης έχει το όνομά του στην Ευρώπη πολύ ψηλά ακόμα και σήμερα! Καμιά ομάδα δεν έχει πάρει δύο χρονιές wild card και προτίμησαν τον Άρη από ομάδες από την Ισπανία, όπως π.χ. τη Μπιλμπάο ή από τη Σερβία τη Χέμοφαρμ...

Σημαδιακή μέρα
Είναι σημαδιακή μέρα η σημερινή για μένα, γιατί είναι για τον Άρη σημαδιακή, γιατί στα δικά μου μάτια είναι πολύ μεγάλη η ευθύνη που αισθάνεσαι, διότι έχεις το οπαδικό συναίσθημα μέσα σου. Είναι 10 φορές πιο δύσκολο από έναν άνθρωπο να διοικήσει από έναν που έχει μέσα του το οπαδικό συναίσθημα".

Οι λεπτομέρειες της ρύθμισης
Αναφέρθηκε λεπτομερώς στο θέμα της ρύθμισης της οφειλής προς την εφορία λέγοντας πως "ο Άρης τακτοποίησε όλες τις εκκρεμότητες προς την εφορία. Έκανε δύο κινήσεις. Δημιουργήθηκε ένα επιτελείο το οποίο από τις 20 Ιουνίου όταν και παραλήφθηκαν τα φύλλα ελέγχου, δούλεψε συστηματικά ώστε να φτάσουμε στη χθεσινή μέρα. Το χρέος ήταν 1.273.000 από φόρους συν προσαυξήσεις που ξεπερνούσαν τις 800.000 ευρώ. Το τελικό ποσό 2.100.00 ευρώ. Με το που συμβιβαστείς με την εφορία καταβάλλοντας την προκαταβολή, μειώνονται οι προσαυξήσεις κατά 3/5.
Χθες ο Άρης μπήκε στη περαίωση, έκλεισε τα βιβλία του από το 2003 ως το 2009. Είναι πεντακάθαρη Η ΚΑΕ. Ταυτόχρονα κατέβαλλε το 20% του ποσού που προέκυψε από τη διάταξη με την οποία πολύ συστηματικά δουλέψαμε όλο αυτό το διάστημα. Από τις 850.000 ευρώ των προσαυξήσεων, το ποσό έπεσε στα 159.000 ευρώ.
Ο Άρης έχει ένα χρέος στην εφορία 1.273.000 συν τις προσαυξήσεις, δηλαδή περίπου 1.500.000 ευρώ. Από αυτό το ποσό αφαιρείται το πσοό των 330.000 που καταβλήθηκε τοις μετρητοίς, για να μπει στη ρύθμιση. Απομένει το υπόλοιπο για να ρυθμιστεί με μηνιαίες δόσεις, ώστε να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα με την ομάδα... Έγινε σήμερα και η άρση των φορολογικών μέτρων, γιατί ξέρετε ότι υπάρχουν δεσμεύσεις περιουσιακών στοιχείων σε όσους έχουν δικαίωμα υπογραφής... Είμαστε στο 100% εντάξει. Δεν νομίζω ότι υπάρχουν πολλές ΚΑΕ που είναι στην κατάσταση του μπάσκετ".

Πώς δημιουργήθηκαν τα χρέη
Ρωτήθηκε πως δημιουργήθηκαν τα χρέη και απάντησε πως "τα χρέη δημιουργήθηκαν για δύο λόγους. Ο πρώτος έχει να κάνει με την ομάδα. Τον έχουμε ζήσει τον Άρη από την πρώτη μέρα της "αυτοκρατορίας". Είχε δημιουργήσει τέτοια δυναμική που καθήλωνε όλη την Ελλάδα και τη μισή Ευρώπη. Μια ομάδα με ένα τέτοιο background έφτασε στη καταστορφή και δεν είχε παραγοντική λύση και τότε οδηγήθηκε η λύση του Super 3 από τον Κοντομηνά. Διοίκησαν τότε άνθρωποι που δεν γνώριζαν το αντικείμενο, το πως πρέπει να κινηθούν. Αυτό σημαίνει παραγοντική γύμνια. Αναγκάστηκε ο σύνδεσμος να αναλάβει τη διοίκηση. Παρόλο που δεν ήξερε, κάναμε μια πάρα πολύ μεγάλη δουλειά. Το όπλο μας ήταν η μαζικότητα. Φτάσαμε την ομάδα που δεν είχε αύριο να δημιουργηθεί μια νέα εταιρεία με την ειδική εκκαθάριση. Παλεύαμε για να σταθούμε, αλλά να μη ξεχνάμε πως πήραμε την ομάδα και που την φτάσαμε. Πήραμε το Τσάμπιονς Καπ το 2003 και το φάιναλ φορ με τη βοήθεια του Γιώργου Βασιλακόπουλου, που εκτίμησε την προσπάθειά μας. Τι άλλο έπρεπε να κάνουμε;

