Τρίτη 8 Απριλίου 2008

Εσείς τι θα κάνατε;

Ας πούμε ότι είσαι διοίκηση του Άρη... Έχεις ένα συγκεκριμένο μπάτζετ απ' τα δικά σου λεφτά, έχεις ένα άλλο που παίρνεις από χορηγίες και τηλεοπτικά, κι έχεις κι ένα άλλο που "αιωρείται", και είναι αυτό απ' τα εισιτήρια και ό,τι άλλο προκύψει στην πορεία (καμιά έξτρα διαφήμιση, κανένα "τυχερό").
Έχεις πάρει την τρίτη θέση στην Ευρωλίγκα, είναι επιτυχία. Έχεις ήδη στην πλάτη σου δύο χρονιές, με καλή πορεία, με λάθη, παραλείψεις, αλλά και σημαντικές νίκες που σε επανέφεραν στο Ευρωπαϊκό στερέωμα για τα καλά. Έπαιξες κι έναν τελικό ULEB Cup, όσο να' ναι ο Ισπανός θα σε δει με καλό μάτι, αυτή τη φορά.
Τι κάνεις; Μετράς τα λεφτά σου, πρώτα. Εντάξει, στην Ελλάδα είμαστε, δεν τα δίνεις όλα μπροστά. Έχεις δημιουργήσει ένα καλό όνομα και σε αυτόν τον τομέα. Πληρώνεις, έχεις κόσμο, έχεις φανέλα, έχεις δυναμική. Είσαι απ' τα πρώτα ονόματα στην Ελλάδα.
Σενάριο πρώτο: αποφασίζεις ότι "τρίτη και φαρμακερή". Πας για την υπέρβαση. Πιάνεις όποιον Αρειανό ξέρεις και παίρνεις λεφτά. Τρέχεις σαν τον Βέγγο και βρίσκεις διαφημίσεις. Υποχρεώνεσαι σε όποιον έχει ζεστό χρήμα, ακόμη και σε ορισμένους που σε έβριζαν ή σε φαντάσματα του παρελθόντος. Με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, έφτασες τα... δέκα εκατομμύρια! Βγάζεις διαρκείας με "μπόνους", γεμίζεις την πόλη με αφίσες και σποτάκια στην τηλεόραση, κάνεις καμπάνιες, βάζεις τον Γκάλη να σε διαφημίζει, στέλνεις παίκτες στα σχολεία, μιλάς κάθε μέρα στα ραδιόφωνα. Εκμεταλλεύεσαι την (πιθανή) επιτυχία της Εθνικής στους Ολυμπιακούς Αγώνες, διεκδικείς νέο τηλεοπτικό συμβόλαιο απ' τη ΝΟΒΑ, ή πας στην ΕΡΤ (εκεί έχουν λεφτά). Τέλος πάντων, τα βρίσκεις. Τι κάνεις; Από εδώ και πέρα γράφετε εσείς...
* Σημείωση: το blogging είναι φαντασία, είναι ελευθερία. Σου επιτρέπει να "ταξιδεύεις" με το πληκτρολόγιο, να φαντάζεσαι ωραία πράγματα (σαν την κυρία Κέφη λίγο πιο κάτω). Δεν έχει περιορισμούς, εκτός απ' τα γνωστά (δε βρίζουμε, δε σπιλώνουμε, δεν κατηγορούμε χωρίς αποδείξεις, δεν κουβαλάμε dvd, δε δτέλνουμε ανώνυμες απειλές σε υπουργούς και υφυπουργούς κτλ, τα γνωστά). Το παραπάνω "παιχνίδι" το κάνουμε για να εξάψουμε λίγο τη φαντασία σας, να κεντρίσουμε λίγο τα μπασκετικά σας όνειρα.
* Για δοκιμάστε...

60 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ξεκινας την μεταγραφηκη περιοδο με μπαμ στις μεταγραφες (οχι τυπου Γιανουλη η Λιαδελη η Παπανικολαου) και καπακι βγαζεις τα διαρκειας κλεινοντας και εναν σωστο προπονητη που θα αξιοποιησει το υλικο κρατας τους αστερες σου και κλεινεις καλους παικτες εκμεταλευεσαι τα 8 απο τα 10 μυρια που υπολογιζεις (ας εχουμε και μια καβατσα) και κλεινεις το ροτσερ σου με εξυπνες κινησεις (Βουγιουκας, Τσιαρας, Καλαθης)και με ενα ευκολο και καλο ξεκινημα ξεκινας και τα sold out.

Υ.γ Το μεγαλο προβλημα της διοικησεις δεν ειναι οικονομικο αλλα επικοινωνιακο

basketmaniac είπε...

Πρώτο και κύριο μέλημα είναι να κλείσεις έναν μεγάλο προπονητή (οι επιλογές δεν είναι και πάρα πολλές) καθώς μεγάλη ομάδα χωρίς μεγάλο όνομα στην άκρη του πάγκου δεν νοείται.
Επόμενη κίνηση η ανεύρεση ενός πλέι-μέικερ με την κυριολεκτική έννοια του όρου, και στην συνέχεια επάνδρωση του κορμού της περασμένης χρονιάς με παίκτες όχι κατ' ανάγκη τεράστια ονόματα αλλά με ποιότητα και προσωπικότητα που μπορεί με σωστή μεθοδολογία να φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα (βλ. Σιένα).
Για μένα αυτή πρέπει να είναι η μορφή του μελλοντικού Άρη εκτός και αν μας προκύψει κανένας γόνος ζάμπλουτης οικογένειας!!!

Ανώνυμος είπε...

Εκτός από τα παραπάνω, αυτό το οποίο πρέπει να έχει η επόμενη χρονιά του Άρη είναι να μην θέλει μόνο τα λεφτά μας.
Φτηνό εισητήριο, και "εμπορικές μαλαγανιές" για να προσελκύσει τον κόσμο είναι δύο καλές αρχές...προσκλήσεις στα σχολεία; "βάλτε βολές στο ημίχρονο απ' το κέντρο, και καθήστε για ένα γεύμα με όποιον αθλητή θέλετε"; κάντε καμιά κλήρωση και πάρτε καμιά φανέλα δώρο?
Γενικά βάλτε μας στο τριπάκι να ξανάρθουμε στο γήπεδο. όχι γιατί "πρέπει"...
Φωτιά στα πρέπει.
Diogenis

Κωνσταντίνος είπε...

Από τη στιγμή που το τμήμα marketing θα όδευε σε καλό δρόμο (διαφημίσεις, σποτάκια κτλ.), θα επιθυμούσα η Κ.Α.Ε. να ανακοίνωνε τη συνεργασία με έναν άνθρωπο ο οποίος θα αναλάμβανε το general managment παρέα με τον Δαμιάν, έτσι ώστε ο κόσμος εκεί έξω ν'αφήσει τις υποψίες για τον οποιονδήποτε! (βλέπετε Στηβάρα..)

Με μία τέτοια παρουσία στα γραφεία της Κ.Α.Ε. όλες οι διασυνδέσεις πλέον με το Αμέρικα είναι ορθάνοικτες. 1-2 ''λαβράκια'' θα'ναι έτοιμα είτε από NCAA, είτε από ''κοψίματα'', είτε από draft, είτε και 'γω δεν ξέρω τι.. (βλέπετε Σμους, Wilkinson)

Από 'κει και πέρα ένας προπονητής βέλτιστης εμβέλειας θα μπορούσε να προσεγγιστεί και πλέον ο πάγκος ν'αποκτήσει την απαραίτητη δύναμη που χρειάζεται. Παρέα με Νικόλ, Παπαχατζή και την κομπανία του νέου coach ξεκινάει το κτίσιμο της ομάδας.

Τέλος, με τον προπονητή και τα κονέ του, τους 2 g.m. και τα κονέ τους, οι παίκτες προσεγγίζονται και πολλές φορές κάνουν και ένα έως πολλά βήματα πίσω σε ό,τι αφορά το οικονομικό, μιας και άλλο να'χεις coach τον ..Andrea (τυχαίο..), και άλλο τον ..Dusco (και πάλι τυχαίο..)

Ο κόσμος έτσι θα ''ζεσταινόταν'' πολύ και τα 2.000-2.500 διαρκείας (με λογική πολιτική στις τιμές..) θα ήταν γεγονός..αλλά κατ'εμέ ΠΟΤΕ μία διοίκηση δεν μπορεί να στηρίζεται σε θεωρητικά έσοδα..ο κόσμος μπορεί να στηρίξει (βλέπετε πέρσυ..), μπορεί όμως και όχι (βλέπετε φέτος..). Αλλο να έχεις σε μία χρονιά 10 sold out, και άλλο στην επόμενη κανένα..

Αυτά από μένα..

Υ.Γ. Και αν το budget ήταν 10 μύρια, θα κρατούσα και 400.000Ε, μόνο και μόνο για να καλύψω τα έξοδα από αυτό το ''καταρραμένο'' φιλικό προς τιμήν του Νικ..και θα το'κανα με παρουσία ομάδας ΝΒΑ το καλοκαίρι, ή με παρουσία των μεγάλων αστέρων του '80-'90...

Ανώνυμος είπε...

Γιατί ρε Κώστα τα γράφεις αυτά?Γιατί κάνεις τον Αρειανό να ονειρεύεται προπονητάρες και 12άδες και σε 3-4 μήνες πάλι να απογοητευτεί?

Αν,αν,αν,αν..

Ολοι ξέρουμε ότι το πιο πιθανό είναι να μειωθεί το μπάτζετ..και δεν χρειάζεται να εξηγήσω το γιατί..

Ονειρεύεται ο Αρειανός Καλάθηδες,Μασευ,Κατσικάρη,Κακιούζη..

Και η ζωή συνεχίζεται στο γαλατικό χωριό..

Daeth είπε...

Ρε παιδια αν περσυ το καλοκαιρι δεν υπηρχε η υποθεση Γιαννακη , η υποθεση Παπανικολαου ,Κενταλ Μπαρλου, Μαυροκεφαλιδη και ολα αυτα τα λαθη του στυλ εαν δεν εχετε εισητηριο δεν μπορειτε να μιλατε , κατι ξερω απο μπασκετ και ολα αυτα φετος θα ειχαμε κανει μεχρι τωρα 3-4 sold out η οχι και μαλλον θα ειχαμε περασει στους 8 της ευρολιγκας ?
Το θεμα ειναι ειναι αυτο που κανεις να τα προβαλεις σωστα αλλιως στην συγχρονη εποχη το εχεις χασει το παιχνιδι οπως το εχει χασει μεχρι τωρα η διοηκηση του ΑΡΗ

Ανώνυμος είπε...

Olla auta poli kala..
Mia einai h leksi pou lipei distixos apo ton silogo...
MARKETING.


Nasos

Ανώνυμος είπε...

Tha epitha ton Gali na ginei to prosopo tou silogou. Na einai paron sto gipedo, na ebneei tous pextes kai ton kosmo. Etsi tha apoktisei ali aigli o ARIS kai tha proselkuseis kai pextes kai sold out. Ligi apo tin magia twn 80s tha xekinaei apo to alexandrio kai tha aplwnetai se oli tin poli. Tha zoume kai tha anpneoume basket xana kai den tha briskeis eisitiro gia tin Pemti to bradi.

Prosoxi omos:
1. o Galis einai ena politimo xarti pou den prepei na kaei. Mono an afxiseis to budget kai exeis dinatotita gia uperbasi ton xrisimopieis. (Den ginetai na mazeftoun 5-6 epifaneis Arianoi na baloun mazi lefta?)
2. Pistevw oti xreiazesai Ellines paixtes (Tsiara, bougiouka, Mavrokefalidi klp).
3. Xreiazesai kai proponiti pou na ebneei ton ksosmo, oxi mono na einai kalos gnwstis (blepe Herbert)


Simfono me ton filo pou lei oyi to provlima tis diikisis einai epikinoniako..
Afta kai panw apo ola na min xathei i 3 thesi fetos giati kaikame..

Ανώνυμος είπε...

loipon as valoume tin fantasia na doulepsei...pairno Xarisi ara sto 1 eimai comple me Kalaitzi k Darius..sto 2 an fygei Savvas ferno Kalamboki k krato Bracey...sto 3 Tsaldaris k Kakiouzis k sto 4-5 krato tous Motola Massey Agadako Boisa k ferno to persino thirio 2.09 tis Orthez ton Philips.etsi perseyoun k lefta gia diorthotiki an xreiastei k coach Perasovic i Pavisevic...k meta xypnisame...pali yesman tha thelame..harry

Ανώνυμος είπε...

Opoios vevea exei kapoia epafh me ta pragmata tha xerei polu kala pws o galis den thelei k den mporei na ginei h mazoreta tou arh... einai ena apo ta pleon sovara proswpa (k sto epixeirhmatiko xwro). Twra to an tha mporouse kapoios na peisei ton galh na asxolithei energa/dioikhtika/klp me thn omada (den to nomizw episis), einai ena allo thema... Alla mhn trelenomaste twra... Den einai oute nikolaidhs, oute zagorakis o galis. Milame gia mia megalh proswpikothta, enan diethnws top athlith, pou prin kala kala teleiwsei (i ton teleiwsoun) me ton athlitismo eixe etoimes tis epixeirhseis tou (k den exei anagh na mplextei xana se katastaseis pou tha ton mplexoun stis gnwstes istories).

Ανώνυμος είπε...

κλεινεις περασοβιτς στον παγκο,μενουν οι καλαιτζης-τσαλδαρης-ηλιαδης-νταριους-μασσει,ραιτ και παιρνεις ΠΑΤ ΚΑΛΑΘΗ-ΤΣΙΑΡΑ-ΚΟΥΜΠΟΥΡΑ(για 3 ασσο)κοινοτικο σουτερ κ σκορερ στο 3,κοινοτικο κ αμερικανο στο 5 αλλα στο 5,ουτε 4,5 ουτε 4,7...5αρι καθαρο...και τελευταια μερα ανακοινωνει ο Π.ΛΙΑΔΕΛΗΣ οτι το να φυγει απο την ομαδα που λατρευε απο μικρος ηταν το τραγικοτερο λαθος στην ζωη του...και θελει να γυρισει με ενα εντελως συμβολικο ποσο πισω για να μην νιωθει τυψεισ,οι αριανοι με πρωτο τον σουπερ-3 δεχονται την συγνωμη του...(εδω τον Γιαννουλη στον σουπερ αρη βγαλαμε...στον παναγιωτη θα κολλισουμε που ξερουμε κ ποιοι @#$!@# τον επεισαν να παει στον παοκ...?)και η ομαδα θα ειναι σουπερ...επισης και η πωληση ραιτ κ στην θεση του η αποκτηση τζαμπαερ(ο οποιος υπεγραψε προ-συμφωνο με τον πανιωνιο αλλα αν δεχθει προταση απο ομαδα EUROLEAGUE μπορει να το σπασει το συμβολαιο...)δεν θα ηταν κακη περιπτωση...αν βεβαια παρουμε καμια 500.000 για τον ραιτ...
ΑΥΤΑ

Κωνσταντίνος είπε...

Για τον Τζάαμπερ μην βιάζεσαι τόσο. Ποιός σου είπε ότι ο Πανιώνιος είναι ήδη τελειωμένος στην υπόθεση euroleague?!η λογική?!στο μπάσκετ δεν υπάρχει λογική, αλλά νίκη..

Πέρα από αυτό, ο Πανιώνιος έχει άλλα να σκέφτεται την παρούσα στιγμή και όχι τον Ιμπραή, τον Πατ και δεν ξέρω και εγώ ποιόν άλλο..

Ανώνυμος είπε...

ποιος μου ειπε...?Μα φυσικα η φανελα....δεν μπορει η ομαδα πανιωνιος να παρει την 3 θεση απο αυτην την ομαδα του ΑΡΗ...οταν ο ΑΡΗΣ ειναι καλα..δ.εν φοβαται ομαδουλεσ τυπου πανιωνιου αλλα κ γενικα καμια ομαδα...

Ανώνυμος είπε...

+1 gia ton filo pou egrpase gia ton Giannouli...

Poly kalo

Ανώνυμος είπε...

Kostas egrapse:

παιδιά, το να ονειρεύεσαι δεν είναι κακό. Το κακό είναι να είσαι ξύπνιος και να ζεις στην ψευδαίσθηση ότι "κάτι μπορεί να γίνει".

Ανώνυμος είπε...

Den 8a grapsw ti 8a prepei na kanei h KAE me 10 xartia euro pou mazepse
giati den xreiazetai 10 xartia. Pairnontas aformh auto 8a grapsw ti prepei
na kanei twra.


1. Meiwsh olwn twn diarkeias. (100 ta syndesmika, 200 stis NON-VIP 8yres
kai 50 ta paidika) Jerw ti 8a peite, den mporeis me toso mikro ghpedo na
rijeis toso tis times.. ki omws mporeis. Eidame me tis fetines times ti
kataferame.Kalytera na exeis 3000 fthnotera
diarkeias para 1400 akribotera. Perissotera diarkeias sou dinoun kalyteres
xorhgies, perissotero kosmo sto ghpedo. Koinh logikh einai.


2. Koino diarkeias me PAE. An synexisei na phgainei kala h mpala to mpasket
8a ypoferei opote prepei na enswmatw8ei. Eniaios Arhs, eniaio diarkeias.


3. 8a epairna enan anerxomeno eurwpaio proponhth me sxetika kalo onoma sthn
eurwph(Vukoicic, Trifunovic, Anzulovic) OLA JEKINANE APO TON PROPONHTH,
meta ton Mazzon kai ton Herbert xreiazetai enas proponhths pou 8a kerdisei
thn empistosynh tou kosmou. Kai fysika enas proponhths pou den 8a einai
yes-man opws oi prokatoxoi tou.


4. Na kopsei tis malaganies tou styl agorazw paiktes mono kai mono epeidh
einai fthnoi twra mpas kai bgalw kati argotera. Kai na stamathsei na
pairnei o general manager OLES tis apofaseis gia tis metagrafes. Opoios
katalabe, katalabe.. ypoti8etai oti o proponhths ftiaxnei thn omada alla
ston Arh thn ftiaxnei o gm..


5. Na dinei eishthria tou 1 euro se sxoleia gia ta mikra paidakia na
erxontai stous agwnes me tis mikres omades gia na dhmiourgh8ei h nea genia
areianwn.


6. Na ajiopoih8oun oi mikroi apo tis akadhmies, na paizoun daneikoi se
alles omades na pairnoun empeiries anti na blepoun tous agwnes apo ton
pagko alla kai na pairnoun osoi ajizoun xrono symmetoxhs giati kai fetos
ajizan kapoioi na paijoun estw ki ena 5 lepto alla emeinan ston pagko.


7. Proslhpsh enos texnikou dieu8ynth (Sigalas) na enwnei thn dioikhsh me to
proponhtiko team alla kai na dinei tis symboules tou gia metagrafes alla
kai proponhtikes symboules. Mia figoura pou 8a exei epirroh sthn ellada kai
sthn eurwph. To onoma tou Sigala den einai tyxaio. Oti ekane h Maccabi me
ton Serf.. proponhths kabatza..


Auta gia arxh gia meta blepoume..

Ανώνυμος είπε...

E nai re pedia... ti katheste k sizithtate gia tous pektes... ta grapsame... ta xanagrpsame.... as kanoun ta 7 pragmata pou sinopsizei o filos k meta tha leme oti ontws endiaferonte gia na xtisoun to sillogo... twra apla kanoun meremetia...

oso gia ton filo pou leei oti o arhs den xanei apo nionio... molis xypnisei na mas to pei ki emas...

dbdb

Ανώνυμος είπε...

Όλα σωστά κι όλα ωραία με παίκτες, προπονητές κτλ. Αλλά επίσης σημαντικό είναι να μην ξενερώνεις τον κόσμο. Δεν διατυμπανίζεις συνεχώς "δεν είμαι Γιαννακόπουλος, δεν είμαι Αγγελόπουλος". Μειώνεις την ομάδα έτσι και ρίχνεις στο ναδίρ τη ψυχολογία του οπαδού. Καταλάβατε κύριε Τζεβελέκη???

Ανώνυμος είπε...

Αυτό που χρειάζεται είναι να
αναδείξουμε τους δικούς μας ανθρώπους και όχι να τους αγοράζουμε γιατι απλά δεν έχουμε ένα τρελλο να χώνει λεφτα που δεν θα πάρει πίσω. Δεν τον θέλω κιόλας να πω την αλήθεια. έτσι έγινε και στο παρελθόν ( πρωτάθλημα 79 )έτσι θα γίνει και τώρα.
λοιπόν
Διοίκηση είναι ΣΟΥΠΕΡ και δεν χρειάζεται να ξεφύγει απο το πρόγραμμα της, όχι σε οικονομικη υπερβαση απλα για να ικανοποιηθεί ο κόσμος και μετα να τρεχουμε οπως παλια.
Γηπεδο ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΛΗΣ 13000 θεσεων ΤΩΡΑ που θα σημαίνει και φτηνότερα εισιτηρια αφου ο κοσμος δεν έχει αλλα δεν κατακρινω και την διοικηση αφου το παλε ειναι μικρο και πρεπει να βγαλει τα νουμερα, ισα ισα που οποτε μπορεσε το μειωσε.
Ελληνα η Γιούγκο προπονητη, νεο και φιλόδοξο, ( Παπαχατζης) αφου την τρίτη θέση όντως την έχεις με οποιονδήποτε προπονητη.
Πίεση στην πολιτεια-ομονσπονδεια για τριτο κλειστο συμβολαιο
Το υπάρχον υλικο με ενα ελαφρύ ξεσκαρτάρισμα, 2-3 που αΠλά δεν μπορουν, είναι πάρα πολύ καλό και μία μόνο μεταγραφη ένα 5αρι. Σε όλες τις άλλες θέσεις να μπούν τα ελληνακια μας. Είναι οι πιο περιζητητοι παικτες στην ευρωπη και εμεις περιμένουμε να γινουν 27 χρονων για να αποχαρακτηριστουν απο ταλεντα. Αμα δεν μπορεις να παιξεις στα 19 δεν κανεις ουτε για αργοτερα. Ματαλον, Τσαιρελης, Σκορδίλης κλπ κλπ. Και σταματήστε την άθλια κατασταση στα παιδικο-εφηβικα με τα λαδωματα. Απο την εποχη του Ρωμανιδη δεν έχουμε βγάλει ουτε ενα παιχτη.

Και πανω απο ολα
να έιμαστε όλοι εκει σε ενα φλεγομενο παλαι να παρουμε τουλαχιστον την προκριση για τον τελικο του πρωταθληματος για φετος και τα καλυτερα ερχονται. Είδαμε Και το στραπατσο ττης ασπιρινης στο χανουμι και την ομαδάρα του λιμανιού χθες στην ρωσια, καλα τα πηγε.
Vamos ARIS

Ανώνυμος είπε...

Kala nai... me to tromero marketing ths kae, kai 23000 na einai to ghpedo... pali tha rimaxei. To ghpedo apo mono tou den prosferei kati idiaitero (eidika an tha einai ektos polhs - se sxesh me to palai).

To ghpedo thelei zwntano tmhma marketing (polu pio zwntano apo to athlitiko), magazia, xorhgies, klp klp Poios akrivws tha ta kanei auta?

