Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Aπάντηση στην αυτοαποκαλούμενη "ΚΑΕ Ηρακλής"


Η απάντηση μας στην "ΚΑΕ Ηρακλής" (αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει Κ.Α.Ε. Ηρακλής, αλλά δεν υπάρχει και... "ερασιτέχνης") και στη σχετική χθεσινή ανακοίνωσή της, έχει ως εξής:

"Η απάντηση μου θα δοθεί διά του Μέσου το οποίο φιλοξενεί την έρευνα για το μπάσκετ του Ηρακλή και για την οποία ο ανώνυμος συντάκτης της επιστολής, που αυτονομάζεται "ΚΑΕ Ηρακλής", δεν απαντά επί του περιεχομένου της. Άλλωστε η δική μας προσπάθεια δεν έχει φιλοδοξία να στοχοποιήσει κανέναν, ούτε να αφαιρέσει τη δόξα από κάποιον που ανέλαβε κάτι εν γνώση του και με... ενθουσιασμό!
Έχει στόχο να μάθει ο κόσμος του Ηρακλή την αλήθεια ή να μάθει περιστατικά από την "μαύρη" εποχή που διανύει το τμήμα μπάσκετ για να γνωρίζει πως να κρίνει πρόσωπα και καταστάσεις. Περιμένουμε, ως πρώην εκπρόσωποι του... Δελτίου Τύπου του Ηρακλή (είναι σφάλμα μας ότι ούτε αυτό μπορέσαμε να τους μάθουμε πως λέγεται - Γραφείο Τύπου και μάλιστα απ\' αυτά που πληρώνει τους... διαιτητές των αγώνων, σε αντίθεση με άλλους που πληρώνονται!), να μάθουμε την απάντηση τους στα όσα έχουμε γράψει, εκτός αν δεν την κάνουν γιατί γράφαμε και άλλα ρεπορτάζ, ενώ οι χορηγοί που μας έφερναν στο Ιβανώφειο έπαιζαν κάποτε ξύλο με Ηρακλειδείς στα σοκάκια της Χαριλάου, φορώντας... μπλε κασκόλ!
Η απάντηση μας στο "Metrosport" αναλυτικά, και για το... καλό του διαλυμένου Ηρακλή, που θα πρέπει να ξανασταθεί στα πόδια του, φυσώντας μακριά τις στάχτες της καμένης γης που τώρα υπάρχει, δε θα μπούμε αναλυτικά σε κακεντρέχειες που λέγονται, αλλά θα μιλήσουμε μόνο με στοιχεία. Όπως πάντα, δηλαδή".
Η προκαλούσα άφθονο γέλιο ανακοίνωση αναφέρει: "“Είναι βέβαιο για να πέσει μια μεγάλη ομάδα, όπως είναι ο Ηρακλής, με εκατοντάδες χιλιάδες κόσμο που την αγαπάει, θα είναι έκπληξη εάν δεν ακουστεί και τίποτα. Τότε θα φαίνεται ότι σε πλήρη μορφή απαξιωμένο το τμήμα. Ομως, όταν από τα γραφόμενα δεν υπερβαίνει το 20% της αλήθειας, και στα κυριότερα σημεία παίζει ένα βρώμικο παιχνίδι εναντίον του Προέδρου της ΚΑΕ Ηρακλής, επειδή δεν τον ήθελε επίσημα να κατέχει τη θέση του εκπροσώπου Δελτίου Τύπου της ΚΑΕ, λόγω του ότι συμμετέχει σε ρεπορτάζ αντιπάλων ομάδων ποδοσφαίρου και μπάσκετ (π.χ. του Άρη), θα θέλαμε να πούμε ότι γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος. Οι συνθήκες ακόμη δε μας επιτρέπουν να μιλήσουμε περισσότερο και αυτοί κάποιοι το εκμεταλλεύονται. Στον Ηρακλή εμείς, όλους τους βλέπουμε αδερφούς μας. Κάποιοι όμως περιμένουν να μας κατασπαράξουν και για πράγματα που δε φταίμε εμείς και να μας τα χρεώσουν, π.χ. φυγή Θέου, επαναφορά Γαλανού, πτώση Ηρακλή, κ.τ.λ.. Δε θα κρυφτούμε ποτέ. Είμαστε και θα είμαστε κοντά στη λατρεία μας, και ευπρόσδεκτοι όλοι οι καλοπροαίρετοι και άξιοι, αλλά και προπάντων, εάν δεν είναι χορηγοί, να είναι Ηρακλειδείς. Αδέρφια, ήρθε η ώρα να σηκώσουμε το κάρο από το βούρκο σε όλους του τομείς της Ηρακλειδοσύνης μας. Τώρα θέλει ψυχή παντού! Με τιμή, ΚΑΕ Ηρακλής". 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

θελω να μαθουμε ολοι οι ηρακληδεις
ποιος ειναι ο προεδρος της ΚΑΕ.
τι δουλεια κανει? και απο που προερχεται?