Δευτέρα 21 Απριλίου 2008

Ηρεμήστε παιδιά!

Το "ντου" στον Μάσει και στον Ράιτ πριν από λίγο, αποτελεί καταδικαστέο γεγονός από κάποιους που νομίζουν ότι η τρομοκρατία επηρεάζει τους παίκτες!
Και πριν συνεχίσω τον προβληματισμό μου, θα ήθελα να σας θυμίσω ότι τούτο το blog είναι για την αγάπη μας για το μπάσκετ. Και το επαναλαμβάνω γιατί απ' τη στιγμή που δεν υπάρχουν αποδείξεις για το ποιοι ήταν και σε τι αποσκοπούσαν - άλλο τι νομίζουμε, άλλο τι πιστεύουμε, άλλο τι ενδείξεις υπάρχουν, άλλο το ένα, άλλο το... άλλο - δεν μπορούμε να γράφουμε χωρίς σκέψη ότι μπορεί να βρεθεί ένας και να μας "κλείσει" το blog.
Επειδή λοιπόν δεν θέλω κάτι τέτοιο, επαναλαμβάνω ότι είναι γελοία κάθε τέτοια βλαχομαγκιά. Αλλά μέχρι να ηρεμήσει το κλίμα, τα σχόλια σας θα επιδέχονται... μετριασμού! Και μετά θα δημοσιεύονται, ελπίζω να το καταλαβαίνετε!
Και ήρεμα...

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Παιδιά, επειδή όπως καταλαβαίνετε οι εφημερίδες με τέτοια γεγονότα... τρέχουν και δεν φτάνουν, επιτρέψτε μου να μην μπορω να "βλέπω" έγκαιρα τα σχόλια σας. Αύριο το πρωί θα μπουν όσα είναι στα νόμιμα (...) όρια. Ελπίζω να με καταλαβαίνετε. Συγνώμη απ' όλους και καλή συνέχεια!

Κώστας

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.