Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Έχω και Στοίχημα, λέγετε...

Καιρός είναι να ασχοληθούμε λίγο και με το Στοίχημα, γιατί έτσι όπως το πάει ο Παπακωνσταντίνου, θα γίνουμε όλοι... μετανάστες. Σήμερα το κουπόνι του ΟΠΑΠ έχει τον μικρό τελικό και τον "μεγάλο" του Eurocup, αλλά και αγώνες Γερμανίας, Ισπανίας, και του ΝΒΑ...
"Γερή" επιλογή είναι η Γκραν Κανάρια του σούπερ Κάρολ, αλλά η διαφορά δεν είναι μικρή. Στο διαδίκτυο η "καθαρή" νίκη είναι δυνατή επιλογή. Και οι 11 πόντοι "βγαίνουν", αλλά δεν είναι μικρή η διαφορά, επαναλαμβάνουμε.

Στην Ιταλια η Καντού και η Καζέρτα είναι καλές επιλογές, γιατί έχουν κίνητρο... Και για τη διαφορά που δίνει ο ΟΠΑΠ.

Στο Eurocup η Μπενετόν απογοήτευσε στον ημιτελικό απέναντι σε μια καλύτερη, βέβαια, ομάδα, όμως σήμερα θα πάρει την τρίτη θέση της παρηγοριάς, κόντρα στην ομάδα έκπληξη του θεσμού, που πηγαίνοντας στο φάιναλ φορ ήδη είναι πετυχημένη. Ο ΟΠΑΠ δίνει 6.5 πόντους στην Τσεντεβίτα, οπότε είναι εφικτός ο "άσος".

Στον τελικό η Ούνιξ, πάλι με 6.5 πόντους "χάντικαπ", είναι καλή ομάδα, έχει λύσεις, αλλά μιλάμε για έναν τελικό. Θα την εμπιστευθούμε, αλλά με "βαριά καρδιά", γιατί οι Ισπανοί παίζουν στο ίδιο στιλ, και ποτέ δεν ξέρεις τι θα βγει σε ένα τέτοιο παιχνίδι... Παίζουν - οι Ισπανοί - και πολύ καλύτερη άμυνα, αυτό μην το ξεχνάμε. Χθες την "έσκασαν" την Μπενετόν του Ρέπεσα. Πλάθα ο προπονητής των Ισπανών...

Στο ΝΒΑ η πιο σίγουρη επιλογή είναι οι Λέικερς και χωρίς τον Μπάινουμ, τουλάχιστον από πλευράς εικόνας των δύο ομάδων. Οι Σπερς μοιάζουν επίσης "κολώνα", ενώ το πιο αμφίρροπο ματς θα γίνει στη Βοστώνη. Πιστεύω ότι οι Νικς θα κάνουν τη ζημιά, αν και άπειροι σε σχέση με τους "μπαρουτοκαπνισμένους" Σέλτικς ενώ ντέρμπι θα γίνει και στην Οκλαχόμα Σίτι. Δύο "άσοι" στο Σαν Αντόνιο και στο Λος Άντζελες, είναι η "σούμα".

Άρα έχουμε:
744. Γκραν Κανάρια-Χιπουσκόα 1
748. Καζέρτα-Αβελίνο 1
749. Καντού-Μπιέλα 1
750. Σαν Αντόνιο Σπερς-Μέμφις Γκρίζλις 1

Δεν υπάρχουν σχόλια: