Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Άγγελος Τσάμης: να μια επιλογή...


Καλός παίκτης, και "αθόρυβος"...

Απρίλιο έχουμε, νωρίς είναι ακόμη για τα μεταγραφικά "σενάρια", αλλά καλό είναι να μην αφήνουμε να "πέφτει κάτω" ό,τι "κυκλοφορεί" στη μπασκετική "πιάτσα".
Μάθαμε ότι ένα απ' τα ονόματα που θα "φορεθούν" πολύ το καλοκαίρι, και μάλιστα ότι αποτελεί μια απ' τις top επιλογές ομάδας της Θεσσαλονίκης για τη νέα χρονιά, είναι ο Άγγελος Τσάμης (30, 1.91). Κάνει ένα πολύ καλό πρωτάθλημα και πάλι με τον Κολοσσό, είναι "αθόρυβος" παίκτης, "εργαλείο" καλό για κάθε προπονητή, και με λογικό κασέ. Δεν κάνουμε διαφήμιση στο παιδί, ούτε... μάνατζερ του είμαστε, μάθαμε όμως αυτή την πληροφορία και τη "μεταφέρουμε". Άλλωστε τα ρόστερ των ομάδων μας θα έχουν αρκετές αλλαγές του... χρόνου. Κάποιοι θα φύγουν, άλλοι θα ζητήσουν περισσότερα αλλά δε θα τα πάρουν, άλλοι "πάλιωσαν", οπότε πάντα υπάρχει χώρος για παίκτες που "ανεβαίνουν" σιγά αλλά σταθερά.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

einai oti kalytero yparxei stin ellada ayti ti stigmi aytos o paiktis me stoixeia douleytara - thrasi - dynatoy paikti... vlepontas ton tsami tha katalavei kapoios oti einai paiktis vgalmenos apo to basket tis epoxis giannaki - gkali prosarmozontas ta monterna stoixeia sto paixnidi toy!!!
y.s. den einai tyxaio oti opou doulepse o tsamis oi omades eixan anodiki poreia