Τρίτη 1 Απριλίου 2008

Δεν αλλάζει κάτι, μέχρι να... αλλάξει!

Ένα πράγμα για αρχή - οι "βραδυνοί" τύποι θα έχετε παρατηρήσει ότι τα κείμενα ανανεώνονται στην... ώρα τους. Οι "πρωινοί" μπορούν να τσεκάρουν τα σχόλια, γιατί εκεί κάτι κάνουμε, αλλά στα πεταχτά.
Κι αφού εξαντλήσαμε τα πιθανά σενάρια διαδοχής του άμοιρου του Χέρμπερτ - ευτυχώς δεν έμαθε ακόμη καλά ελληνικά, αλλά του τα μεταφέρουν όλα, φυσικά - ας πάμε σε βέβαια πράγματα (μέχρι απόδειξης του αντιθέτου, φυσικά, γιατί στον Άρη όλα μπορούν να συμβούν)...
1) Δεν θα αλλάξει τίποτα... Ο Χέρμπερτ θα παραμείνει μέχρι τέλους και οι παίκτες επίσης. Το γνωρίζουν όλοι αυτό ήδη, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν υπήρξε "μπινελίκι". Αλλά με το "μπινελίκι" και ιδίως από έναν σοβαρό κύριο με "Γκούτσι" γυαλί, δύσκολα τα Αμερικανάκια να καταλάβουν τι γίνεται. Αν τους βάλεις ένα πρόστιμο όμως, ε; Αρκεί να είσαι συνεπής στις πληρωμές...
2) Η επιλογή της διοίκησης θα αλλάξει, λέγεται, μόνο αν υπάρξει "στραβή" στα πλέιοφς. Έτσι μαθαίνω, αν και κουφάθηκα ολίγον, γιατί τι να το κάνεις αν διώξεις τον προπονητή αν κάνεις στραβή στα πλέιοφς; Οεό; Δηλαδή αν χάσει απ' τον Κολοσσό και το... Ρέθυμνο θα στηριχθεί;
3) Η μόνη σωστή επιλογή απ' την πλευρά του κόσμου είναι να στηρίξει την ομάδα του. Πολύ κοινότυπο. Πρόβλεψη - στους ημιτελικούς με τον Ολυμπιακό θα γεμίσει το Παλέ. Αμήν...
Τελικά: το λάθος ήταν ο Ουάσιγκτον. Καλός ο τυπάκος, αλλά όχι για έναν Άρη που έπρεπε να "βγάλει" Ευρωλιγκα και Ελλάδα σε υψηλό επίπεδο, γιατί πολύ απλά - κατά τη γνώμη μου, έτσι; - δεν είναι παίκτης υψηλού επιπέδου. Δεν είναι ούτε για "σετ παιχνίδι" (δεν έχει έμπιστο σουτ), πόσο μάλλον για αιφνιδιασμό (άπειρα τα παραδείγματα κουτρουβάλας σε φάσεις "3 με 2", και "2 με 1". Καλά δε μιλάμε για "1 με 1"). Ο Μπόισα είναι καλός παίκτης. Ο Ντάριους δεν είναι κουμανταδόρος μιας ομάδας με ταλέντο όπως ο Άρης. Που πρέπει να βρίσκει ποιος είναι "χοτ", μέσα σε δύο επιθέσεις. Να "βάζει" τον Ράιτ μέσα στο παιχνίδι, να έχει πάντα ικανοποιημένο τον Μάσεϊ, να κάνει ντράιβ και να δίνει και καμιά πασούλα και στον Μότολα και στον Ράιτ.
Αρκετά το προσωποποιήσαμε - η "χημεία" "έσπασε" όχο μόνο για τον Ντάριους, αλλά το παιδί, που δεν είναι "άσος", δεν "έπιασε". Αυτή είναι η δική μας άποψη.
Πάμε και στον Τέρι. Χμμμ. Με έχει μπερδέψει - τριάρι με καλούτσικο σουτ και κορμάρα, ή τεσσάρι που δεν ποστάρει κοντά στο καλάθι, αλλά με καλούτσικο (πάλι) άλμα και δύναμη; Παικταράς ή "γκάου μπίου"; Φυσικά και του χρόνου ΔΕΝ θα παίζει στους Ντάλας Μάβερικς... Γερό να'ναι το παιδί.
Ο Μάσεϊ: κατάλαβε ότι είναι ο καλύτερος και το δείχνει. Κανείς δεν ξεφεύγει απ' αυτόν τον κανόνα.
Τι γίνεται με τον "Νικόλ"; Δουλεύει ατομικά με τους παίκτες; Αλλά θα μου πεις πότε να το κάνει; Με συνεχή ταξίδια; Τώρα είναι ευκαιρία, για του χρόνου όμως. Και να δούμε ποιος θα μείνει απ' όλους αυτούς...
Άντε πάλι, "φωτιές" σας άναψα...

53 σχόλια:

Unknown είπε...

Το πιο λογικο θαναι να μεινουν ολα ετσι.Η ομαδα υπερεχει των διεκδικητων για την 3η θεση,στο χερι της ειναι ολα.Αλλα αυτο ειναι που μας εχει κοιμησει..Για του χρονου:Στο 1:Ο Αρης δεν εχει τη πολυτελεια να διωχνει παικτες με την εμπειρια κ τις παραστασεις του καλαιτζη,ειδικά μετα τη φετινη σεζον.Μενει.Για νταριους θα εξαρτηθει απο το αν δει εφικτο ο οποιος κοουτς το να τον προσαρμοσει στην ευρωπαική λογική κ να βαλει τα εξαιρετικά αθλητικα του προσοντα σε πλαισια που θα βοηθησουν τον αρη.Δυσκολο..Ιδανικός ενας c.j. watson(αριστος στο να ελεγχει το τεμπο,αν κ πλεον ειναι κ αυτος αλμυρος).Στα υποψιν κ ο χαρισης(δε το μετανιωσε?)ΣΤΟ 2:Ραιτ κ Σαββας.Μπετον κ οι δυο.Δε το συζητω.Στο 3:Τσαλδαρης κ οτι πει ο κοουτς.(πεδουλακη-πελεκανο θελω).ο τερι μπορει με τα προσοντα του να κυριαρχησει στην ευρωπη.Τι να λεμε,το παιδι μαρκαρει απο 1 μεχρι 5.(με παο χαρα/κα ειχε κ διαμαντιδη κ ζιζιτς)Αλλά το μυαλο του είναι αλλου,εκτος ευρωπης.Καλη τυχη..Στο 4:ΘΑΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ να μεινει ο τζερι.Δε δινω πάνω απο 10%..Φετος ηταν στη μεση το διαβατηριο.τωρα πλεον..καλη τυχη..Οσο κ να τον θελουμε.Αν φυγει παμε για αμερικανο εκει.Πιστευω οτι ενδιαφερει κ ο τσιαρας,θαναι σπουδαια λυση για μπακ απ(ποσα θελει ομως κ ποσα δινουμε για μπακ απ 4).Ο ΜΠΟΙΣΑ..θα εξαρτηθει απο τα πλειοφ.Οντως καλος παικτης.Στο 5:Βουγιουκας!!(αν τον αφησει οπως ακουγεται ο δρακος)κ απο πισω βλεπουμε.Σε συναρτηση παντα με το τι θα γινει στο 4 κ με τον μασευ(αν μεινει ο τζει μεχρι κ ο μοτολα παιζει)
Υ.Γ1:παιδια,εννοειται οτι τωρα προεχει να ξανασταθουμε στα ποδια μας κ να δωσουμε τη μαχη μας παιχνιδι με παιχνιδι.Ολα τα παραπανω εντασσονται στο ''κουβεντα να γινεται'',ετσι απλα..
Υ.Γ2:O πανιωνιος εχει κλεισει τον πατ καλαθη..?
Υ.Γ3:O τζακσον βρομαν ειναι καλος παικτης..
ΔΗΜΗΤΡΗΣ#4

Mossi είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Mossi είπε...

Ρε Κωστα για τα 3 τελευταια παιχνιδια που χασαμε εσυ καταλαβες οτι φταιει ο Washington?

Λες αρκετα καλα και μετα βγαζεις εμπαθεια για τον Washington λες και αυτος φταιει που η ομαδα εχασε απο τον πανελληνιο? Οσο ηταν μεσα ο Καλαιτζης η ομαδα πετουσε? Η μηπως επρεπε να παιξει ο Washington αμυνα στους ψηλους του πανελληνιου? Η πλακα ειναι οτι προσπαθησε να το κανει γιατι καποιοι πετουσαν αετο. Χωρις να λεω οτι ειναι παιχταρας ειναι ενας χρησιμος παικτης οταν χρησιμοποιειται σωστα. Κι εδω ειναι ευθυνη του προπονητη να αξιοποιησει την ταχυτητα του στην επιθεση.

Το πειραμα Herbert απετυχε και τωρα προσπαθει η διοικηση να μαζεψει τα κομματια.

Ανώνυμος είπε...

Κώστας γράφει:

φίλε Μόσσι, λέμε το ίδιο πράγμα με άλλα λόγια. Δεν υπάρχει εμπάθεια, υπάρχει κριτική. Υποτίθεται ότι τον πήρες για να τον έχεις μπροστά απ' τον Καλαϊτζή. Τι πάει να πει "χρήσιμος παίκτης όταν χρησιμοποιείται σωστά"; Ο προπονητής φταίει που το παιδί δεν είναι πλέιμεϊκερ, όπως τον εννοούμε; Φταίει ότι δέχθηκε να έρθει. Και φυσικά δε φταίει μόνο ο Ουάσιγκτον για τις ήττες, ούτε είπα, βεβαίως, κάτι τέτοιο.

Τα λεμε και μετά!

Κωνσταντίνος είπε...

O coach Herbert μόνο σαν ''πείραμα'' δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, μιας και αποτελούσε από τις πρώτες επιλογές της διοίκησης το καλοκαίρι.. (τρελό γέλιο όταν άκουγε κάποιος περί Σπάχια, Σάκοτα, Ντούντα...μη πω και για Γιαννάκη..)..

Το θέμα είναι ότι πλέον η ομάδα σαν σύνολο δεν δείχνει διάθεση και πως κάποιοι παίκτες ατομικά παίζουν λες και δεν θέλουν να παίξουν..δεν θα πω ονόματα, μιας και κάνουν μπαμ..

Εχουν χρόνο (4 αγωνιστικές..) να αποδείξουν ότι όλα αυτά δεν ισχύουν και να αναστρέψουν το κλίμα στις τάξεις του κόσμου, μιας και στη σειρά παιχνιδιών 3-6, στο γήπεδο θα'ναι 3 και θα λείπει ο ..κούκος..

Τέλος, ο Jordan, τι επιλογή ήταν; Κώστα τον ήξερε ο Φλέβας?!δεν νομίζω πάντως..

Ανώνυμος είπε...

Kostas grafei:

ena sout na evaze o m.j. (tromara tou!) o PAOK tha kerdize!

Mossi είπε...

Η γνωμη μου για τον Washington ειναι οτι τον πηραμε για να αντικαταστησουμε τον αλλο κουτρουβαλα.. οχι απαραιτητα οτι θα παιζει μπροστα απο τον Καλαιτζη. Κι αν αληθεουν τα σεναρια οτι τον πηραμε τσαμπα πραμα απο συμβολαιο σημαινει οτι αρχισαμε σιγα σιγα να καλυπτουμε την φετινη χασουρα.

Εξαλλου ο Washington δεν ευθυνεται για το οτι δεν παιζει αμυνα η ομαδα. Κακα τα ψεμματα ο Herbert προτιμηθηκε για τα πολλα κονε του με μανατζερ και παικτες. Η διοικηση "ψοφαει" για κονε.. και με το δικιο της γιατι μονο με "λαβρακια" μπορεις να συναγωνιστεις με ομαδες που εχουν χρημα να σκορπισουν.

Ο Boisa δουλευει στην αμυνα αλλα ειναι λες κι εχει ξεχασει οτι ηξερε στην επιθεση.. βεβαια ουτε αυτος, ουτε ο Μottola ειναι center.. και οι 2 4αρια ειναι. Κι αυτα τα αποκτησαμε για να κανουν τον μπαμπουλα κατω απο το καλαθι..

Κακος σχεδιασμος εγινε με τους ψηλους για αλλη μια φορα.. λες και δεν μαθαινουμε απο τα λαθη μας..

Ανώνυμος είπε...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Aluguel de Computadores, I hope you enjoy. The address is http://aluguel-de-computadores.blogspot.com. A hug.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΤΟ 90 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΜΟΣΙ..ΤΟ ΟΤΙ Ο ΚΑΣΤΛ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ ΜΑΤΣ ΜΕ ΜΑΛΑΓΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΦΟΥ ΑΛΛΟΣ Ο ΕΚΕΙ ΠΟΛΟΣ ΤΟΥ..ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ Κ ΑΚΟΜΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΤΑ Κ ΑΠΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΑΓΑΔΑΚΟΥ..ΚΩΣΤΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ...ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩ ΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑ ΤΑ 23ΧΡΟΝΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΩ ΕΧΩ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΕΘΝΙΚΗ ΕΦΗΒΩΝ ΜΕ ΤΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΤΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ..ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΗΣ ΠΑΡΤΙΖΑΝ Κ ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΡΙΣΚΟ ΕΣΤΩ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΚΤΟΣ EUROLEAGUE 1-2 ΧΡΟΝΙΑ..ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΚΑΛΑΙΤΖΗ Κ ΜΕ 1-2 ΑΚΟΜΑ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΕΡΙΣ ΛΟΓΩ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΥ ΣΤΟ ΜΠΑΤΖΕΤ ΒΛ.ΤΣΑΛΔΑΡΗΣ ΠΑΠΑΜΟΝΗ Κ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΤΥΛ ΚΑΚΙΟΥΖΗ ΧΑΤΖΗΒΡΕΤΤΑ..ΕΥΧΕΣ ΧΑΡΥ

Ανώνυμος είπε...

o arhs xreiazete pasi thisia tin epomeni xronia na kalipsei 3 vasikotates theseis.prwti kai kaliteri ston aso.deyteri sto 5.epitelous na erthei ena pentari fovitro gia tis antipales amynes*kai epitheseis).kai ennoeite oti prepei na allaxoume kai coach.plirwsame stin euroleague tin ellipsi se aytes tis 3 theseis.kai an sto protathlima de fanike idietera,sta playoff isws fanei.2 xronia diarkias sta episima exw.to kalokairi gia prwti fora tha perimenw tis kiniseis tis diikisis kai meta tha apofasisw an tha parw.terma i en leykw stirixi.Kyrie Tzeveleki Kyrie Damianidi de vlepete oti o kosmos exei xenerwsei fetos?
Miro Pezarski

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΓΙΑ
ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΕΔΟΥΛΑΚΗ ΣΤΟΝ ΑΡΗ??
ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΒΑΔΙΖΕΙ ΣΤΑ ΚΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ??
ΟΧΙ,ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ....
ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΡΑΣΙ(ΞΕΡΕΙ ΤΑ ΚΟΛΠΑ)ΤΟ ΚΑΝΕΙ,ΧΟΡΤΑΣΕ
ΜΕ 5 ΨΩΜΙΑ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ(ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΜΠΑΤΖΕΤ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΤΑΝ) ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ(ΡΩΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝ...)
ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΓΑΙΔΟΥΡΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΤΑ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ-ΠΑΛΕ ΜΕΡΙΑ??
ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΩΣΟΥΜΕ...
ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΚΟΟΥΤΣ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΕΟΙ ΕΙΤΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΕΙΤΕ ΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΒΕΒΑΙΩΣΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ!!
ΟΜΩΣ Ο ΑΡΓΥΡΗΣ ΙΣΩΣ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΔΙΔΑΞΕΙ ΣΤΟΥΣ 12 ΜΑΘΗΤΕΣ-ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΙΣΩΣ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ-ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΠΑΝΤΟΥ-ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΟΥ ΡΩΜΑΝΙΔΗ!!
ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΚΑΙ
ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ
Γ.Β

Βαρβαρόπουλος Κωστής είπε...

Συμφωνώ απόλυτα για την πληγή στον κορμό της ομάδας...Αυτή είναι στην θέση 5, όπου έχουμε να δούμε σέντερ από τον Γκργκάτ με τον Εφ-Ελ.Φόβητρα στην ρακέτα, έπαιρναν τα σκουπίδια, ειδικά ο Ρώσος έτρεχε κιόλας και με την πρώτη πάσα έβγαζαν το pick and roll. Έχουμε ανάγκη από ένα 5άρι που και να γεμίζει την ρακέτα, και τα ριμπάουντ να παίρνει και τους 5-10 πόντους να τους έχει βρέξει χιονίσει (αν κάνει όλα τα υπόλοιπα δεν θέλω περισσότερους). Σχετικά με τους νέους παίκτες, ο Άρης ανέκαθεν είχε καλές παιδικές και εφηβικές ομάδες αλλά έτρωγε τα παιδιά του...Είναι κατάρα, δεν ξέρω τι να πω...Διαβασμένος ο προηγούμενος φίλος, όντως ο τελευταίος παίκτης που βγήκε από τις μικρές μας ομάδες είναι ο Ρωμανίδης. (Ο Ηλιάδης δεν μετράει αφού αν τον κρατούσαμε στον Άρη δεν θα είχε την ίδια εξέλιξη). Μακάρι να βρεθεί ένας προπονητής που θα βγάλει έστω και 1-2 παικτάκια, ακόμα και άν δεν είναι 100% δικοί μας, όπως ο Τσαϊρέλης.
Τον Κυρίτση πως μπορούμε να τον πάρουμε πίσω;

Σόρρυ αν κούρασα!

Ανώνυμος είπε...

Κώστας γράφει:
special thanks στον Γ.Β., χωρίς να ξέρω ποιος είναι, για το φοβερό κείμενο. Όχι ότι συμφωνώ απόλυτα με τον Πεδουλάκη - δηλαδή να τον αποθεώνω σε τέτοιο βαθμό, αλλά το κείμενο, σαν κείμενο, είναι σούπερ!

Όσο για τα υπόλοιπα που γράφουν αρκετοί φίλοι;
Πρέπει να καταλάβουμε ότι ο Άρης δεν έχει τη φιλοσοφία της "υπομονής", γιατί είναι μια ομάδα που - δεν ξέρω αν είναι λάθος - πρέπει να πρωταγωνιστεί. Αν αυτό το "πρέπει" είναι λάθος, θα το κρίνετε εσείς, εμείς, οι φίλαθλοι.
Άρα δεν έχει - κακώς κατά την άποψη μου - την φιλοσοφία των νέων παιδιών. Για την πρώτη ομάδα, τουλάχιστον. Θα μου πεις "και που βάζει τους ξένους και τους μεγάλους, τι κατάλαβε; Έχασε από ΑΕΛ, με... 104 πόντους, έχασε με 48 πόντους επίθεσης απ' την Ολύμπια και έχασε και απ' τον Πανελλήνιο εύκολα". Θα πρέπει, επίσης, να μην ξεχνάμε ότι τα τελευταία χρόνια ο Άρης έχει πάρει πολύ καλά πιτσιρίκια στις μικρές του ομάδες. Έχει κάνει μεταγραφές, που έχουν συζητηθεί. Αλλά θα πρέπει να νιώσουν λίγο τον αέρα των αποδυτηρίων της μεγάλης ομάδας αυτά τα παιδιά και να έχουν και λίγο χρόνο συμμετοχής. Εγώ με τον Κολοσσό θα τα έβαζα, για παράδειγμα.

Τα λέμε και μετά!

Ανώνυμος είπε...

Γ.Β οντως είσαι άπαικτος. Τι ταλεντα ειναι αυτα και δεν τα ξεραμε.
Κωστα για τον Πεδουλακη νομιζω πως κανεις λαθος. Ειναι πολυ κοντα σε αυτο που χρειαζόμαστε. Και του χρόνου που θα είναι μεταβατική περίοδος αλλά και για 2-3 χρονια ακόμα.
Και την πειθαρχία θα φέρει στην ομάδα, και οποιους "μικρούς" του δώσεις θα τους εξελίξει, και θα εχουμε και μάγκα κοουτς στο γηπεδο.
Αλλα οπως εχω ξαναγραψει ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑ ΔΕΙ ΠΟΥ ΠΑΤΑΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ; ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ.
Καλο βραδυ, για Πασχα νωρις ειναι ακομα.
Υ.Γ Εκτονωση το Χαριλαου σημερα
Α>Ν

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΑΦΟΡΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ"Ο ΑΡΗΣ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ" ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΙΣΩΣ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ Η ΟΜΑΔΑ ΣΕΡΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΡΥΣΤΟΜΑΧΙΑ!!
ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΣΚΑΤΟ..ΕΠΙΠΛΕΕΙ!!
ΚΑΙ ΑΝΑΘΕΜΑ ΑΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΣΚΑΤΟ ΣΤΟΝ ΑΡΗ..
ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΕΧΩ ΘΑΥΜΑΣΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ,ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΚΑΙ ΘΟΥ ΚΥΡΙΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ!!!
ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΑ ΚΛΑΨΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΜΕΝΑ ΤΑΛΕΝΤΑ,ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΤΙ ΕΙΧΑ ΤΙ ΕΧΑΣΑ..
ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ??ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΗΧΗΣΗΣ ΣΤΟ ΠΑΛΕ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΟΥ ΑΝΗΨΙΟΣ ΕΓΙΝΕ ΑΡΗΑΝΟΣ.ΤΙ ΠΙΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ..ΤΟΝ ΠΗΓΕ ΛΟΙΠΟΝ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ..Ο ΤΑΦΟΣ ΤΟΥ ΙΝΔΟΥ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΑΡΗ-ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ 3 ΝΟΜΙΖΩ-ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ!!ΟΙ ΓΟΝΕΙς ΕΠΡΕΠΕΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ Σ ΕΝΑ ΞΥΛΙΝΟ ΠΑΓΚΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΠΑΚΕΤΟ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ 250 ΓΙΑ 5 ΜΗΝΕΣ!!ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗ ΜΕΝΤ-ΟΠΟΥ ΕΝΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΤΟΥ ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΜΟΥ-ΜΕ 150 ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ??
ΦΙΛΙΚΑ
ΓΒ

Unknown είπε...

Σωστός ο Α>Ν.παιδιά ο Πεδουλάκης ειναο ο πιο προσιτος απο τους πολυ καλους προπονητες.χαιρει μεγαλης εκτιμησης κ σεβασμου απο πολυ μεγαλους κοουτς.λ.χ. ζοτς.Το πλεονεκτημα της συμμετοχης στην ευρωλιγκα(που εξιταρει καθε κοουτς)είναι αυτο που προτασει ο αρης για να ανταγωνιστει ομάδες με πολυ υψηλοτερα μπατζετ στη μάχη αποκτησης ενός σπουδαίου κοουτς.λ.χ.ο Κατσικάρης εχει 3πλάσιο μπατζετ στη Βαλένθια,δουλευει στο τοπ πρωταθλημα αλλα Ευρωλίγκα πολυ δυσκολα θα δει(μονο στο ουλεμπ καπ ελπιζει).Αυτο μπορει να δελεασει κοουτς τετοιου επιπεδου(λ.χ.Οκται Μαχμουτι,κ μην ακουσω τιποτα περι εθνικοτητας,είναι εκπληκτικός προπονητης).Απο την αλλη να ελπιζουμε να καθαρισει ο μαρκους μπραουν τη λιετουβος στα πλειοφ,ωστε να μην παρουν πρωταθλημα κ να αφησουν τον τριφουνοβιτς,αν κ-''ο κοουτς της κανονικής περιοδου της ευρωλιγκ''-μπορει να βρει νομιζω ευκολα δουλεια ξανα σε τετοιο επιπεδο.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ#4

has είπε...

ΠΕ-ΔΟΥ--ΛΑ ΚΗΣ !

Ανώνυμος είπε...

Κώστας γράφει:

παιδιά, δε διαφώνησα για τον Πεδουλάκη, τόνισα απλά ότι δεν θα τον θεοποιούσα αν έγραφα ένα κείμενο γι' αυτόν.
Έχω γράψει ότι είναι καλός προπονητής, ότι δουλεύει στις προπονήσεις πολύ, ότι έχει "άκρες" στην μπασκετική "πιάτσα". Αν θεωρείτε ότι ο Άρης είναι στο στιλ "αφού δοκιμάσαμε τόσους άλλους, ας δοκιμάσουμε κι αυτόν", τότε πάω πάσο. Δεκτό, κι εγώ θα τον δοκίμαζα, όχι όμως με τίμημα να μη βγει η ομάδα Ευρωλίγκα για 1-2 χρονιές, όπως έγραψε ένας φίλος (και νομίζω ότι καταλαβαίνετε γιατί). Γιατί εξακολουθώ να έχω το προαίσθημα ότι και του χρόνου ο Άρης θα έχει ξένο προπονητή, είναι προς... διερεύνηση!

Τα λέμε...

Ανώνυμος είπε...

poios pedoulakis re...?den iparxei proponitis pedoulakis...O ARIS einai terastios proponitis k o pedoulakis sta 15 xronia proponitikis karieras,i megaliteri omada pou doulepse itan to peristeri...ELEOS...stamatiste auto to asteio me ton pedoulaki,ton an8rwpo pou den ta exei kala oute me ton idio ton euato tou...!!!peite akoma k ton magotsio pou exei k ena kipelo sto palmare tou k afiste ton asxeto.......

Κωνσταντίνος είπε...

Για ρωτήστε προς Κυψέλη μεριά, γιατί δεν πήραν τον Πεδουλάκη (ξανά..) μετά την αποπομπή Καλάφα (με 8-1 παρακαλώ ρεκόρ..) και έφεραν εκ Παρισίων τον Ηλία..

Λίγη υπομονή θέλει να τελειώσει η χρονιά, και φυσικά να μην φέρνει ο καθένας την καταστροφολογία..

Οσο για τον προπονητή, δίκιο έχει ο κ.Κώστας, ξένη αγορά και ξερό ψωμί..

Ανώνυμος είπε...

Polla akouo gia ton Pedoulaki kai os Areianos den xero ti na skefto. Mallon xero... Oti me enoxlei to gegonos oti se opoia omada exei paei exei allaxei kai 1 kai 2 kai 5 paiktes. Kai autous pou fernei kai autous tous allazei. Giati? Kai ti mas deixnei auto?

Kata ta alla, mipos den prepei tin dedomeni stigmi na milame gia proponites? As teleiosei me to kalo to protathlima, as bgoume xana Euroleague kai meta ta xanaleme.

O Herbert den einai kakos. Isos pasxei ligo sto thema tis diaxeirisis tis psuxologias ton paikton. Kai dustuxos auti ti stigmi xreiazomaste psuxologo.

Ανώνυμος είπε...

ti leei aytos o neos synergaths pou fernei o herbert?

Ανώνυμος είπε...

o ken shields einai o guru tou kanadikou basket, exei kanei kai consultant ston pagko tvn milwaukee bucks, ton eixe ton herbert paikth sthn e8nikh kanada


re paidia o pedoulakis 8a 8elei na ferei tous dikous tou paiktes enw o damianidis 8a 8elei na ferei tous dikous tou. gia na er8ei o pedoulakis ston arh 8a prepei enas apo tous 2 na kanei pisw. kala krasia dhladh


krima pou den egine kati me ton vukoicic pou phge sthn hemofarm twra.. bebaia mporei na ginei kati to kalokairi alla exoume na doume serbo coach ston arh xronia twra..

m

Βαρβαρόπουλος Κωστής είπε...

Το ότι ο Άρης τρώει τα παιδιά του δεν είναι αφορισμός, είναι ΓΕΓΟΝΟΣ... Και όποιος ασχοληθεί λίγο με το μπάσκετ σε παιδικά, εφηβικά και νέων μπορεί άνετα να καταλάβει ότι το ταλέντο εδώ και χρόνια στις μικρές μας ομάδες περισεύει... Ακόμα και έτσι όπως το λες όμως να ήταν φίλε Γ.Β. είναι αδύνατον τόσα χρόνια να μην βγάλαμε 1 παίκτη. Δηλαδή ο Αχιλέας Τριανδρίας, ο Αίαντας Ευόσμου, η ΧΑΝΘ και ένα κάρο άλλες ομάδες που έβγαλαν παίκτες έχουν καλύτερη υποδομή και μικρές ομάδες από εμάς. Απλά στον Άρη για να δοθούν ευκαιρείες θες προπονητή που να ασχολείται επειδή θα παραμείνει στην ομάδα 3-4-5 χρόνια, να έχει μαγκιά να βάλει στην φωτιά τον μικρό και παράλληλα να μην τον κάψει...Εδώ αφήσαμε να φύγουν οι έτοιμοι νέοι Κυρίτσης-Χαριτόπουλος για να τους αντικαταστήσουν κάτι Σεραπίνες, Φλέτσερ. Ακόμα και από Αγαδάκο προτιμώ τον Χαριτόπουλο.

Πρέπει να τονίσω επίσης ότι η Ευρωλίγκα δεν πρέπει με τίποτα να χαθεί ούτε για 1 χρόνο, πόσο μάλλον για 2... Γιατί απλά μία άλλη ομάδα του πρωταθλήματος θα ανέβει επίπεδο...

Καλός ο Πεδουλάκης αλλά γενικά δεν τον πάω και πολύ...Κατσικάρης και ξερό ψωμί, ενώ για αλλοδαπούς πιστεύω ότι ο Άρης θέλει τον Πλάβι του...

Ανώνυμος είπε...

Tom

Ποιον ξένο ρε παιδιά πάλι...Αφού δεν μπορούμε να πάρουμε κάποιον αξιόλογο, δηλαδή πάλι με τους αποτυχημένους της Γαλίας και της Γερμανίας θα την βγάλουμε? Όπου και να πήγε ο Πεδουλάκης έδειξε έργο...

Κάποιοι προτιμάνε έναν άσχετο προπονητή, που απλά οι ίδιοι δεν θα γνωρίζουν, μόνο και μόνο για να έχουν την ελπίδα "μήπως βγεί"...

Ο άλλος λέει Κατσικάρη, που 1ον δεν έχει δείξει τίποτα σαν προπονητής, διαχειρίστηκε μεγάλα μπάτζετ καιαπέτυχε...2ον είναι πολύ ακριβοπληρωμένος για τα δεδομένα του Άρη...

Απο τους προπονητές της Ευρολίγκα που έχουν καλή πορεία φέτος είναι δεδομένο οτι δεν μπορούμε να πάρουμε κανένα, οπότε κατι Τριφούνοβιτς και κτλ ξεχάστε τους...

Ο Πεδουλάκης είναι η πιο ρεαλιστική επιλογή...Ας ξυπνήσει η διοίκηση και το καλοκαίρι να πάρει την απόφαση που πρέπει...Απο το να πάρουμε κάποιον τριτοκλασάτο Σέρβο(ούτε τους δευτεροκλασάτους δεν μπορούμε να πλησιάσουμε)τον προτιμώ...Και επιτέλους, όχι άλλον αμερικανοθρεμένο...

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ. Ο ΑΡΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΝΤΡΑΡΕΙ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΚΟΡΜΟ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ , ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΔΩΔΕΚΑΔΑ.

ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΛΑΙΤΖΗΣ ΜΕΝΕΙ ΔΙΧΩΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ, ΠΑΝΕΛΙΑΔΗΣ.. ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥΜΠΟΥΡΑΣ ΚΑΙ ΜΑΤΑΛΟΝ(ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΟΙ..) ΣΥΝ ΕΝΑΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΠΟΥ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΤΑΡΙΟΥΣ (ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΠΕΙΣΕΣ)
ΕΤΣΙ ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ 1

ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΝ ΜΕΙΝΕΙ Ο ΡΑΙΤ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ(ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΣΤΑΘΕΡΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΦΕΤΟΣ) ΟΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΣΑΛΔΑΡΗ ΚΑΙ ΤΣΙΑΡΑ(ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΜΕ) ΘΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ,ΗΛΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΜΠΟΙΣΑ ΕΠΙΣΗΣ ΜΕΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΠΟΥ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΘΕΛΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΕΝΑ ΣΤΥΛ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ.Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ!.ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΤΕΡΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΑΓΓΑΡΕΙΑ.ΑΜΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑΣΤΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΘΕΤΙΚΟΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ.

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΖΕΡΙ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΘΑΥΜΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ.ΟΠΟΤΕ ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΟΥΓΙΟΥΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΝ ΕΝΑ ΚΑΘΑΡΟ (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ) ΣΕΝΤΕΡ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΟΤΟΛΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΑΚΕΤΑ.

ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΛΕΚΑΝΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΜΕ 2 ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΝΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΗΡΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΩ!!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΥΤΑΡΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΓΙΑ ΚΑΝΑ 2-3 ΧΡΟΝΑΚΙΑ!!

ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΟΡΜΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ (ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΠΟΥ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΚΟΡΜΟ ΤΙ ΚΑΝΕΙ) ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥΣ!!!

Κωνσταντίνος είπε...

Ο Κατσικάρης δεν έχει δείξει κάτι σαν προπονητής..μάλιστα, το διαβάσαμε και αυτό..

Μάλλον κάποιοι ξεχνάνε γρήγορα το γεγονός ότι είχε αποκλείσει τον Άρη με μειονέκτημα έδρας..
Προτείνω να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.acb.com και να ρίξετε μία ματιά στον πίνακα της βαθμολογίας.

Γήπεδο θα πάτε?!

Ανώνυμος είπε...

Τομ

Παλεύει να βγει 5ος, αλλά με τι μπάτζετ ρε παιδιά...Πέρσι βγήκε 8ος στην ισπανία...
Τα ίδια και στη Ρωσία που βγήκε 4ος με τεράστιο μπάτζετ, για αυτό άλλωστε διαλύθηκε και η Δυναμό Αγία Πετρούπολης...Και εμάς δεν μας κέρδισε ο Κατσικάρης, ο Μπάρτον έχασε τα παιχνίδια...


Τεσπά, δεν το βγάζω άχρηστο τον Κατσικάρη, αυτό που λέω είναι οτι πέτυχε, το πέτυχε με πολύ μεγάλα μπάτζετ...Τουλάχιστον 5πλάσια απο αυτά του Άρη...Και δεν νομίζω οτι μπορεί να έρθει, ακόμα και να τον θέλαμε...σίγουρα θα έχει καλύτερες προτάσεις, οικονομικά στο εξωτερικό ή στην εθνική...

Βαρβαρόπουλος Κωστής είπε...

Ο Κατσικάρης είναι πολύ καλός μοντέρνος προπονητής, άλλωστε ο ίδιος τον θέτεις υποψήφιο για εθνική. Άρα είναι δυνατόν να μην κάνει στον Άρη; Το μπάτζετ είναι άλλο θέμα...
ΑΝ βγούμε ευρωλίγκα έχουμε ένα πλεονέκτημα έναντι άλλων ομάδων ενώ η χαμηλή ανταγωνιστικότητα της Α1 ίσως αποτελεί ένα επιπλέον κίνητρο για νέα αρχή και διάκριση καθώς θα αγωνίζεται χωρίς το άγχος του πρωταθλήματος. Όντως δεν πέτυχε κάτι ιδιαίτερο τα τελευταία χρόνια αλλά δεν είναι μόνο η ικανότητα του προπονητή αλλά και η χημεία προπονητή-ομάδας (όχι μόνο παικτών). Τόσοι και τόσοι πετυχημένοι κάνανε αποτυχημένα περάσματα απλά επειδή δεν έδεσε το γλυκό...

Εδώ να τονίσω και γω την ανάγκη ελληνικού κορμού.7-8 Ελλήνων παικτών. Ευκαιρείες υπάρχουν... Αν μείνουν και 3 ή 4 ανάμεσα από τους Μάσεϊ-Μότολα-Μπόισα-Ράιτ με 1 καλό 1 είσαι κομπλέ.

ΥΓ:Ο Τσιάρας δεν είναι καθόλου άσχημη επιλογή για back-up. Καλά για τον Ίαν δεν το συζητώ...Και επιμένω, Κυρίτση...

Ανώνυμος είπε...

Τομ

Τι ωραία που θα ήταν αν παίρναμε Βουγιούκα, Καλάθες και Τσιάρα έ...Πάρε και 2 αμερικανους καλούς σουτέρ στο 2 και στο 3. Τον Κόπονεν για 3ο πλέιμεικερ(που μπορεί να καταλήξει και πρώτος). Και κανα κοινοτικό σέντερ, τύπου Λάμπε ή Σαμαρτζίσκι ή Άντε Τόμιτς.

Dwash, Καιλατζης, Κοπονεν
Casey Jacobsen, Ηλιάδης
Πήτ Μάικλ, Τσαλδάρης
Μάσσευ, Καλάθες, Τσιάρας
Σαμαρτζίσκι, Βουγιούκας

Προπονητής: Πεδουλάκης

Και μετά ξύπνησα...με τα εισητήρια που κάνει η ομάδα φέτος λογικά το μπάτζετ θα είναι αρκετά μειωμένο του χρόνου...

Ανώνυμος είπε...

NA ROTHSW KATI POIOS EINAI O KOPONEN O SAMARTZSKI KAI O CASEY JACOBSEN?

Κωνσταντίνος είπε...

Ο Κόπονεν είναι Φιλανδός (μην γελάσει κανείς..) pg, ετών 20 και πολύ πολύ ελπιδοφόρος..

Εγώ θα ρωτήσω κάτι άλλο..ξέρετε πολλούς πρωτοκλασάτους Αμερικανούς ή κοινωτικούς που αγωνίζονται στην λίγκα ACB, να την αφήνουν και να έρχονται να αγωνιστούν στο Ελλάντα?!

Δείτε τι γιορτή είχαν χθες στη Σεβίλλη, παρ'όλο που ηττηθήκανε με 20 πόντους (παρά τρίποντο 100άρα..) από την Παμέσα του Φώτη..τι λέμε τώρα..

Οι παίκτες έχουν και λίγο νιονιό..Ισπανία και πάλι Ισπανία my friends..εκεί είναι όλο το ζουμί πλέον στο Ευρωπα'ι'κό μπάσκετ..

Ανώνυμος είπε...

E NAI ALLA DEN M APANTHSES POIOI EINAI ALLOI DYO

Ανώνυμος είπε...

STO 1 DWASH KALAITZIS XARISHS H PAPAMAKARIOS H KEKEE CLARK
STO 2 WRIGHT,HLIADHS
STO 3 TSALDARHS,PELEKANOS
STO 4 MASSEY,TSIARAS
STO 5 MOTOLA,ENA BARY 5ARI AMERIKANO THA TON BREI OI DIOKHSH
COACH:PEDOULAKIS


2h omada


STO 1 DWASH,KALAITZIS,TZAAMBER
STO 2 WRIGHT,HLIADHS
STO 3 TSALDARIS,TAPOUTOS
STO 4 MASSEY,TSIARAS
STO 5 MOTOLA,VOUGIOUKAS
COACH:PEDOULAKHS


EPITELOU NA STHRIXTHOUME STOUS ELLHNES 2 AMERIKANOI KAI 2 KOINOTIKOI OXI 2 KAI 4
ALLA GIA NA GINEI AYTO XREIAZETE TOULAXISTON 3.500 DIARKEIAS
GIA AYTO OLOI DIARKEIAS TOU XRONOU GIA MIA TETOIA OMADA

Ανώνυμος είπε...

XEAXASA PRIN
STO 1 DWASH,KALAITZIS,CLARKE
STO 2 WRIGHT,HLIADHS
STO 3 TSALDARHS,TAPOUTOS
STO 4 MASSEY,HATSON
STO 5 MOTOLA,VOUGIOUKAS
COACH:PEDOULAKIS

APO PRIN PISTEYO OTI PIO PROSHTH OIKONOMIKA EINAI H 2h OMADA GIA AYTHN XREIAZETE

DWASH:200.000
KALAITZIS:150.000
CLARKE:200.000
WRIGHT:250.000
HLIADHS:150.000
TSALDARIS:200.000
TAPOUTOS:200.000
MASSEY:500.000
HATSON:300.000 LOGO KALHS SXESEIS ME TON PEDOULAKH
MOTOLA:250.000
VOUGIOUKAS:150.000 DHLADH

2.550.000 DEN PISTEYO NA EINAI POLLA ANTE TO POLY NA FTASEI STA 3 EKTOMMYRIA AYTH H OMADA ALLA XREIAZONTAI TA DIARKEIAS TOULAXISTON 3.000

KOSTA SYMFONEIS DEN EINAI APITHANO NA GINEI?

