Πέμπτη 24 Απριλίου 2008

Κατάντια και περηφάνια


Έτσι σώζονται οι ομάδες, παιδιά... Με μαγκιά και συσπείρωση. Με όλα αυτά τα παρασκηνιακά που μάθαμε τις τελευταίες ημέρες - μέχρι και το ότι ο Αλεξανδρής θα είναι ο επόμενος... προπονητής του ΠΑΟΚ ή ότι εξοφλήθηκε τα οφειλόμενα ακούσαμε - λογική ήταν η διαπίστωση ότι η σωτηρία του ΠΑΟΚ θα ερχόταν εύκολα ή δύσκολα. Η παραμονή όμως ήρθε στο προσκήνιο, αφού η ΑΕΚ είναι καλύτερη απ' τον Κολοσσό και σας είχαμε... ενημερώσει σχετικά! Τώρα, για μένα, το να πανηγυρίζεις μια παραμονή τόσο έξαλλα, είναι κατάντια, αλλά απ' την άλλη είναι και λύτρωση και έτσι ξεσπάς. Ζω εδώ και δύο χρόνια από κοντά το δράμα του μπασκετικού Ηρακλή και ξέρω πως είναι να είσαι στην... Α2΄. Μια γελοιωδώς "οργανωμένη" κατηγορία, που δεν έχεις δικαίωμα να αλλάξεις παίκτες, που οι περισσότεροι διαιτητές είναι για γέλια, που σε όλα τα γήπεδα πας και περνάς μια... κόλαση, που οι επαρχιακές ομάδες σε αντιμετωπίζουν σαν να βλέπεις ελληνική ταινία του '60. Άρα καλά κανούν οι φίλοι του ΠΑΟΚ που πανηγυρίζουν, γιατί καλά-καλά δεν ξέρουν τι τους περίμενε στην Α2΄. Τώρα το θέμα θα είναι αν θα μπορούν να παίξουν, σαν ομάδα, καλά και στην νέα χρονιά. Γιατί το μέλλον είναι ζοφερό!

* Ο Άρης οφείλει να συγκεντρωθεί ενόψει των πλείοφς και να αφήσει τα θέματα του ντέρμπι να γραφτούν στη "λήθη". Εντάξει, η ατμόσφαιρα ήταν απαράδεκτη για να γίνει ένας αγώνας μπάσκετ, αλλά όταν οι ίδιοι οι παίκτες και η διοίκηση μιλούν για καταπληκτική ατμόσφαιρα μην περιμένετε πάλι από εμάς να βγάλουμε το φίδι απ' την τρύπα.
* ΛΕΖΑΝΤΑ: Γι' αυτό πανηγύριζαν χθες οι ΠΑΟΚτσήδες. Γιατί ήξεραν, κάποιοι απ' αυτούς, τι έπαθε και τι τραβάει ακόμη ένας συμπολίτης τους, που απαξίωσε επίσης το μπάσκετ.

6 σχόλια:

Κωνσταντίνος είπε...

Ο ''τίγρης'' ήξερε ότι είτε έχανε είτε κέρδιζε το ίδιο και το αυτό ήταν, μιας και ο Αργύρης δεν θα έκανε το ''μπαμ''..αλλά ο Αγγέλου είχε το λόγο του που κέρδισε, μιας και σαν προπονητής πήρε μπόνους που μπήκε στην 8άδα..έτσι δεν είναι?!

Οσο για τους πανυγηρισμούς για χθες, τι να πω..ειδικά το ''ποτέ ποτέ'' ήταν η απόλυτη ξεφτίλα, μιας και όταν ακουγόταν κάποτε, αναφερόταν σε πρωταθλήματα και όχι σε υποβιβασμούς..

Ας ξεκινήσει τώρα το πραγματικό πρωτάθλημα γιατί εμείς οι ..κίτρινοι έχουμε και όνειρα και βλέψεις για κάτι καλό..

Υ.Γ. Καλά, ο Σοφοκλής ούτε 20 δεν έχει χάσει..όσο για φυσική κατάσταση ούτε να το συζητήσουμε..τυχερός ο δράκος που είχε εύκολα παιχνίδια τώρα στο τέλος και έκανε πειράματα..

Unknown είπε...

kai giati den anaferei kaneis to logo ton opoio petousan kordeles gia na arxisei to mats kathysterimena??
kai giati den anaferei kaneis tin ekofantiki atmosfaira pou prospathisan na dimiourghsun me tis kornes?
k ti tha ginotane an exane h aek?
pws tha kerdizane agwnistika ton ari afou k oi idioi to kserane oti den mporusane.,.,tha to diakoptane logw epeisodeiwn?
Krima giati egw ithela na xane h aek gia na evlepe oloi h ellada oti autoi den kserun apo basket alla mono apo kafriles.,
Anyways afou to mats tis xronias tous htan na kerdisune ton ari k fonazane "pote pote" pou emeis otan to legame auto aforouse prwtathlimata k oxi ypovivasmous then emeis oi filathloi tou ari ti na poume allo.,.,o nown noeito.,.,

antonakissss είπε...

καλο πασχα και καλη ανασταση σε ολους....στα πλαι οφ θα φανει η μαγκια μας φιλοι αρειανοι...το ματς με τον παοκ ηταν αδιαφορο για τον αρη.το μονο που χρειαζοταν ηταν ενας αγωνας με ατμοσφαιρα πλαι οφ.εγω εξακολουθω να πιστευω στην ομαδα οτι μπορει το κατι παραπανω...!!!θα φανει

Unknown είπε...

Ayto pou me ekneurizei para poly einai oi symperifores Areianwn (?) oi opoioi lene oti den tha ksanaparane sto Pale kai oute tha ksanagorasoun diarkeias epeidh auth h dioikish den erikse ton paok... Filoi Areianoi, ksypniste epitelous. Eiste antipaoktzides h areianoi??? Ama theloume Euroliges kai Protathlimata (giati oxi? ) prepei OLOI na stirixoume thn omada... Diladi an h idia katastasi synebaine sto podosfairo, den tha ksanapigainate sto Xarilaou???

Eyxaristw

Βαρβαρόπουλος Κωστής είπε...

Ρε Δημήτρη είσαι σοβάρος; Με την Ευρωλίγκα θα ασχολούμαστε και το κύρος του συλλόγου ή το πως θα ρίξουμε τους πεθαμένους; Φυσικά και κάνω πλάκα... Τόσο από μπασκετική όσο και από οπαδική άποψη ο Άρης συμπεριφέρθηκε άψογα, σαν ΜΕΓΑΛΟΣ. Ούτε κομπλεξισμός ούτε μικροπρέπειες, ας ασχοληθούν άλλοι με αυτά...Ειδικά εμείς που έχουμε να κάνουμε με τον Αυτοκράτορα. Και επειδή πολύ κράτησε αυτή η ιστορία, τώρα να μας απασχολούν οι 4-5 αγώνες μέχρι τον τελικό...Γιατί εκεί πρέπει να κοιτά ο Άρης...Για το υλικό ξαναμιλάμε μετά την Ευρωλίγκα, τώρα έχει play-off και γήπεδο...

Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση σε όλους!

Ιορδάνης είπε...

Σημασια έχει οτι η ομάδα μπήκε μέσα στο παλατάκι και μασούσε σίδερα. Οι παίκτες δεν φοβήθηκαν στιγμή και τα δώσαν όλα.Οι αντίπαλοι πετούσαν μέσα ότι βρίσκαν και ευχαριστώ την Παναγια που δεν έπεσε ο παοκ. Γιατι αν επεφτε τότε ίσως να θρηνούσαμε θύματα. Οι οποδοί του δείξαν ότι ήταν τόσο φανατισμένοι που θα μπουκάραν μέσα πριν να λήξει ο αγώνας.

Ο Μάσει είπε ότι τώρα περιμένουμε από τους οπαδούς μας να δείξουν ότι εκτιμούνε αυτά που κάνουμε για την ομάδα. Ήρθε η ώρα λοιπόν όσοι θέλουν να έχουν πολεμιστές για παίκτες και όχι κότες να γεμίσουν το παλέ. Ήρθε η ώρα να το γεμίσουμε είτε παίζουμε με μαρούσι είτα με ολυμπιακό.