Παραγοντική ανυπαρξία
Η παραγοντική ανυπαρξία οδήγησε την ομάδα το 2003 πάλι σε φιλάθλους. Διότι όταν ο νόμος όριζε πως πρέπει να δημιουργηθεί η νέα ΚΑΕ, δημιουργήθηκε η ΓΕΝΕΣΙΣ, που ήταν οπαδοί του Άρη. Είναι πολύ βασικό. Αν δεν δούμε την αλήθεια στο σπίτι μας, δεν θα δούμε τη λύση. Η ΓΕΝΕΣΙΣ είπε ότι έχει ανοικτές τις πόρτες σε όλο τον κόσμο. Ήρθε μόνο ο Θανάσης Τζεβελέκης. Ο Άρης με τη ΓΕΝΕΣΙΣ ξεκινάει από το σημείο μηδέν. Ήμασταν η μόνη ομάδα που πλήρωσε το τίμημα. Γεννιέται καινούρια ομάδα παραγόντων, πάλι οπαδοί".

Άλλος οπαδός, άλλο παράγοντας
Αναλύοντας τον δεύτερο λόγο της δημιουργίας των χρεών είπε πως "είναι πολύ διαφορετικό να είσαι οπαδός στην κερκίδα και ξαφνικά να αναγκαστείς να γίνεις παράγοντας, γιατί αυτό το πάθος σε αναγκάζει να προσπαθείς να παρουσιάσεις το καλύτερο δυνατό και προσπαθείς να μπεις σε έναν ανταγωνισμό.

Οι άνθρωποι της ΓΕΝΕΣΙΣ
Ο Άρης μετά το Τσάμπιονς Καπ και την είσοδο της ΓΕΝΕΣΙΣ αύξησε τις απαιτήσεις και τις προσδοκίες. Οι άνθρωποι όλοι (της ΓΕΝΕΣΙΣ) που δεν ήξεραν, δεν είχαν την πείρα, θέλησαν να δημιουργήσουν αυτή την εταιρεία με την προϋπόθεση να είμαι εγώ μπροστά. Ο οπαδός όμως που δεν γνωρίζει την παραγοντική τακτική, των φορολογικών υποθέσεων. Όλα τα ξέραμε, όλα τα υπολογίζαμε. Η ομάδα αυτή με τη ΓΕΝΕΣΙΣ έπαιζε δύο χρόνια Ευρωλίγκα, έπαιξε τελικό ULEB Cup με 5.000 κόσμο στο Σαρλερουά και ήταν υποχρεωμένη να είναι ψηλά και οι παραγοντές της να θέλουν το καλύτερο. Συνεχώς αυτό έκαναν τα παιδιά και ήταν πάντοτε συνεπείς στις υποχρεώσεις τους.

Δέχθηκε χτυπήματα η ομάδα
Όταν το 2007 και μετά τη δεύτερη χρονιά της Ευρωλίγκα, που η ομάδα ήταν σε τρομερή αγωνιστική άνοδο χάσαμε το Top 8 για ένα παιχνίδι, με μεγάλες εμφανίσεις, με μπάτζετ το 1/10 των υπόλοιπων και μας έλεγαν ότι δεν θα κάναμε ούτε νίκη, το τμήμα υπήρχε μια απαξίωση. Θυμάμαι ότι στο παιχνίδι με την Ταού στο Top 16 η ομάδα έκοψε 600 εισιτήρια. Το μπάσκετ άρχισε να δέχεται χτυπήματα και σε σύγκριση με το ποδόσφαιρο. Η φθορά γινόταν πιο έντονη και θεώρησαν μερικοί ότι έπρεπε να αποχωρήσουν. Όταν είσαι Άρης και τρέξαμε πίσω από την ομάδα, δεν έχουμε δικαίωμα να αφήνουμε αυτή την ομάδα. Αυτή η ομάδα μας έχει φέρει μέχρι εδώ, μας έχει φέρει τίτλους, μας έχει ενώσει και είναι η ομάδα που έχει ενώσει όλη την Ελλάδα εκτός της Εθνικής.

Η εμφάνιση Τζεβελέκη
Εμφανίστηκε ο Θανάσης Τζεβελέκης που δεν ήταν παράγοντας με πείρα, ήταν φίλαθλος και μπήκε στην παρέα της ΓΕΝΕΣΙΣ θέλοντας το καλύτερο. Δεν αντιδράσαμε σωστά σαν διοίκηση, θα μπορούσαμε να έχουμε πάντα ένα κομμάτι πληρωμένο στην εφορία για να μην έχουμε πρόβλημα. Από το πάθος μας για την ομάδα ούτε καν μεταφέραμε τα περιουσιακά μας στοιχεία. Αν είχαμε δόλο δεν θα είχαμε μεταφέρει τα στοιχεία; Πιστεύαμε πάντα ότι θα βρίσκαμε λύση. Θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ευέλικτοι, αλλά θέλαμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του κόσμου... Δεν αντιδράσαμε όπως έπρεπε στο κλείσιμο κάθε χρονιάς από σιγουριά ότι μπορούσαμε να αντεπεξέλθουμε.
Ο Τζεβελέκης ένιωθε μοναξιά και μετά το 2009 έκανε συνέντευξη Τύπου και για συγκεκριμένους λόγους αποφάσισε να απομακρυνθεί. Ετσι φτάσαμε το καλοκαίρι του 2009, ο Άρης να μην έχει ούτε τη ΓΕΝΕΣΙΣ, ούτε τον Τζεβελέκη. Είχε τον Δαμιανίδη. Από το 2009 έχει περάσει στον κόσμο ότι εγώ είμαι ο μεγαλοεπενδυτής... Ήμουν εκτεθειμένος σε πολλά μέτωπα και αυτό είχε αντίχτυπο και στην ομάδα.

Πώληση Παπανικολάου
Φτάσαμε στην πώληση του Παπανικολάου, για την οποία έγινε ντόρος μεγάλος και τότε είπα ότι αν δεν γινόταν αυτό θα έπρεπε να κλείσει η ΚΑΕ. Στις 27 Ιουλίου δημιουργήθηκε η ΣΑΡΙΣΑ από μια κάστα οπαδών, ρομαντικών αρειανών που θέλησαν να βοηθήσουν. Μπροστά στη καταστροφή εμφανίστηκαν αυτοί. Παρακάλεσαν εμέναν να μείνω με ένα τριμελές συμβούλιο με τη στήριξη τη δική τους. Το κέρδος ήταν ότι ο Άρης παρόλο που εμφανιζόταν ευνουχισμένος διοικητικά, είχε τη wild card στην Ευρωλίγκα! Εκεί αποφασίστηκε να πουληθεί ο Παπανικολάου, διότι η βοήθεια της ΣΑΡΙΣΑ ήταν δεδομένη, το μπάτζετ είχε συμφωνηθεί ποιο θα είναι.
Για να προχωρήσει η ομάδα στην Ευρωλίγκα, έπρεπε να το κάνει με κάποια στάνταρ αναφορικά με την ομάδα που θα παρουσίαζε. Δεν θα μπορούσε να δημιουργήσει ομάδα που θα είχε τύχη... Έπρεπε να πουληθεί οπ Παπανικολάου. Το ποσό που πουλήθηκε ο Παπανικολάου ούτε στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει. Ήταν 960.000 ευρώ! Σε αντίστοιχες περιπτώσεις, η Μπένετον πούλησε το Ζήση στη ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Την διαπραγμάτευση την έκανε ο μάνατζερ της Μπένετον. Ο Ζήσης πουλήθηκε για ένα ποσό που δεν ξεπερνούσε το 1,2 εκατ. ευρώ".

Γιατί δεν απομακρύνθηκε
Ρωτήθηκε για ποιο λόγο δεν απομακρύνθηκε από τον Άρη και απάντησε πως "πίστευα ότι αν φύγω εγώ θα διαλυόταν το τμήμα και μετά ήμουν ήδη εγκλωβισμένος με τις φορολογικές υποθέσεις. Αν αποχωρούσα ο σύλλογος δεν θα είχε μέλλον, αλλά δεν ενδιαφέρθηκε κάποιος άλλος να έρθει. Από το 2003 φτάσαμε φέτος το καλοκαίρι να εμφανιστεί μια εναλλακτική πρόταση, που δεν ήταν καν πρόταση. Ήταν ένα ενδιαφέρον φιλολογικό υπό προϋποθέσεις από τον Πέτρο Πάλμα. Δεν είχε ούτε μία πρόταση γραπτή, ούτε καν προφορική".

Άφησα τη δουλειά μου
Για το ότι είναι έμμισθος στον Άρη απάντησε πως "όταν δημιουργήθηκε η ΓΕΝΕΣΙΣ και έτρεχα την ομάδα μου ζητήθηκε να αφήσω τη δουλειά μου. Ξέρουν όλοι τι μου απέφερε οικονομικά, γνωρίζουν τι ακριβώς έκανα και τι είχα. Όταν αναγκάζομαι να αφήσω τη δουλειά μου και με έφτασε στο σημείο που είχαν φτάσει, τι να έκανα;".

Η ρύθμιση και ο Τζεβελέκης
Για την διαδικασία της ρύθμισης στην εφορία ο κ. Δαμιανίδης αναφέρθηκε στον κ. Τζεβελέκη: "Ποιοι παράγοντες φεύγουν και πληρώνουν; Ο Θανάσης Τζεβελέκης συναισθανόμενος την ευθύνη και τη δέσμευση κατέβαλε ένα τεράστιο ποσό. Η ομάδα δεν διοικήθηκε από ανθρώπους που δεν είχαν σχέση με το σύλλογο, αλλά από ανθρώπους που γεννήθηκαν μέσα στο σύλλογο. Βοήθησαν και τα παιδιά της ΓΕΝΕΣΙΣ. Την διαδικασία έτρεξε ο Θανάσης Τζεβελέκης, το μεγαλύτερο ποσό είναι δικό του" και συνέχισε: "Η κάθε ομάδα έχει δύο πρόσωπα. Το θεσμικό και το αγωνιστικό. Είναι πετυχημένο ή αποτυχημένο το πρόσωπο του Άρη; Να ρωτήσουμε την ομοσπονδία, τον ΕΣΑΚΕ, τους δημοσιογράφους, τον Μπερτομέου, τον όποιο υπάρχει στο μπάσκετ. Δεν θα βρεις ούτε 5% να σου πει κανείς ότι είναι θεσμικά σε πολύ καλή θέση. Έχω κάνει λάθη που μπορεί και να μη τα καταλαβαίνει κανένας. Ξέρω λάθη που έχω κάνει που δεν πάει ο νους του κανενός".

Το παρόν του Άρη
Αναφέρθηκε στο... παρόν του μπασκετικού Άρη: "Η ταυτότητα της ομάδας μας ποια είναι; Ποια ήταν; Δεν πρέπει να αποφασίσουμε τι θέλουμε από αυτή την ομάδα; Θέλουμε τον Άρη στη Β' Εθνική; Ο Άρης δεν ειναι δικός μου. Είναι η ομάδα μου, την αγαπάω όπως και εσείς. Το να καταστραφείς επειδή είναι η αγάπη μου, θα πω ότι ο Άρης δεν είναι καζίνο. Έχω πάθος με την ομάδα, αλλά όχι αυτοκαταστροφικές τάσεις. Πρέπει να συναποφασίσουμε τι θέλουμε από τον Άρη. Έχει θέση στο μπάσκετ πολύ υψηλή και δεδομένη παντού. Έχει τη θέση της στην καρδιά μας; Γιατί αν δεν έχει, ας την αποβάλλουμε. Αν πουλάει 30 διαρκείας σε ένα μήνα, να το ξέρουμε που βρίσκεται στην καρδιά μας... Αν θέλει ο Άρης να προχωρήσει χωρίς τον Δαμιανίδη ας γίνει. Δεν είμαι καριερίστας παράγοντας, άσχετα αν έχω δημιουργήσει ένα παραγοντικό background. Περίμενα τη πόρτα να ανοίξει να μπει κάποιος... Ας προχωρήσει. Ορίστε... Δεν είμαι ο Παπαφλέσσας του Άρη! Ο Άρης έχει μετοχολόγιο. Θέλουν οι θεσμικοί φορείς να αποφασίσουν κάτι άλλο; Ας έρθουν και ας αποφασίσουμε".