An einai na kaneis ghpedo mono k mono gia na perimeneis pali mono apo to eishthrio tou kosmou na vgaleis th xronia (k fisika xwris idiaiterous stoxous)... K gia na mhn parexigoumaste... kalos o tzevelekis, kalos k o gm alla ws ena shmeio. Den tha pathoun k tipota an paroun k kanenan morfwmeno anthrwpo dipla tous na tous pei 5 pragmta vasika... ekei fenete o kalos gm kyrie kwsta, oxi sto possa laxeia tha tou vgoun kathe xronia... auto legete lotto, oxi ikanothta.

Ανώνυμος είπε...

Για τον φίλο που έγραψε για το κοινό διαρκείας με την μπάλα, αν και είναι εκπληκτική σαν ιδέα, προκυπτουν ουσιαστικά προβλήματα καθώς ΠΑΕ και ΚΑΕ είναι δυο διαφορετικές εταιρίες (πχ διαφορετικά ΑΦΜ, διαφορετική φορολογία κλπ).. Αν πάντως οι διοικούντες βρούν την φόρμουλα να το υλοποιήσουν, θα είναι συσπειρώσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ τον κόσμο...


Garnett #5#

Ανώνυμος είπε...

arxika pisteyo oti ayto pou xreiazete o arhs einai enan kalo proponhth,proponhth pou tha xerei na epibalei peitharxia,tha ftiaxei omada me arxh kai telos,me rolous se kathe paikth,poy o kathenas tha xerei se ti xrhsimeyei kai oxi kati san to fetino synothyleyma,opou den yparxei ixnos peitharxias,oi paiktes malonoun se kathe xamenh mpalia,den exoume skrin,den exoume pick en roll,den exoume block out,den exoume asists,den exoume...omada!exoyme enan massey,ena kalaitzh,enan right,opote goystarei kai mexri ekei!Proponhth theloume kai ena metrio pros kalo elliniko kormo!kai apo koinotikous kai ksenous bromaei o topos!thelo epitelous na do mia omada tou proponhth pou tha fainete oti yparxei sxedio entos ghpedoy,ginontai screens,allhlokapypseis,yparxei set paixnidi me systhma,yparxei aifnidiasmos opote boleeyi!kai ola ayta mono enas proponhths ta bazei kai ta apaite apo mia omada!kai gia na erthei o kosmo poy lete,oute metagrafares thelei oute paiktarades...den thelei na tou plhgonoyn ton egoismo me httes apo mikroteres omades kai anyparxia pathoys kai agonistikothtas!kai epitelous enan ellhna paikth poy na taytistei o kosmos mazi tou,na goustarei na paei sto palei gia to pathos tou kai as min einai o gkalhs!

Ανώνυμος είπε...

ego pisteyo oti prepei na paroume ton pandious,ton wilkinson kai opoion allo kalo paixth omorfoylh yparxei gia na xanapame sto ghpedo kai emeis oi gynaikes!ante me olous fetos,enas kai enas einai!kai na tan kai kaloi paiktes poios to lege!mia apegnosmenh areianou!(to keimeno einai sobaro kai oxi eironiko,den thelo blakeies sxolia)!

Ανώνυμος είπε...

EIPAME EXOUME 10 EKATOMIRIA EURO BAJET GIA TOU XRONOU!ORAIA!

TA PANTA STO XTISIMO EKSARTOUNTAI APO TON XTISTI OPOTE PREPEI NA PAROUME KALO PROPONITI GIA NA KANOUME KALI OMADA!

AUTIN TIN STIGMI O PROPONITIS POU ALLAZEI OLA TA BASKETIKA DEDOMENA STON ARI EINAI O BLAT!!AKRIVOS MEN ALLA SE KANEI OMADA!

DINONTAS 1 EKATOMIRIO STO BLAT MENOUN ALLA 9!!

O BLAT MPOREI NA SOU FEREI ANETA KALOUS-POIOTIKOUS PAIKTES!!

KRATAS APO PERISI TOUS MASEY-RAIT-KALAITZI-TSALDARIS KAI ANAGAZESE AUTOMATA NA PAREIS 1 AMERIKANO AKOMA 3 KOINOTIKOUS KAI 4 ELLINES!

SOUMA TORA EXEIS 7 EKATOMIRIA GIA METAGRAFES OUSIAS!!KAI KSEKINAS NA PAREIS:

1:PRITZIONI(BETSIROVITS)1 APO TOUS 2 SE KANEI POLI KALO STON 1!!ELLINA DEN TO SKEFTESE KAI PAIFTEIS ME TA MOUTRA NA PAREIS TON ZISI!!!ENO GIA 3 EXEIS PANTA TON ORGANOTI KALAITZI!
PETIXENONTAS AYTES TIS DYO METAGRAFES FTANEIS AFTOMATOS STA 4,5 EKATOMIRIA EURO GIA TIS IPOLIPES KINISEIS!

2:STO 2 ME RAIT KAI TSALDARI EISAI KALIMENOS PISTEYO GIA VASIKOUS OPOTE PROXORAME STO 3!!

3:PAIRNEIS STADAR TON MIXALI TON KAKIOUZI POU EINAI PLEON KAI FTINOS ALLA KAI POIOTIKOS!KALO PAIDI KALOS XARAKTIRAS OPU SE KANEI AUTOMATOS SOVARO!GIA ALLAGI O TSIARAS DEN THA ME XALAGE FENETE KALO KORMI KAI KALOS ATHLITIS!!SINOLO AYTOI KANOUN PERIPOU 1 MILION DILADI MENOUME ME 3,5 EKATOMIRIA GIA METAGRAFES!!PAME STO 4!

4:VASIKOS EINAI O MASEY GIATI POLI APLA EINAI EKTOS APO ENAS APO EMAS KAI POLI KALOS PAIKTIS-ALLAGI THA ITHELA PISO TON OUILKINSON GIATI ITAN POLI ERGALEIO O TUPOS!ME AUTIN TIN PROSTHIKI PES POS EXOUME 2,5 EKATOMIRIA EURO POU MAS APOMENOUN!PAME STO5!!!!!!!!!!!


5:EDO RIXNIS TO POLI XRIMA PAIDIA GIATI POLI APLA AYTI I THESEI DINEI TITLOUS!EXOUME 2,5 EKATOMYRIA EURO GIA NA SPROKSOUME STOUS CENTER MAS!

PROTI EPILOGI AKOUEI STO ONOMA FRAIZER TIS MACABI!APISTEUTO VOUVALI POU BOREI NA PNIKSEI TOUS PANTES!DEUTERI APILOGI O MACDONALD TIS TAU!3 APILOGI O KASUN TIS BARCELONA!4 EPILOGI O PETRAVICIOUS TIS LIETOUVOUS!5 EPILOGI O GOUAIT POU EPEZE PROPERSI STIN ORTEZ!
1 APO TOUS 5 PISTEUO POS THA SOU KATSI OPOTE STADAN EXEIS ENA POLI DINATO SKLIROTRAXILO 5 MESA STIN RAKETA KAI OXI NA SOU VARAEI TRIPONTAKIA APO EKSO!ALLAGI DEN THA ME XALAGE TIXON EPISTROFI TOU LIXOLITOF I EPANAPATRISMOS TOU MORGOUNOF!ALLOSTE O BLAT TOUS KSEREI POLI KALA!

TELEIONONTAS TO 5 SOU MENOU PERIPOY 250.000 EURO PERIPOU(SIMFONA ME TA DEDOMENA POU PAIRNOUN AUTOI OI PAIKTES PANTA)OPONTA PREPEI NA PAREIS KAI 2 REZERVES ME AUTA TA LEFTA FTINEI KALOI KAI ME MELLON GIA PARAPERA!ENAS TETEIOS PAIKTIS EINAI O BERGINIS APO TO PAOKAKI OPOU TOU XRONOU THA PAIZEI ASFALOS A2!!OPOTE TON PAIRNEI GIA PSISIMO ENO ENAS ALLOS KALOS KAI GNORIMOS MAS EINAI O NESTORAS O KOMATOS POU KAI PAIDI TIS KAIRKIDAS EINAI KAI KALOS GIA TA LEFTA POU THELEI!!

ME AUTOUS PISTEYO OTI PAIRNEI AKOMA KAI TITLO! NA TA DOUME LIGO PIO ANALITIKA TORA!!


1:PRITZIONI-ZISIS-KALAITZIS!

2:RAIT-TSALDARIS-VERGINIS!

3:KAKIOUZIS-TSIARAS-KOMATOS!

4:MASEY-OUILKINSON!

5:FRIZER-MORGUNOF(LIXOLITOF)!

KAI PROPONITIS DEIVID BLAT!PAIDIA AN GINEI AUTO THA PARO 5 DIARKIAS MONOS MOU DEN SAS KANO PLAKA!

Ανώνυμος είπε...

xwris proponiti den kaneis tpt,alla oxi piswgyrismata(mparton,aleksandris,markopoulos ktl).kalos o gordon apo gnwseis alla apo xhmeia kai pei8arxeia ligos..fetos exoyme kalyterh omada apo perysi alla etsi opws paizoyme,moiazoyme me omada A' ekasθ,akoma kao o kolossos pistepse oti mporei na mas kerdisei sto palai..ntroph...

meta,ftinotero diarkeias..opws kai na to kanoyme,2 paixnidia (isws kai tria) thn ebdomada se podosfairo kai basket gia ton areiano shmainei peripoy 50 eyrw..polla an eisai foithths,anergos,oikogeneiarxhs,ma8itis,syntaxiouhos ktl.opws kai na to kanoyme,o aris einai omada toy laou,kai o laos den exei megalo eisodhma,ara pio elkystikh timh...koino diarkeias me thn mpala einai poly kalh lysh..

meta apo ton proponiti kai ta eisithria,ferneis pisw ton stiv giatzogloy gia skauter sthn usa,exei apeira kone kai den mas xalase mexri twra oute o smous,oute o ouilkinson,oute o solomon,h ta mayrakia poy efere sthn a8hna gia aigalew ktl

epistrofh sigala gia na strwsei ta apodythria,gennhmenos arhigos,agapaei thn omada,8a einai o krikos me thn dioikhshs

kakioyzis,xarisis,tsiaras,sakota,einai efiktoi,e as kanoume kai mia yperbash

kai meta xypnhsa...

Ανώνυμος είπε...

teleiws...

re pedia oi proedroi kai anti-proedroi klp den exoun kanei mexri shmera oute ta apolutws logika... diavaste ti grafthke parapanw...

Kataferan me ta opoia zoria telos pantwn na vgoun sthn euroleague, ki apo tote... meiwthike o kosmos, h omada antimetwpizete sinexws me amfisvithsh ki episis poloi paizoun pexnidia sthn plath ths (vlepe koloso klp), den exoun kataferei na ananewsoun oute enan apo tous 'kalous' pektes ths omadas (exeresh o masey vevea, alla nanai kala ta diavathria), diwxnoun tis opoies 'shmees' ths omadas (opote pane na dhmiourgithoun, vlepe sigala, castle, klp)... Entaxei... gia thn epilogh proponitwn den tha pw...

koutsa strava h omada vriskete se ena epipedo. Afhste ta sxedia k ta 10 miria budget kata meros... O tzivelekis i o damianidis tha trexoun gia na ta vroun? den kanan alla ki alla...

k.koush stamathste auto to thema giati mono kako kanei sthn omada auth th stigmh. to prwtathlima mpenei sto pio krisimo shmeio! an ginei h stravh (pou opws fenete para polu to fovonte pleon) tote oxi 10 alla oute miso mirio budget den tha exeis k trexa meta na kinigas pali apo thn arxh stoxous klp.

Tis idees tou mporei na tis prosferei o kathenas gia thn diaxeirish ths iparxousas katastashs (pou einai k h pleon shmantikh), ki oxi gia oneira apateila... K pragmatika tha to ektimousa para para polu an twra thimosastan thn logikh pou eixate otan anoixe to blog, gia thn anageothta proseleusis kosmou. Twra einai pou iparxei anagh!

Tote pou h omada tha mporouse me ligh tuxh k kamia kalh epilogh/allagh na vrei to dromo ths, emeis eixame kollhsei sto oti o kosmos einai ...xazos (den katalavenei klp) k den paei sto ghpedo. Twra pou h omada ftanei sto amhn (kerdisame kolosso me 10 pontous kai mono sto lefko den vghkame) asxoloumaste me tous axrhstous pektes, k proponites... k me tous poious tha meinoun i tha fygoun... Imarton...

Ligh sovarothta tha ekane polu kalo se olous mas nomizw...

Mossi είπε...

Φετος η διοικηση προσπαθησε να εντυπωσιασει τον κοσμο με τις μεταγραφες αλλα το εκανε σε λαθος χρονια.. τωρα που πηρε τα πανω του το ποδοσφαιρο ο κοσμος θα βγαλει το αχτι του εκει για τα επομενα χρονια.

Το κοινο διαρκειας με την ΠΑΕ ειναι μονοδρομος.. τα ιδια ακριβως θα γινουν και του χρονου. Αν και ειχαμε σχεδον διπλασια διαρκειας φετος η παρουσια του κοσμου ηταν τραγικη.

Συμφωνω με την μειωση των τιμων στα διαρκειας. Αν δεν εχουμε τουλαχιστον 3000 δεν μπορουμε να ανεβουμε επιπεδο.


Το να ψαχνουμε λαβρακια σαν τον Massey εχει γινει πλεον αναγκαιο κακο μιας και με τα λεφτα που εχουμε δεν χτυπαμε ουτε πρωτοκλασσατους παικτες ουτε πρωτοκλασσατους προπονητες, αλλα ουτε και θα μπορουμε να συντηρουμε τον κορμο οταν παικτες που παιρνανε στραγαλια ξαφνικα αυξησανε το κασε τους.


Ο κοσμος του Αρη ειναι στην κοσμαρα του και απαιτει τιτλους εδω και τωρα.. Ετσι δεν γινεται δουλεια ομως. Οταν απαιτεις τιτλους θα πρεπει να δειχνεις εμπρακτα την στηριξη σου.


Δυσκολα τα βλεπω για του χρονου. Μεχρι τοτε εχουμε καιρο βεβαια..

Ανώνυμος είπε...

Έτσι ακριβώς... Έχουμε καιρό... Ας εξασφαλίσουμε φέτος το καλύτερο που μπορούμε, το οποίο αν και ακούγεται λίγο είναι πάαααααρα πολύ μεγάλο πράγμα γι αυτή την ομάδα!

Ανώνυμος είπε...

file anwnume pou grafeis ola ayta gia paixtes apo aytous pou grafeis to poly 3 na eina itou xronou kai k.koush stamatiste ayto to thema gisti den prepei na kanete tous allous na exoun elpida oti ola ayta tha ginoun giati den tha ginoun pote tou xronou tha exoume meiwmenw mpatzet kai oxi fizer oute motola den tha exoume.to mono pou prepei na kanoume einai na sthrixoume thn omada gia na bgoume 3oi.

h omada tha einai

dwash,kalaitzis,matalon
wright,hliadhs,
tsaldaris,kanenas amerikanos trelos styl terry
massey,tsiaras
motola,kanenas koinotikos ths plakas
ayth tha einai h omada mas sto peripou toulaxiston an eiste eyxaristhmenoi ti na kanw ego oxi kai anti naa kathomase na bgazoume omades opos ofilos pou grafei grafei paiktarades [alla den ftaiei aytos alla eseis k.koush pou balat ayto to thema]na pame na paroume kana diarkeias

Ανώνυμος είπε...

Kostas grafei:

το να γραφεις κατι σε ένα blog, αποτελεί δική σου ευθύνη. Κανέναν, φίλε 9.36, δεν απείλησα (...) για να γράψει τη γνώμη του για ένα ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ σενάριο. Άλλωστε ο στόχος ήταν άλλος, κι ευτυχώς πολλοί - αν διαβάσεις παραπάνω, άλλες απόψεις - ήταν αυτοί που τον "έπιασαν". Εσύ μάλλον όχι...
Το blogging άλλωστε είναι ευχαρίστηση, είναι διασκέδαση, είναι κάτι που σε βοηθά να "ξεφύγεις".

Ανώνυμος είπε...

PISTEUO POS MIA OMADA SAN TON BASKETIKO ARI MPOREI NA EXEI BAGET 10 EKATOMIRIA EURO TO XRONO KANONTAS KAPIES KINISEIS!ANOIGONTAS TIN PORTA SE UGIEIS ARIANOUS EPIXIRMATIES TYPOU GENESIS EXONTAS PANTA TON KOSMO OS VASIKO KRITI KAI TO SOSTO MANAGMENT PISTEUO POS O ARIS MPOREI NA EXEI 10MILIA MANAGER!O DAMIANIDIS EXEI PROSFEREI POLA KAI DEN PREPEI NA EXEI TETOIA ANTIMETOPISI APO KAPIOUS ARIANOUS!

SIMFONO PANTOS ME TON ANONIMO POU LEEI POS O BLAT EINAI I KALITERI EPILOGI SIMERA!I OMADA XRIAZETE KALO PROPONITI O XERBERT KALOS ALLA LIGOS!I ENALAKTIKI LISI EINAI O MATSON PAIDIA GIATI EINAI O PROPONITIS POU SE ANEVASE 2 XRONIA EPIPEDO KAI KAKOS EFIGE!TELOS PANTON!

TORA GIA PAIKTES THELO POLI TON SOLOMON TON PANDIUS TON OUILKINSON KAI TON BECIROVITS STON ARI!O KAKIOUZIS KAI O TSIARAS PISTEUO POS EINAI KLISMENOI!

ALLA AFTA PAIDIA META TO TELOS TIS XRONIAS MEXRI TOTE FOUL GIA TELIKO PROTATHLIMATOS KAI EKSASFALISI 3 THESIS!

MIA ZOI OLO ARIS ADELPHIA!

Ανώνυμος είπε...

poios epixeirhmatias 8a ependysei thn klhronomia twn paidiwn tou gia ton Arh? me 1400 diarkeias kai 500 eishthria meso oro? na ependysei se ti? sthn istoria kai sthn fanela tou Arh h mhpws sta adeia kareklakia tou pale?

koimhsou me ta oneira ths autokratorias areiane kai meta mh sou kakofainontai ta managerilikia tou damianidh kai tou ka8e damianidh otan esy apexeis

Ανώνυμος είπε...

Auto pou leipei apo ton Ari fetos (alla kai ta proigoumena xronia) einai to risko apo oikonomikis apopsis. Tosa xronia, (kalws) h omada efarmozei to paradeigma, "mexri ekei pou ftanei to paploma". Nomizw omws oti an h dioikish parei to risko (leme p.x. an me 1myrio ferei to Blatt), o Areianos tha stiriksei giati apla tha goustarei.....

Deite px pws o Skordas "ebale to kefali tou ston torba" otan pesame b ethniki, alla twra vlepete oloi pws petyxe...

Ανώνυμος είπε...

kamarwste twra k ton koufo sta ...kokkina kai opoion allo ki an sxeidiazete me ta aniparkta miria budget...

kai sinexiste na krinete thn omada (enw exei krisimotates agwnistikes ipoxrewseis - eseis ta legate k.koush oti to blog diavazete psila), vgalte tous olous axristous kai gia diwximo... k kanete to mega kalo gia thn omada

Βαρβαρόπουλος Κωστής είπε...

Αρχικά δεν μπορώ να καταλάβω ποιο είναι το πρόβλημα με την ύπαρξη του εν λόγω θέματος. Σίγουρα το θέμα αυτή τη στιγμή είναι η έξοδος του Άρη στην Ευρωλίγκα και αν (λέω αν) γίνεται η συμμετοχή στον τελικό. Η κοινή προσπάθεια όλων είναι αυτονόητη. Όμως τα όνειρα για την καψούρα, τον νταλκά μας, το μεράκι μας είναι δωρεάν. Αναρωτιέμαι όλοι οι επικριτές ποτέ δεν έκλεισαν τα μάτια τους να ονειρευτούν, έστω και ενδόμυχα. Ας τα κλείσω λοιπόν και γω…

Ξεκινώ, με 10 πακέτα λοιπόν… Το πρώτο πράγμα που θα έκανα θα ήταν η επίτευξη συμφωνίας για την παραχώρηση της κεντρικής σάλας του Αλεξανδρείου. Στη συνέχεια θα υλοποιούσα το σχέδιο του πολυτεχνείου του Α.Π.Θ. για το νέο πέταλο μεταξύ θύρας 10 και 1. Και το γήπεδο θα γινόταν καλύτερο, και η χωρητικότητα θα αυξανόταν και με 2 πέταλα θα αυξανόταν η δυνατότητα για λαϊκότερες τιμές των εισιτηρίων σε αυτά. Στη συνέχεια θα οργάνωνα επιτέλους το φιλικό για τον Νικ, εναντίον της μικτής Ευρώπης (ίσως και με τη συμμετοχή κάποιων βετεράνων). Μεγαλοπρεπές φιλικό, όπως άλλωστε αρμόζει στον κορυφαίο Έλληνα αθλητή του αιώνα. Τέλος, θα εγκαθιστούσα δίκτυα scouting σε Η.Π.Α. (με τον Στιβ φυσικά), στη Γιουγκοσλαβία και φυσικά στην Ελλάδα. Θα έκλεινα επίσης συνεργασία με ομάδες της Β. Ελλάδος ώστε να δοκιμάζουν και να ετοιμάζουν κατάλληλα τα ταλέντα πριν προωθηθούν στον Άρη. Πάμε στο αγωνιστικό μέρος…

Για τον άσο κρατώ Καλαϊτζή, Ματαλόν (αν δεν μπορεί σε ψηλό επίπεδο τον παραχωρώ δανεικό και παίρνω Βεργίνη). Τέλος κάνω το μπάμ με τον όχι και τόσο φορμαρισμένο Παπαλουκά (αν ισχύουν οι φήμες περί μείωσης του μπάτζετ λόγω αποχώρησης του Ρώσου μεγιστάνα από την CSKA και ενασχόλησή του με την πολιτική). Αν δε κάτσει η φάση χτυπώ Αμερικάνο που παίζει στην Ευρώπη ή τον Δαρείο αν αποφασίσει να παίξει και του μπει χαλινάρι.

Στο 2 τα πράγματα είναι πιο απλά. Κρατώ Σάββα, Ράιτ και επαναφέρω τον Κυρίτση.

Στο 3 παραμένουν Τσαλδάρης – Καραδολάμης και κλείνω με τον Κακιούζη (διακαής πόθος και των δύο πλευρών) και τον Τσιάρα ή τον Ταπούτο.

Για 4άρι φυσικά και κρατώ Τζέρεμι, κρατώ Σκορδίλη και τα ρίχνω για Αμερικάνο. Αν δε βρω κάτι καλύτερο υπογράφω τον Haislip της Μάλαγα ή επαναπατρίζω τον Wilkinson. Πίσω τους ο Σκορδίλης.

Και πάμε στην δύσκολη θέση του σέντερ…Αρπάζω από τα χέρια του Παναθηναϊκού τον Πέκοβιτς της Παρτίζαν. Κρατώ Τσαϊρέλη και Μότολα με το ίδιο συμβόλαιο. Αν δεν κάτσει η φάση με τον Φιλανδό, ψάχνω για Αμερικανάκι. Ψαγμένη επιλογή ο απόφοιτος του Harvard και παίκτης της Ταρτού Cusworth. Κοιτώ πάντως και τον Βουγιούκα αν δεν τον πάρει μαζί του ο Δράκος στον Ολυμπιακό.

Παρουσιάζω:
1:Παπαλουκάς (ή Αμερικάνος ή D-Wash) - Καλαϊτζής - Ματαλόν (ή Βεργίνη)
2:Ράιτ – Ηλιάδης - Κυρίτσης
3:Κακιούζης – Τσαλδάρης - Τσίαρας (ή Ταπούτος) - Καραδολάμης
4:Masey - Wilkinson (ή Haislip) - Σκορδίλη
5:Πέκοβιτς - Μότολα (ή Βουγιούκα ή Cusworth ή Αμερικάνος) - Τσαϊρέλη

Ανώνυμος είπε...

oti na nai o kathenas re

Ανώνυμος είπε...

Maios exo 10 ekatomyria Euro sto tsepaki leo na piso ton Xantho na paratisei tin Politiki kai ton Kostaki kai na arxisei ta kantilia ston pagko tou Autokratora. Tou paraxoro en leyko tin Omada. Moy Menoun alla 9 ekatomyria. Kano tin fiesta gia ton Nick kai dino kai 1 ekatomyrio Euro gia na ton xanado na paizei me thn kitrini fanela. Exo alla 8 ta 7 ta diatheto ston Xantho na kanei oti metagrafes kai allages thelei. San kalos proedros kratao 1 ekatomyrio kai feygo gia diakopes !

Ανώνυμος είπε...

kala leo oti na nai o kathenas po se brhkan esena re ti einai ayta pou les eleos dhladh

Βαρβαρόπουλος Κωστής είπε...

Έλεος με σένα ρε φίλε 4:05 και 5:07που κάθεσαι και σχολιάζεις τον κάθε ένα. Άποψη έχει ο καθένας και μαγκιά του. Από το να το παίζεις κάποιος γράφε την άποψή σου με υπογραφή για να ξέρουμε ποιος γράφει τι και τέλος...

antonakissss είπε...

O ARIS APLA DEN EXEI KANEI TIS SOSTES EPILOGES SE MARKETING. O GKALIS THA GEMISEI 5-10 FORES TO GIPEDO ALLA META THA EXOUME TA IDIA KAI EINAI KRIMA NA TON KAPSOUME. TA POLLA XRIMATA DEN LINOUN OLA TA PROBLIMATA. THELEI NA IPARXEI MIA SOSTI SXESI XRIMATON-EPILOGON-MARKETING KAI THA PAME POLI PSILA. TELOS NA KATALAVOUME OLOI OTI XRIMATA DISKOLA NA BRETHOUN OSA BAZOUN KAPOIOI ALLOI.IPOMONI KAI IPODOMES.

Ανώνυμος είπε...

Φιλε Hbslag, θα συμφωνήσω μαζι σου ως προς τα εξωαγωνιστικά. Στα αγωνιστικά, είναι δυνατό να πιστεύεις ότι μπορεί να έρθουν στον Αρη ο Παπαλουκας (κυρίως) και ο Πεκοβιτς?

Φαντάζει υπέροχο, αλλά είναι αδύνατο...

Ανώνυμος είπε...

Κώστας απαντά:

το δίχως άλλο, μερικές προτάσεις είναι εξαιρετικές. Το νόημα άλλωστε είναι να μπουμε, με έναν πολύ ιδεατό τρόπο (10 εκ. είναι αυτά, δεν είναι 2.5-3 όπως έχουν οι... αληθινοι) στο "πετσί" αυτών που ορισμένοι κατηγορούμε ή άλλοι αποθεώνουμε.
Βεβαίως και κάποιοι έχουν "ξεφύγει", αλλά δε σημαίνει ότι υπάρχει κάτι το απαγορευτικό στα όνειρα ή στις επιθυμίες μας. Κι αυτό αποτελεί απάντηση σε όσους φίλους πιστεύουν ότι κακώς βάζουμε τέτοια θέματα προς "συζήτηση".
Μπορούν, φυσικά, να προτείνουν κι αυτοί κάποια θέματα και να ασχοληθούμε όλοι. Άλλωστε έχουμε γίνει μια ωραία παρέα, απ' ότι βλέπω, έστω και διαδικτυακή.
Υ.Γ. Μήπως να οργανώσω έναν αγώνα μπάσκετ;

Ανώνυμος είπε...

Το ασκημο και αυτο το καλοκαιρι ειναι οτι θα βλεπουμε τους πολυ καλους παικτες να κλεινουν στον οσφπ και παο και εμεις παλι με τα λοιμα και τα λαχεια θα μενουμε

Βαρβαρόπουλος Κωστής είπε...

Με τα 10 πακέτα μίλησα αδελφέ... Ξέρω ότι τα φράγκα δεν παίζουν αλλά είπαμε... 10 μύρια είναι αυτά! Και ο παλούκη-λουκ θα ερχόταν...

Κώστα μακάρι να παίξουμε ένα τουρνουά, είμαστε στους 8 του Μακεδονίας(Πα.μακ.) τώρα για μετά τα play-off κατεβάζω την ομάδα σε ότι τουρνουά θες!

Και πάνω από όλα ο Άρης... (Ο μπασκετικός) Αυτός μας έκανε αριανάκια....

Βαρβαρόπουλος Κωστής είπε...

Antonaki sostos se oti eipes...

Βαρβαρόπουλος Κωστής είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

OSON AFORA TO ALL STAR GAME TON MIKRWN MAS PHRAN K TA SOBRAKA ALLA AYTOI PAIZOUN STIS OMADES TOUS EN OI DIKOI MAS OXI.KAI MAS PHRAN TON BERGINH K TON PHGAN STOUS MEGALOUS PISTEYO ME BERGINH K TON GIANNOPOULO POU TRAYMATISTHKE THA KERDIZAME

APO PLEYRAS APODOSHS:
PROTA GIA TOUS PAIKTES THS OMADAS MOU
KARADOLAMHS:EXAIRETIKOS MPRAVO TOU TOU XREIAZONTAI AGWNES GIA NA MHN PAEI XAMENOS,AN KAI ME STENAXWRHSE STA 3PONTA ALLA DEN PEIRAZEI.POLY MEGALO ALMA EIDIKA STHN FASH ME TON SIGKOUNA TO KARFWMA
O TSAIRELHS DEN ME ENHOUSIASE PERIMENA PIO POLLA APO AYTON
O SKORDILHS HTAN H APOKALIPSH TOU MATS ME EXEPLHXE THETIKA POLY KALES KINHSEIS STHN RAKETA
PAPANIKOLAOU K MOURTOS ME APOGOHTEYAN EIDIKA O DEYTEROS DEN MPOROUSE NA KATABASEI THN MPALA ALLA EXOUN MELLON

TORA GIA TOUS ALLOUS PAIKTES:
GALAZOULAS:EDEIXE OTI TOU ARESEI NA PAIZEI ME TOUS PSILOUS K IDIAITERA ME TON SKORDILH
VASILEIOU:DEN ME ENTOUSIASE

APO TOUS NOTIOUS

FANTSTIKOS O KATTIAKOS EPAIZE SAN MEGALOS PAIXTHS MPRAVO TOU POLY KALOI KAI O PAPPAS ME TON SIGKOUNA EIDIKA O SIGKOUNAS EXEI POLY MELLON KAI OMATALON HTANPOLY KALOS KAI AS MHN EBALE POLLOUS PONTOYS EKANE EXAIRETIKS ASSIST PISTEYO OTI OTU XRONOU PREPEI NA EINAI O 3os PLAY MAKER

GENIKA
XREIAZETE ENA POTATHLIMA EFHBWN OPOS STO PODOSFAIRO GIA NA MHN PANE XAMENA AYTA TA TALENTA


K MIA EROTHSH K.KOUSH XEREIS POSO XRONWN EINAI O KARADOLAMHS K OI DYO KALATHIDES K AN BRISKONTAI STHN ETHNIKI EFHBWN MAZI ME KOUFO,GIANNOPOULO,MATALON AYTHN THN OMADA ENNOW

N.S.

Ανώνυμος είπε...

ipomoni kai paidia to mellon tou ari simera epeze all star...na min xathei oute enas paiktis kai na dothoun eukeries se auta ta paidia..!!!

antonakissss είπε...

o proigoumenos o anonimos eimai o antonakissss kata lathos esteila anonimos

Βαρβαρόπουλος Κωστής είπε...

Τ οαποτέλεσμα του αγώνα Βορρά-Νότου ήταν πλασματικό. Χωρίς Βεργίνη, με 2-3 Βόρειους στην ομάδα του Νότου, και τον coach να κατεβάζει την ομάδα σαν να πάει για κούπα να δούμε τι άλλο θα γίνει να κερδίσουν οι από κάτω...
Στα παιδιά τώρα...

Φοβερός ο Κιλκισιώτης Καραδολάμης, θέλει να δυναμώσει. Για την θέση του είναι πολύ αδύναμος. Στον διαγωνισμό 3π φάνηκε η απουσία εμπειρίας. Πάντως πήρε στην πλάτη του όλη την ομάδα.

Πολύ καλός οργανωτικά ο Ματάλον, θέλει ακόμα δουλειά.

Μαχητικός ο Φαίακας Σκορδίλης, μου άρεσε πάρα πολύ. Θέλει δουλειά αλλά τον πήγα, πολεμιστής το παιδί.

Ο Τσαϊρέλης καλός μεν αλλά περίμενα να δείξει πιο πολλά. Δεν είναι σωστό όμως να τον κρίνουμε από ένα παιχνίδι.

Ο Καττιάκος πόσα παίρνει και πότε λήγει το συμβόλαιό του;

Ανώνυμος είπε...

HBSLAG GIATI LES OTI LEO K EGO

N.S.

Βαρβαρόπουλος Κωστής είπε...

Γιατί ρε Ν.Σ.; Στο ότι ο Καραδολάμης και ο Σκορδίλης έπαιξαν καλά ενώ ο Τσαϊρέλης μέτρια; Αυτή είναι η αλήθεια αυτό λέω... Αντιθέτως είπα ότι δεν μας πήραν τα σόβρακα αλλά το αποτέλεσμα ήταν πλασματικό... Που είδες τα ίδια πέραν αυτών είναι μέγα ερώτημα...

Ανώνυμος είπε...

ARH ARH S'AGAPW ARIANARA EAE

N.S.

Unknown είπε...

οχι με 10 αλλα με 5εκ(πιο εφικτο..)δηλ.ενα μικρομεσαιο για ευρωλιγκα μπατζετ.
1)Χαρισης,Αριελ Μακντοναλντ,Καλαιτζης(κοστος:850.000ευρω)
2)Ραιτ,Ηλιαδης(κοστος:550.000)
3)Γουινστον,Τσαλδαρης.Καραδολαμης(950.000)
4)Μασει,Ουιλκινσον(1.6εκ)
5)Αντριου Μπετς,Βουγιουκας(700.000ευρω)
Προπονητης Τριφουνοβιτς

Κωνσταντίνος είπε...

..και να κάνω μία χαζή ερώτηση?!
Θα'χες στη διάθεσή σου 5 εκ.ευρώ και θα επέλεγες των ΜcDonald και τον Bets?!

Το λόμπιτ των manager θα σε έδιωχνε..(αστειεύομαι φυσικά..)
Αλλά ρίξτε και καμιά ματιά στην ACB και στην Αδριατική λίγκα..

Εχει πολλά πουλέν εκεί..

Unknown είπε...

φιλε μου μαλλον δε παρακολουθεις acb καθολου..οι συγκεκριμενοι για 20-25λεπτα ειναι σουπερ.ειδικα ενας κομπο γκαρντ οπως ο μακντοναλντ,με τετοιο μπακραουντ κ κορμι -παρα την ηλικια-μακρια απο τραυμυτισμους λειπει απο την ομαδα.winner θες να πλαισιωσουν τους νεοτερους για να αλλαξουμε νοοτροπια,οχι μονο ταλεντα.κ με παικτες στην ιδια θεση ανταξιους.με αυτο το ροστερ μπαιναμε περιπατο 8αδα κ ξεκουραστα κιολας μιας κ υπαχει μεγαλη γκαμα επιλογων για ροτεισιον.

Βαρβαρόπουλος Κωστής είπε...

Κωνσταντίνε μαζί σου! Απλά ξέχασες και την Σερβία...

Με 10μύρια για το 4 χτυπάς τον Haislip της Μάλαγα.
Παράλληλα αξιόλογη και φτηνή περίπτωση ο Cusworth της Ταρτού από την Εσθονία...
Βάλε και τον γνωστό σε όλους μας Πέκοβιτς (Ποιά ομάδα θα μπορούσε να τον χτυπήσει πριν 2-3 χρόνια... Στην Παρτίζαν όλοι για αυτόν μιλούσαν πριν χρόνια αλλά είπαμε το scouting...)

Ειδικά στην Αδριατική λίγκα και στην Γιουγκοσλαβία βρίσκεις πραγματικά διαμάντια... Προς Ισπανία μεριά πάλι για να κοιτάς θες αναγκαστικά την προϋπόθεση των 10....

Κωνσταντίνος είπε...

Δημήτρη παρακολουθώ ACB ''στενά'' κιόλας, μιας και είναι το ..χόμπι μου το καλό μπάσκετ.
Αλλά δεν μπορώ να ακούω πως μία ομάδα μπορεί να στηριχθεί στη νευραλγική θέση του pg, από έναν Αμερικάνο (όχι και τόσο όσο ο Αριελ..) που φτάνει (αν δεν έχει φτάσει..) στην ηλικία της ..σύνταξης..

Να πλαισιωθεί τότε και από τον Ντάριλ Μίντλετον και να κάνουμε μία 5άδα από ..έμπειρους παίκτες..
Η εμπειρία δεν είναι συνάρτηση μόνο της ηλικίας..

Αποψή μου..

Υ.Γ. O Nτούντα χαζός ήταν που χρησιμοποιούσε τον Κβοσντόφ?! (έχω φάει κόλλημα με αυτόν..το καλοκαίρι περισσότερο κιόλας..)

Unknown είπε...

O Kβοσντοφ όντως ειναι σπουδαιος παικτης,η μεγαλη ελπιδα των ρωσων για εναν μεγαλο ποιντγκαρν μετα απο χρονια.Φιλε κων/νε μιλησα για μπακραουντ πρωτα κ μετα για εμπειρια ή ηλικια.εξαλου στο -φανταστικο- ροστερ τον τοποθετουσα σαν μπακαπ του χαριση κ μαζι με τον καλαιτζη.Τωρα αν εσυ νομιζεις οτι με αυτους τους 3 ο αρης θαχε προβλημα στον ασσο..Τον αριελ τον διαλεξε ο μεγαλος ΠΕΣΙΤΣ για την χιρονα των 7,5ΕΚ.ΕΥΡΩ..Αν νομιζεις οτι δεν κανει στον αρη..
Υ.Γ1 ΚΑΙ τελικα οπως είδαμε προχθες στο μεγαλο ημιτελικο του ουλεμπκαπ υπηρχε μονο ο αριελ στο γηπεδο(ο κβοσντοφ ειναι πολυ μικρος για να τον κοιταξει στα ματια σενα τετοιο ματς..)Αντεχουνε ακομα τα ποδια του..Ρωτα τον Πεσιτς..ΧΑΧΑ
Υ.Γ2 Περα απο τη πλακα που κανουμε παιδια θαθελα νακουσω αποψεις για παικτες ξενους-κοινοτικους για την ομαδα του χρονου (με το κανονικο μπατζετ,οχι το φανταστικο..)

Ανώνυμος είπε...

SWSTOS O DIMITRIS OSON AFORA TO Y.G 2 POU LEEI GIA KOINOTIKOUS K XENOUS EGO THA ELEGAK ELLHNES ALLA ME TO KANONIKO MPATZET

N.S.