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΕΙΔΗ Ο ΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΜΑΔΑ...Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ...Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΕΔΟΥΛΑΚΗΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΘΕ ΟΠΑΔΟΥ ΤΟΥ ΑΡΗ.ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΑΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΟΥ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΨΕ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Κ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΦΥΓΕ ΜΕ ΚΛΩΤΣΙΕΣ Κ ΕΧΟΝΤΑΣ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ...ΕΡΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΜΑΣ...
Κ ΕΠΕΙΔΗ ΒΛΕΠΩ Κ ΡΟΣΤΕΡ...
ΑΛΛΟΣ ΓΡΑΦΕΙ 2 ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥΣ ΑΣΣΟΥΣ...
ΟΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ
ΛΟΙΠΟΝ,ΑΝ Κ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ 9 ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ,ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Ο ΚΑΛΑΙΤΖΗΣ,Ο ΣΑΒΒΑΣ,Ο ΜΠΟΙΣΑ,ΑΚΟΜΑ Κ ΟΙ 2 ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ...Η ΟΜΑΔΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΣΑΝ ΡΟΣΤΕΡ ΜΟΝΟ 2-3 ΑΛΛΑΓΕΣ,ΠΧ.ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΕΛΙΑΔΗ-ΑΓΑΔΑΚΟΥ-ΜΟΤΟΛΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΘΟΥΝ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ 2-3 ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΟΜΩΣ,ΟΠΩΣ Ο ΚΟΥΜΠΟΥΡΑΣ
(ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΙΑΔΗ)..ΤΣΙΑΡΑΣ ΓΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΤΕΡΙ Ή ΣΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ 3 ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤ ΚΑΛΑΘΗ(ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΩΡΑ,Ο ΝΙΟΝΙΟΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ)...ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΤΟ 5 ΑΛΛΑ ΜΕ ΒΑΡΙ ΚΟΡΜΙ,ΟΧΙ ΣΟΦΤ...
Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ...ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΟΠΛΑ ΜΑΣ...ΟΠΩΣ Ο DWASH...Ο ΤΕΡΙ ΚΤΛ ΚΤΛ...ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ...ΠΟΙΟΣ ΠΕΔΟΥΛΑΚΗΣ Κ ΠΟΙΟΣ ΤΖΑΜΠΑΕΡ(ΑΛΗΘΕΙΑ,ΜΕ ΤΖΑΜΠΑΕΡ-ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ,ΚΑΛΑΙΤΖΗ,ΗΛΙΑΔΗ,ΡΑΙΤ Κ ΤΣΑΛΔΑΡΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ,ΠΟΙΣ ΘΑ ΠΡΩΤΟΠΑΙΖΕΙ?ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΛΟΓΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ)...ΕΝΑΝ ΘΕΛΕΙ ΜΕ @@@ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ...ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ...ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΜΑΣ ΣΑΝ ΡΟΣΤΕΡ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ..

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΡΕ ΦΙΛΕ,Ο ΧΑΤΣΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ 1.000.000 ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ Κ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΠΕΔΟΥΛΑΚΗ?ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΛΙΓΙΣΕΙ ΛΑΘΟΣ?ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ...ΛΟΓΙΚΕΥΤΕΙΤΕ

Ανώνυμος είπε...

E SOU LEO ANTE NA PAEI O WRIGHT STA 300.000 KAI O TSALDARIS STA 250.000 KAI O TAPOUTOS STA 250.00 STON XATSON MHN KOLAS PROTON EXEI KALES SXESEIS ME TON PEDOULAKH KAI DEYTERON TON ONOMA TOU TO EGRAPSA GIA PARADEIGMA DEN ENNOW SONY KAI KALA AYTON ENA TETOI STYL AYTH H OMADA DEN PAEI PANW AAPO 3.200.000 KAI ME 3.500 DIARKEIAS OLA GINONTAI

Ανώνυμος είπε...

mhn les lalakies to problhma den einai poio tha paizoun ayto esena se peirazei kai poios terry mas douleyeis kai poios koumpouras les gia ton pedoulakh oti einai elaxistos tote o koumpouras akouson akouson ti einai kai exeis esy thn entypwsh oti o kalathis tha afhsei thn amerikh na erthei sthn ellada

Ανώνυμος είπε...

Τομ

O Τσαλδάρης που βλέπουμε τους τελευταίους 3 μήνες σας δίνει την εντύπωση οτι μπορει να ανταπεξέλθει ως βασικός στον Άρη?

Έλεος με τον Μότολα σαν σέντερ(4αρι ειναι το παλικάρι), βγάλαμε καρκίνο φέτος, όχι και του χρόνου...

Ο Γιάγκομπσεν είναι ο τυπικός λευκός αμερικάνος δυαροτριάρι με σκατόχερο απο το 3οντο, εχει περάσει απο Ταου και Μπάμπεργκ(με επιτυχία) τα τελευταία χρόνια, φέτος πήγε στο Μέμφις αλλά δεν πολυπαίζει και γενικά δύσκολα να μείνει στο ΝΒΑ, η Ευρώπη του ταιριάζει πιο πολύ...Τον έγραψα πιο πολύ για να αναδείξω τι παίκτες θέλω στην περιφέρεια και οχι αμερικάνο όπως ο Ράιτ που πρέπει να βαρέσει 7 3οντα για να βάλει τα 2(στην καλή του μέρα)...

O Κοπονεν είναι πιτσιρικάς(21 χρονών) Φιλανδός, νούμερο 30 στο περσινό ντραφτ, παίζει στη Φιλανδία και φέτος, να δούμε ποιος θα τον αρπάξει...

Οι Σαμαρτζίσκι(23), Τόμιτς(22) είναι πιτσιρικάδες σέντερ ο ένας σκοπιανός και ο άλλος κροάτης, παίζουν στη Ζελεζνικ και στην ΚΚ Ζάγκρεμπ αντίστοιχα, ο 1ος μάλλον θα γίνει ντραφτ φέτος και ο 2ος του χρόνου...

Ο Λαμπε είναι πολωνός σέντερ, συμπαίκτης του Γουίλκινσον στην Κίμκι, για χαβαλέ τον ανέφερα, δεν μπορούμε να τον πλησιάσουμε οικονομικά...

Αμερικάνο σέντερ βαρύ και καλό δεν βρίσκεις εύκολα, ο Γουντς της εφές θα ήταν μια καλή περίπτωση, αλλά μάλλον είναι πολλά τα χρήματα...Για αυτό καλύτερα κοινοτικό σέντερ...

Το πρόβλημα του Άρη δεν είναι οι κοινοτικοί. Το πρόβλημα του Άρη είναι οτι τόσα χρόνια δεν μπορεί να βρει 5-6 Έλληνες παίκτες να δημιουργήσει ένα κορμό και εσείς μου λέτε να μην καλύψουμε τις θέσεις των κοινοτικών...Ποιοι είναι οι Έλληνες στους οποίους να μπορείς να βασιστείς και να περιμένεις να πρωταγωνιστήσεις ΑΜΕΣΑ...Είδαμε τι έπαθε και η Αεκ φέτος...

Ανώνυμος είπε...

ο κουμπουρας θα ειναι 3 ασσος στην ομαδα.Δεν θα κατεχει μια τοσο σημαντικη θεση οπως ο ελαχιστοτατος εως ανυπαρκτος πεδουλακης.....

Ανώνυμος είπε...

Τομ

Ποιόν θές για προπονητή? Όχι αερολογίες...όνομα πες, που να μπορεί να έρθει...

Κωνσταντίνος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Κωνσταντίνος είπε...

Ενας Dusco δεν θα'ταν άσχημος..

Εκτός και αν στην ACB υπάρξουν τόσο τρανταχτές ανακατατάξεις με Μεσίνα,Σκαριόλο και λοιπούς, που τον δούμε ξανά σε πάγκο ισπανικής ομάδας..

Υ.Γ. Μην γράφετε ποσά για τα οποία δεν είστε σίγουροι..για παράδειγμα το μηνιάτικο του D-Wash είναι πολύ υψηλό σε δολλάρια και ξεφεύγει..

Ανώνυμος είπε...

Τομ

Κώστα δεν νομίζω πως αναφέρεσαι στον Ιβάνοβιτς, δεν μας πέρνει...

Και με τη φετινή πορεία της Παρτιζαν οι μετοχές του Βουγιόσεβιτς έχουν φτάσει στα ύψη, εξάλλου είναι μάλλον μόνιμος στην Παρτίζαν...

Τον Ίφκοβιτς δεν τον φώναζαν ποτέ Ντούσκο...

Μήπως ο Μπάγιεβιτς μπορεί να αναλάβει και το μπάσκετ?

Κωνσταντίνος είπε...

Δεν είμαι ο κ.Κούσης, απλή συνονυμία.. :p
Πέρα από αυτό, γνώμη μου είναι ότι πολλά θα εξαρτηθούν από το τι ''πάρε-δώσε'' θα ''παικτούν'' στους πάγκους της Ισπανίας το καλοκαίρι..

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΡΑΣΟΒΙΤΣ ΚΥΡΙΟΙ...
ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ,ΜΕ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ,ΜΕ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΒΑΛΚΑΝΙΚΗ...ΜΕ ΜΕΤΡΙΟ ΜΠΑΤΖΕΤ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ...ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΔΕΛΕΑΡ ΓΙ'ΑΥΤΟΝ Η EUROLEAGUE...

ΣΑΝ 2 ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΡΟΤΙΜΩ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΠΑΡΤΟΝ ΑΛΛΑ ΠΛΑΙΣΙΩΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΒΟΗΘΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ + ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ...

ΣΑΝ 3 ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΝ ΕΞΕΛΙΞΙΜΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΠΑΤΖΩΚΑ ΜΕ ΚΑΛΟΥΣ ΒΟΗΘΟΥΣ...


ΜΗΝ ΥΠΟΒΙΒΑΖΕΤΕ ΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΑΡΗ ΜΑΣ...Ο ΠΕΔΟΥΛΑΚΗΣ ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΞΕΦΤΙΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ...ΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ,ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ,ΤΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ

Unknown είπε...

παιδιά τα πραγματα είναι ξεκαθαρα..Ρε ποιος Κοπονεν(είναι ταλαντουχο το παιδι αλλα στο φυζικαλ ελληνικο μπασκετ δε μπορει να παιξει τωρα.Ας κατσει στη Honka,ψυχικά θα κανουμε?)κ ποιος Τζεικομπσεν(1ος τον είχα αναφερει περσι αλλα μετα το ΜVP ΤΩΝ ΤΕΛΙΚΩΝ ΜΕ ΤΗ ΜΠΑΜΠΕΡΚ βρηκε συμβολαιο στο ΝΒΑ,τωρα δεν ερχεται με κατω απο 450,πεταξε το πουλακι)Πολυ καλυτερος ο Ραιτ φιλαρακο,με 1χρόνο εμπειριας στην ομαδα με τα μισα λεφτα κ πολυ πιο εξελιξιμος.Οποιος αμφισβητει τον Κατσικάρη είναι μαλλον αλλού..Συμφωνω με Πεδουλάκη,εγγυημενα καλα αποτελεσματα(αν τον πιστεψουμε σε βαθος χρόνου).Κ μην ξεχνατε ο Αρης ειναι ομαδα τοπ 16 στην ευρωλιγκα,κ
πολλοι θα ηθελαν να είναι στο παγκο του.Να ρισκαρουν στη τελικη για ενα επομενο μεγαλαιο συμβολαιο.Κ μη μπερδευετε τις κατηγορίες των κοουτς.Υπαρχουν προπονητες που διαλεγουν αυτοι την ομαδα της αρεσκείας τους(Πιανιτζιανι,γιατι ναι το διαβασαμε κ αυτο εδω μεσα)αλλοι πραγματικά καλοι που η καριερα τους ομως εχει παρει μια περιεργη τροπη κ ισως ναναι προσιτοι(Μαχμουτι το ξαναλεω κορυφαίος,ισως κ περασοβιτς)κ ευκαιρίες(Πεδουλακης).Ολα θα εξαρτηθουν απο το μπατζετ ομως,αυτο θα χαραξει τους στοχους.

Ανώνυμος είπε...

Kostas grafei:

exw pathei plaka me ton provlimatismo sas!
Afou pali sto telos tha ginoyn... ekplikseis!

Ανώνυμος είπε...

en 8a grapsw ti 8a prepei na kanei h KAE me 10 xartia euro pou mazepse
giati den xreiazetai 10 xartia. Pairnontas aformh auto 8a grapsw ti prepei
na kanei twra.


1. Meiwsh olwn twn diarkeias. (100 ta syndesmika, 200 stis NON-VIP 8yres
kai 50 ta paidika) Jerw ti 8a peite, den mporeis me toso mikro ghpedo na
rijeis toso tis times.. ki omws mporeis. Eidame me tis fetines times ti
kataferame.Kalytera na exeis 3000 fthnotera
diarkeias para 1400 akribotera. Perissotera diarkeias sou dinoun kalyteres
xorhgies, perissotero kosmo sto ghpedo. As


2. Koino diarkeias me PAE. An synexisei na phgainei kala h mpala to mpasket
8a ypoferei opote prepei na enswmatw8ei. Eniaios Arhs, eniaio diarkeias.


3. 8a epairna enan anerxomeno eurwpaio proponhth me sxetika kalo onoma sthn
eurwph(Vukoicic, Trifunovic, Anzulovic) OLA JEKINANE APO TON PROPONHTH,
meta ton Mazzon kai ton Herbert xreiazetai enas proponhths pou 8a kerdisei
thn empistosynh tou kosmou. Kai fysika enas proponhths pou den 8a einai
yes-man opws oi prokatoxoi tou.


4. Na kopsei tis malaganies tou styl agorazw paiktes mono kai mono epeidh
einai fthnoi twra mpas kai bgalw kati argotera. Kai na stamathsei na
pairnei o general manager OLES tis apofaseis gia tis metagrafes. Opoios
katalabe, katalabe.. ypoti8etai oti o proponhths ftiaxnei thn omada alla
ston Arh thn ftiaxnei o gm..


5. Na dinei eishthria tou 1 euro se sxoleia gia ta mikra paidakia na
erxontai stous agwnes me tis mikres omades gia na dhmiourgh8ei h nea genia
areianwn.


6. Na ajiopoih8oun oi mikroi apo tis akadhmies, na paizoun daneikoi se
alles omades na pairnoun empeiries anti na blepoun tous agwnes apo ton
pagko alla kai na pairnoun osoi ajizoun xrono symmetoxhs.


7. Proslhpsh enos texnikou dieu8ynth (Sigalas) na enwnei thn dioikhsh me to
proponhtiko team alla kai na dinei tis symboules tou gia metagrafes alla
kai proponhtikes symboules. Mia figoura pou 8a exei epirroh sthn ellada kai
sthn eurwph. To onoma tou Sigala den einai tyxaio. Oti ekane h Maccabi me
ton Serf.. proponhths kabatza..

Ανώνυμος είπε...

1
Bojan Popovic / Kalaitzis / Batis ή Koubouras
2-3
Tsaldaris / Kalabokis
Winston / Pelekanos
4-5 (Δεν θα χανουμε rebound!)
Massey / Klimavichious / Tsiaras
Watson / Vougioukas


Coach PAVISEVIC... & TEΛΟΣ

2 Ξενοι & 2 Κοινοτικοι

Ανώνυμος είπε...

Kostas:

wraio to teleuytaio

Ανώνυμος είπε...

Kostas:

wraio to teleuytaio