Απόφαση όλων
Για την σημερινή κατάσταση της ομάδας υποστήριξε πως "την απάντηση την περιμένω από όλους. Δεν είναι δικός μου ο Άρης. Όλοι οι μέτοχοι, μαζί με τη ΣΑΡΙΣΑ και μαζί με τον κόσμο να πάρουμε μια απόφαση, αλλά να πάρουμε απόφαση για τον Άρη. Οι ομάδες δεν αγοράζονται, είναι ιδέες. Ανήκουν στον κόσμο τους. Η απόφαση είναι όλων. Θέλουμε ή όχι αυτή την ομάδα; Η ομάδα έγινε με το μίνιμουμ μπάτζετ που είναι εξασφαλισμένο με μίνιμουμ έσοδα από τον ΟΠΑΠ, τα τηλεοπτικά και χορηγία της CYTΑ. Θα πρέπει να τα υπογράψω εγώ τα συμβόλαια και τους διακανονισμούς. Υπάρχουν υπόλοιπα σε παίκτες.

Δεν έχω πρόβλημα να φύγω
Έχουμε φτάσει στο σημείο ή όλοι μας να πάμε μπροστά ή όλοι μας να πάμε πίσω. Δεν με εκφράζει αυτό το πράγμα. Δεν έχω πρόβλημα να φύγω. Θέλω και εγώ να ακολουθώ την ομάδα. Χρειάζεται να είμαι; Να είμαι. Δεν χρειάζεται; Να μην είμαι. Επειδή εγώ αναγκαστικά ήμουν αυτός που έπρεπε να υπογράφει, πρέπει να τα πληρώσει ο Δαμιανίδης; Το αδιέξοδο αυτό αφορά όλους τους αρειανούς. Θα κατέβει η ομάδα στο πρωτάθλημα, με μπάτζετ που στοιχίζει το μισό συμβόλαιο ενός καλού ποδοσφαιριστή. Αν ο Κόκε έπαιρνε 800.000 ευρώ, ο Άρης έχει μπάτζετ 400.000. Τι θα κάνει; Εχω την ίδια ανησυχία. Δεν γνωρίζω. Θέλω να πιστεύω ότι θα κάνει το καλύτερο. Εχω έχω χάσει διαπραγματεύσεις με παίκτες για 5.000 ευρώ! Δεν έχουμε 10.000 ευρώ να δώσουμε σε έναν καλαθοσφαιριστή!".
Ρωτήθηκε τι προτείνει ως λύση και απάντησε: "Να πιαστούμε όλοι μαζί χέρι – χέρι και να πούμε την αλήθεια ο ένας στον άλλον. Όλος ο κόσμος".

Επιλογή Σούμποτιτς
Ρωτήθηκε για την επιλογή του Λευτέρη Σούμποτιτς και απάντησε πως "για μένα αυτό το θέμα έρχεται σε πολύ δεύτερη μοίρα, αλλά θα απαντήσω. Αν ο Σούμποτιτς είναι αυτό που ενδιαφέρει τον Άρη, θα το απαντήσω. Είναι μια ομάδα που έχει επιλέξει να διοικείται από οπαδούς. Όταν δεν υπάρχει η πείρα και η γνώση, υπάρχουν λάθη. Όταν τέθηκε θέμα Σούμποτιτς, η πρόταση η δική μου ήταν να μην έρθει. Εγώ δεν μπορώ να κατηγορήσω τους ανθρώπους της ΣΑΡΙΣΑ. Είναι παλιοί αρειανοί, έχουν τον Άρη κατά βιώματα δικά τους. Πάνω από όλα είναι ο Άρης. Το καλό του Άρη το βλέπει ο καθένας διαφορετικά. Ήταν μια απόφαση που πάρθηκε από πλειοψηφία, έπρεπε να εφαρμοστεί. Ήταν οι χειρότερες μέρες μας στον Άρη. Δεν φαντάζεστε τι νιώθαμε. Ο Άρης είχε χάσει τη δομή του και τότε οι λάθος αποφάσεις έρχονται πιο εύκολα. Δεν πάρθηκε με κακία, ούτε ήθελε να δημιουργήσει ίντριγκα".

Λύση στο αδιέξοδο
Για το πως θα μπορέσει ο Άρης να βρει λύση στο αδιέξοδό του ο κ. Δαμιανίδης είπε: "Η ΓΕΝΕΣΙΣ έχει πει αποχωρώ, ο Τζεβελέκης έχει πει αποχωρώ, η ΣΑΡΙΣΑ είχε πει ότι θέλει ένα καινούριο μοντέλο διοίκησης. Και εγώ συμφωνώ... Η λύση είναι όλοι εμείς να δημιουργήσουμε μια θετική αύρα και αυτό γίνεται όταν υπάρχει σύμπνοια. Οι φίλαθλοι μπορούν να προσφέρουν τη σιγουριά της στήριξης στη διοίκηση, την ομάδα και τους παίκτες. Σαν Άρης θα πρέπει να πάμε στο ισπανικό μοντέλο. Πρέπει να εκσυγχρονιστεί όλη αυτή η ιδέα του Άρη" και πρόσθεσε:

Ψηφίζω να φύγω, αν...
"Αν ο Δαμιανίδης είναι το πρόβλημα εγώ ψηφίζω πρώτος να φύγω! Αν ενωθεί όλος ο υπόλοιπος Άρης που δεν θέλει τον Δαμιανίδη, θα γίνει η δουλειά. Το δέχομαι! Ας έρθουν! Εγω πρώτος ψηφίζω να φύγω! Το θέμα είναι ότι η ιστορία του Δαμιανίδη δεν έχει ουσία. Απλά υπάρχει, για να υπάρχει. Θα μπορούσα να είχα φύγει και να είχα κάνει βήματα στο χώρο του αθλήματος και είχα την ευκαιρία να φύγω και φέτος το καλοκαίρι!".

Εξι ευρώ το μήνα
Συνέχισε υπογραμμίζοντας πως "δεν μπόρω να διανοηθώ ότι δεν έχει ένας φίλαθλος του Άρη έξι ευρώ το μήνα, ακόμα και στην σημερινή κρίση! Το πρόβλημα του μπασκετικού Άρη είναι το τεράστιο όνομα που έχει παγκοσμίως και ξαφνικά απογυμνώθηκε από παράγοντες. Δεν μπόρεσε να παρουσιάσει παράγοντες. Όλοι έχουμε κάνει λάθη. Και εγώ έχω κάνει λάθη. Δεν το λέω για να κάνω λαϊκισμό. Είναι καλό παιδί ο Πάλμας και μπορεί και πρέπει να βοηθήσει... Η λύση σε αυτή τη φάση είναι η δημιουργία μιας διαφορετικής αύρας από τη βάση" και για την ΣΑΡΙΣΑ είπε πως "η πρόταση που έχουν στο μυαλό τους είναι μια διοίκηση πολυμορφική. Έβαλαν χρήματα χωρίς να έχουν καμιά υποχρέωση, μόνο ευχαριστώ πρέπει να του λέμε. Πιστεύω ότι θέλουν μια πολυμορφική διοίκηση, αλλά δεν έχουν καταλήξει στο ποιοι θα αποτελέσουν αυτή τη διοίκηση, γιατί δυστυχώς δεν υπάρχουν ενεργά κύτταρα".

Υπόθεση Τσαλδάρη
Ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο απόκτησης του Δημήτρη Τσαλδάρη και απάντησε πως "ο Τσαλδάρης θέλει να έρθει, έχει ρίξει τις απαιτήσεις του. Θέλει να έρθει για δύο χρόνια, αλλά δεν μπορεί ο Άρης να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του".

Σε δυο ώρες λύνονται όλα
Κατέληξε λέγοντας πως "η λύση είναι εδώ. Δεν θέλουμε να την δώσουμε. Από μόνοι μας. Το γιατί δεν το γνωρίζω. Δεν γίνεται να λέμε ότι ο Άρης είναι πάνω από όλα. Το πρόβλημα του Άρη σε δύο ώρες μπορεί να λυθεί, αλλά από όλους τους φορείς, τους μετόχους, τη διοίκηση, τη ΣΑΡΙΣΑ, στους οργανωμένους και στον απλό φίλαθλο. Να δώσουν, όμως λύση ότι η ομάδα είναι πάνω από όλους. Δεν χρειάζεται να αγαπηθούμε, αλλά να βάλουμε στην άκρη το προσωπικό και να λειτουργήσουμε για το καλό της ομάδας". (Πηγές: ΑΡΗΣ FM. Pressaris.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: