Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Απορρίφθηκε η προσφυγή του Άρη απ' το ΑΣΕΑΔ

Απορρίφθηκε απ' το ΑΣΕΑΔ η προσφυγή του Άρη, που στόχευε στον μηδενισμό του ΠΑΟΚ για τον μεταξύ τους αγώνα που έγινε κεκλεισμένων των θυρών, κάτι που σημαίνει ότι οι αγώνες των πλέιοφς θα γίνουν κανονικά.
Ο Άρης είχε κάνει ένσταση γιατί στον αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων στον β΄ γύρο του πρωταθλήματος υπήρχαν, όπως υποστήριξε, υπεράριθμοι θεατές κατά παράβαση του κανονισμού. Ο αθλητικός δικαστής είχε δικαιώσει τον ΠΑΟΚ, ο Άρης έκανε έφεση και προσέφυγε στο ΑΣΕΑΔ, ενώ μέχρι να εκδοθεί απόφαση είχε ζητήσει με επιστολή να μην γίνουν οι αγώνες των πλέιοφς, καθώς άλλαζε - εφ' όσον δικαιωνόταν - η βαθμολογική σειρά των ομάδων. Το ΑΣΕΑΔ απέρριψε την προσφυγή του Άρη και ο ΠΑΟΚ διατηρεί έτσι την 3η θέση στη βαθμολογία και θα υποδεχθεί κανονικά την ομάδα της Καβάλας, το Σάββατο, όπως και ο Άρης το Μαρούσι.

2 σχόλια:

KANTHAR0S είπε...

Τι τους θέλουμε τους νόμους και τους κανονισμούς ρε παιδιά; Αφού δεν τους τηρούμε.

Όταν υπάρχει κάποιο πρόβλημα ανατρέχεις στο βιβλίο και βλέπεις τι προβλέπει η νομοθεσία και ο κανονισμός. Είναι υπόθεση δέκα λεπτών. Έχουμε πιάσει πάτο σε όλους τους τομείς.

Ανώνυμος είπε...

Οι νόμοι και κανονισμοί δεν είναι για να τους τηρούμε, είναι για να τους ερμηνεύουμε. Αλλιώς δε θα είχαν δουλειά οι δικηγόροι...

g