Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Στο στόχαστρο ο Ρικάρντο Μαρς

Ο Τζον Τόμας φεύγει, ο Ρικάρντο Μαρς είναι "στο δρόμο". Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα του Τύπου σήμερα (Μετροσπορτ, Εξέδρα), ο Άρης είναι έτοιμος να δείξει την πόρτα της εξόδου στον Τζον Τόμας, μετά από φραστικό επεισόδιο που είχε με τον Λευτέρη Σούμποτιτς στη χθεσινή προπόνηση.
Ο Σούμποτιτς, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, έκανε παρατηρήσεις στον Τόμας, όπως και σε όλους τους παίκτες, για τα ουκ ολίγα λάθη στον αγώνα με τον Πανιώνιο. Η ομιλία έγινε στην αίθουσα προβολών των βίντεο για την ομάδα και εκεί ο Τόμας διαφώνησε και απάντησε πως δε θέλει να ακούει τέτοιου είδους παρατηρήσεις. Κουβέντα στην κουβέντα οι τόνοι ανέβηκαν, ο Σούμποτιτς τον έδιωξε απ' την "θεωρία" και πλέον αναμένεται η θέση της διοίκησης. Ο Αμερικανός, άλλωστε, έχει εδώ και καιρό πει ότι θέλει να φύγει, και όλο... μένει, όμως μάλλον ήρθε το πλήρωμα του χρόνου.
Όσο για τον αντικαταστάτη του; Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο Άρης "καλοβλέπει" τον 23χρονο Αμερικανό Ρικάρντο Μαρς, που έπαιξε στην Τσεντεβίτα - πρώην ομάδα του Σούμποτιτς - και στον Ερυθρό Αστέρα φέτος. Οι σχετικές εξελίξεις αναμένονται, όπως και για τον Σκέκιτς, που εδώ και καιρό έχει αναφερθεί ότι απασχολεί τον Άρη...
* Ο Μαρς έχει και "σελίδα" με 104 θαυμαστές στο Facebook, όπου αναφέρει ότι είναι παίκτης του Ερυθρού Αστέρα. Προ μηνός έπαιξε το τελευταίο του παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα (16/3) κόντρα στην ΚΚ Ζάγκρεμπ και στην ήττα με 107-85 πέτυχε 19 πόντους, με 9/17 δίποντα, και 5 ριμπάουντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: