Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Τσιπίδης: από το Βελιγράδι με... αγάπη

Τον Ηρακλή θέλει πάλι να αναλάβει ο φίλος του μπλογκ Απόστολος Τσιπίδης. Αφού δεν τα κατάφερε στο Παγκράτι - "με πίεζαν", μας είπε με email πρόσφατα - σκέφτηκε πως στον Ηρακλή υπάρχει πρόσφορο έδαφος. Την ανακοίνωση του φιλοξένησαν χωρίς πολλά - πολλά διάφορα σάιτ και μπλογκς, και καλά έκαναν, αφού "τζερτζελές να γίνεται, υλικό να έχουμε".
Τώρα θα βγει και καμιά δήλωση του Γαλανού και το κατάντημα του Ηρακλή θα συνεχιστεί, στοιχείο για το οποίο ευθύνονται φυσικά οι διοικούντες του Γ.Σ., πρώην και λιγότεροι οι νυν, και οι "επώνυμοι" παράγοντες που λάμπουν διά της απουσίας τους. Έτσι, χωρίς να κινητοποιήσουν τον κόσμο, άφησαν το τμήμα έρμαιο στις ορέξεις του κάθε τυχαίου ή του κάθε αξιοπρεπή κυρίου και έφτασε εδώ που έφτασε...
Γράφει, λοιπόν, από το Βελιγράδι, ο Απόστολος, που γνωρίζει ότι στην επικείμενη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΚΑΕ Ηρακλής, μπορεί να αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο και έτσι να γίνει το "αφεντικό" της ομάδας, χωρίς να ρωτήσει κανένα:
«Έπειτα από μια απόπειρα να αναλάβω την ομάδα του Παγκρατίου αλλά λόγω του ότι πάγωσαν οι συζητήσεις και οι διαπραγματεύσεις χωρίς λόγο, διακόπτω από τώρα τις οποιεσδήποτε ενέργειες προς εκείνη την πλευρά.
Και μετά την άσχημη κατάσταση που επικρατεί στην ΚΑΕ Ηρακλής , ανακοινώνω ότι οι άνθρωποι που αγαπούν ένα σύλλογο πρέπει να το δείχνουν στις δύσκολες στιγμές. και εγώ είμαι ένας από αυτούς. Ήμουν και πέρσι στρατιώτης στο πλευρό του Αντώνη Ρέμου όταν χρειάστηκε βοήθεια η ΠΑΕ, έτσι και τώρα από τώρα δηλώνω ότι αναλαμβάνω την ομάδα στη δύσκολη κατηγορία της Α2 και να προσπαθήσουμε όλοι μαζί να την πάμε πάλι εκεί που πρέπει. Να ζητήσουμε όλοι μαζί την επιστροφή του Κακιούση, και όλων όσων είναι απαραίτητοι στον Ηρακλή. Είναι όλοι απαραίτητοι .
Αναλαμβάνω όλα τα έξοδα της ομάδος για την επόμενη χρονιά και ο κόσμος να είναι σίγουρος ότι όπως πέρσι έτσι και φέτος θα τα καταφέρουμε με συνολική προσπάθεια».
Οπότε δε χρειάζεται να αγχώνεται ο Σαρλής, βρέθηκε η "επόμενη μέρα" για το μπάσκετ του Ηρακλή.
* Η αλήθεια, πάντως, είναι ότι ο Τσιπίδης έβαλε αρκετά λεφτά στον Ηρακλή, πάνω από 120 χιλιάδες ευρώ, χωρίς να ζητήσει τίποτα πίσω! Ούτε αποδείξεις, ούτε τιμολόγια, ούτε διαφημίσεις, ούτε ταμπέλες, ούτε τίποτα! Μόνο έβαλε! Όχι σαν κάτι άλλους...


6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

δεν εβαλε ο ανθρωπος 120000 ευρω αλλα 250000ευρω, και χωρια τα εξοδα της ομαδος . περιπου 270000ευρω ειναι.

Ανώνυμος είπε...

ναι ειναι αληθεια οσοι γνωριζουν τι εγινε το 2009 ξερουν οτι μονο εκεινος εβαλε χρηματα και ο γυμναστικος. αυτονομη 10

Ανώνυμος είπε...

τους κερασε ενα σεβαστο ποσο και τους αφησε και εφυγε. ειναι αρχοντας . οσοι τον ξερουν θα τον θελανε πισω

Ανώνυμος είπε...

ηταν διακριτικος ο τυπος και μαγκας , εγω τον θελω στην ομαδα. ηρακλης κρητη 10

Κώστας είπε...

Φίλε Ανώνυμε, φαίνεται ότι ξέρεις... πολλά! Για πες μας κι... άλλα!

Ανώνυμος είπε...

το μονο που ξερω ειναι οτι εφυγε και δεν τον διωξαν. μεγα διαφορα. επισης ξερω απο κοντινο του προσωπο οτι θελει πραγματικα να γυρισει αλλα φοβαται μην παλι εχει τα ιδια.
οικονομικα ειναι δυνατος. το ξερω καλα αυτο. προσφατα ο κοκοταρης γιωργος ηταν βελιγραδι και μου ειπε οτι εχει τεραστια εταιρεια με τζιρους.
βοηθηστε να γυρισει . αυτονομη 10