Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Στα δικαστήρια πάει ο Γαμπιεράκης




Ο κ.Γαμπιεράκης σε φωτό απ' το... Google. Kίτρινα δε φορά μόνο ο Ηλυσιακός, φυσικά!

Όπως αναμενόταν ο ισχυρός άνδρας του Ηλυσιακού Παντελής Γαμπιεράκης "απάντησε" σε όλα όσα είπε ο Μπάμπης Καραμανλής... Το αν έπεισε ή όχι, είναι κάτι που ο καθένας μπορεί να κρίνει. Τα υπόλοιπα, ας τα κρίνουν τα δικαστήρια... Δεν είναι δικό μας θέμα το αν μαλώνουν τώρα αυτοί που κάποτε ήταν φίλοι και του χρόνου μπορεί να ξαναγίνουν... Από τη στιγμή που δεν έχει πάρει θέση ο ΕΣΑΚΕ σε αυτά που έχουν ακουστεί, ο καθένας μπορεί να καταλάβει που μπασκετικά κινούμαστε... Και μετά κοροιδεύουμε το... ποδόσφαιρο!
Στην αντεπίθεση πέρασε ο χρηματοδότης της ΚΑΕ Ηλυσιακός, Παντελής Γαμπιεράκης. Ο πρώην "Ενωσίτης" παράγοντας αποκάλυψε στο "sport-fm.gr" ότι θα κινηθεί νομικά κατά του προέδρου της ΚΑΕ ΑΕΚ, Μπάμπη Καραμανλή για τις (εναντίον του) δηλώσεις της Ζωφριάς. Το "παιχνίδι" έχει χοντρύνει και κάτι μας λέει ότι είμαστε μόνο στην αρχή της αντιπαράθεσης ΑΕΚ-Ηλυσιακού. Ο κ. Γαμπιεράκης αποκάλυψε για πρώτη φορά επίσημα, ότι ο Νίκος Χατζής διαχειρίζεται (μαζί του και με τον Ανδρέα Παπαντωνίου) το 90% των μετοχών κι ότι προτίθενται όλοι μαζί να αγοράσουν το πλειοψηφικό πακέτο.

"Δεν θα κάτσω με σταυρωμένα χέρια. Είναι θέμα νομικών πλέον. Βρίσκομαι σε συζήτηση με τον δικηγόρο μου. Όλα αυτά που ακούγονται είναι ανήθικα και δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω. Θα τα πούμε στα δικαστήρια. Το μόνο που έχω να πω είναι πως δεν ευθύνομαι για τον υποβιβασμό της ΑΕΚ. Εμείς ξεκινήσαμε το πρωτάθλημα με 0-8 και η ΑΕΚ ήταν τρεις νίκες μπροστά.
Απέδειξα πως λειτούργησα επαγγελματικά με τον Ηλυσιακό. Όσα ακούγονται με κάνουν και αηδιάζω. Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ με χαρακτήρισε "MVP" του πρωταθλήματος. Όσο για τη δήλωση του Καραμανλή πως έχω πεθάνει για εκείνον κι όσους είναι ΑΕΚ, έχω να πω ότι μόνο ο Θεός μπορεί να κρίνει αν έχω πεθάνει ή όχι. Ούτε η ίδια μου η μάνα", δήλωσε ο κ. Γαμπιεράκης.
Όσο για τις αναφορές περί μεγαλομετόχου Δελημπαλταδάκη, ο κ. Γαμπιεράκης δήλωσε: "Πράγματι, την ομάδα την πήρα από τον Δελημπαλταδάκη, αλλά πλέον εκείνος δεν είναι στην ομάδα. Μόνο σε μία προπόνηση έχει έρθει από τότε. Δεν θέλω μάνατζερ στην ομάδα. Δεν είχα ποτέ σχέσεις με μάνατζερ. Ας κοιτάξουν στην ΑΕΚ, μέσα στην πίκρα τους, να βρουν τι έφταιξε κι όχι να αποπροσανατολίζουν τον κόσμο για πρόσωπα και πράγματα".
Για το ιδιοκτησιακό: "Αν ελεγχθώ, ο Ηλυσιακός είναι καθαρός. Έχουμε ένα νοικοκύρεμα στην ΚΑΕ, που το ζηλεύουν όλοι. Οι παίκτες έχουν πάρει μια προκαταβολή και θα εξοφληθούν σύντομα. Αυτή τη στιγμή διαχειριζόμαστε το 90% των μετοχών με τους Παπαντωνίου και Χατζή. Θέλουμε να κρατήσουμε το 51-55%, δηλαδή να έχουμε το πλειοψηφικό πακέτο, και το υπόλοιπο να το δώσουμε στον κόσμο, ακόμη και στο Δήμο".
Για το αγωνιστικό: "Μετά την ήττα μας από τον Πανελλήνιο, στην αρχή χάσαμε την πίστη μας, καθώς η σκέψη μας ήταν πιο κοντά στην Α2. Παρ’ όλα αυτά δεν το βάλαμε κάτω. Βρήκαμε δυο παίκτες και είπαμε «Πάμε για το τρία στα τρία». Ό,τι κάναμε το κάναμε εντός του παρκέ κι όχι με εξωαγωνιστική βοήθεια, όπως λένε μερικοί".
Για τη νέα περίοδο: "Ο Φλεβαράκης νομίζω πως έκανε ένα θαύμα. Θα ήταν τιμή και χαρά μας να είναι ο αρχιτέκτονας της ομάδας μας και τη νέα χρονιά. Πιστεύω παράλληλα πως οι επιλογές που έκανα σε κάποιες θέσεις-κλειδιά αποδίδεται κατά το ήμισυ η επιτυχία της σωτηρίας μας. Κατά 90% θέλουν οι παίκτες όλοι να παραμείνουν. Ακόμη και οι ξένοι".

Δεν υπάρχουν σχόλια: