Σάββατο 19 Απριλίου 2008

ΠΑΟΚ, Ηρακλής ή... Λαμία Πανοράματος;

Εκεί φτάσαμε... Να ψάχνουμε τρόπους για το πως δεν θα πέσει για τέταρτη συνεχή χρονιά μια ομάδα απ' τη Θεσσαλονίκη απ' την Α2΄! Έπεσε η ΜΕΝΤ προ τριετίας, πρόπερσι ο Ηρακλής, πέρσι ο Μακεδονικός, φέτος κινδυνεύει, περισσότερο από ποτέ, ο ΠΑΟΚ.
Και τώρα; Όλοι θα τρέχουν, μερικοί ήδη το κάνουν, να "ψήσουν" τους παράγοντες του Πανοράματος να πάρουν τη θέση του, αν αυτό ανεβεί στην Α1! Κι άντε κι ανέβηκε και κάποιος πείσει τους Πανοραμίτες να συγχωνευθούν. Αποτελεί αυτό δείγμα για να... περηφανευόμαστε;
Και μη ξεχνάμε ότι στο "παιχνίδι" αυτό έχει μπει εδώ και καιρό η Λαμία. Έτσι λένε τουλάχιστον οι πληροφορίες, γιατί επισήμως κανείς δε λέει κάτι. Οι διοικούντες του Πανοράματος λένε ότι "μόνο όταν τελειώσει η σεζόν θα αποφασίσουμε τι θα γίνει", οι του Ηρακλή αναζητούν λεφτά, οι του ΠΑΟΚ ακόμη είναι ζαλισμένοι και ίσως να μην έχουν σκεφτεί ακόμη το ενδεχόμενο που αναφέρουμε. Οι της Λαμίας κι αυτοί αγνοούν - επισήμως - το μέλλον τους, έχασαν κιόλας σήμερα Σάββατο απ' τη ΜΕΝΤ μέσα στην έδρα τους!
Άρα εδώ φτάσαμε, φίλοι μπασκετικοί! Να παρακαλάμε (-άνε) το... Πανόραμα για να πάρουμε (-ουνε) τη θέση του στην... Α1΄!
* Το salonikabasket απέκτησε και group στο facebook! Αν και δεν είμαστε και ιδιαιτέρως φαν της τεχνολογίας αυτής - και της αποξένωσης που προκαλεί, να γινόμαστε φίλοι απ' τα πληκτρολόγια δηλαδή - εντούτοις δεν μπορούμε να μένουμε μακριά της. Γι' αυτό κάντε... join!
* Δε πιστεύουμε ότι αξίζει τον κόπο να ρωτήσουμε τι θα κάνατε αν ήσασταν Άρης (που οι περισσότεροι αναγνώστες του blog είστε, απ' ότι έχω καταλάβει) στην τελευταία αγωνιστική. Διπλό και... όβερ(που λένε και στο στοίχημα)!