Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Κασίροφ αντί Μιλόσεβιτς ο Άρης

Χριστός Ανέστη σε όλους, αρχίζουμε μετά τις διακοπές, με μεταγραφικά νέα, αλλά έχουμε και άλλες εξελίξεις - οσονούπω - στα άλλα μπασκετικά μας ζητήματα. Ελπίζω να περάσατε καλά... Όσο για τον Ανατόλι Κασίροφ, που διάβασα στο "Μ" απ' τις διακοπές μου ότι φέρνει ο Άρης, ένα μόνο μπορώ να πω.
Η Γερμανική "φαμίλια" που έχει δημιουργήσει εκεί ο Δαμιανίδης δουλεύει άψογα. Μετά τον Κινγκ, έφερε κι άλλον παίκτη από εκεί - τον Κασίροφ. Θυμάστε κάποτε που σας είχαμε ενημερώσει για έναν άλλον Αμερικανό, τον παικταρά Ντέρικ Άλεν, που είχε τσεκάρει ο "Ντάμιαν". Από τότε παρακολουθεί από κοντά τη "Μπουντεσλίγκα" ο Άρης, φυσικά with a little help of his friends... Kι έτσι πρέπει...
Η είδηση αναφέρει: Τον Ανατόλι Κασίροφ θα αποκτήσει ο Άρης για την ενίσχυση στη θέση «5». Ο Ρώσος σέντερ (2,15μ.) ήρθε στη Θεσσαλονίκη το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα και θα υπογράψει συμβόλαιο παίρνοντας τη θέση του Στέφαν Μιλόσεβιτς, ο οποίος δεν έδειξε κάτι εξαιρετικό κατά τη δοκιμή του από τους «κίτρινους» τις τελευταίες ημέρες. Ο 24χρονος Κασίροφ αγωνιζόταν φέτος στη γερμανική Τούμπινγκεν έχοντας 13 πόντους (70,8% στις βολές, 54,8% στα δίποντα), 5,3 ριμπάουντ και 0,9 τάπες κατά μέσο όρο. Στο παρελθόν είχε αγωνιστεί σε ΤΣΣΚΑ Μόσχας (2005-2008) και Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης (2008-2009), ενώ πέρυσι έπαιξε και πάλι στη Γερμανία με τη φανέλα της Μίτελντοϊτσερ. (Πηγή: SportFM.gr)





Δεν υπάρχουν σχόλια: