Τρίτη 15 Απριλίου 2008

Όνειρα και όνειρα, πήγανε... χαμένα!

Μπορώ να παίξω κι εγώ λίγο; Αναφέρομαι στο παρακάτω "σενάριο" που σας ζήτησα... Στα γρήγορα:
500χιλ. στον Τριφούνοβιτς, που δεν παίρνει τόσα στο Βίλνιους.
1) 500 χιλ. στον Μακιντάιρ, 750 χιλ. στον Πριτζιόνι. Αντίστροφα οι ρόλοι και άμα θέλουν με τόσα λεφτά. 300 στον Ομάρ Κουκ, ή τον Χόλις Πράις (με τόσα θα πάρω τα παπούτσια του). Εκτός αν πάρω τον Ντράγκιτς, της Ολύμπια, θα το σκεφτώ...
2) 800 χιλ. στον Λάκοβιτς, 700 χιλ. στον Νίκολας. Πίσω και ο Κυρίτσης. Εκτός αν θέλει να έρθει ο Ρακόσεβιτς... Χε, χε.
3) 2 εκ. στον Σισκάουσκας. Ακατέβατα... Θα παλέψω με τον Κουσένκο. Αλλιώς θα πάρω τον Σάλιερς
4-5) 1εκ. στον Σαντιάγκο ή και παραπάνω για τον Σπλίτερ. 1 εκ. στον Μάσει για να παραμείνει. 500 χιλ στον Τάντια Ντραγκίσεβιτς του Ερυθρού Αστέρα. Πόσο κάνουν; Μου περίσσεψαν και δύο; Τον Πέκοβιτς δεν τον παίρνω, τον έχει πάρει ο Παυλάρας, δεν πρόλαβα. Άλλα 300 θα δώσω στον Ντέρικ Άλεν της Φρανκφούρτης. Σας το ξανάπα αυτό.
Κρατάω Τέρι, μπας και καταλάβει σε ποια θέση παίζει και από Έλληνες θα πάρω τον Μπάρλο ή τον Τσιάρα και θα κρατήσω τιμής ένεκεν τον Ηλιάδη. Βλέπετε δε γράφω για Παπαλουκάδες και Διαμαντίδηδες. Θα επιδιώξω να πάρω τον Παππά, να "ανεβάσω" τον Παπανικολάου, να "φτιάξω" τον Τσαιρέλη και τον Σκορδίλη, δίνοντας τους στον... Ηρακλή, που θα έχει ανέβει και έτσι θα φτιάξω πάλι μαζί του τις σχέσεις μου, λόγω Σοφοκλή.
Τώρα στείλτε κανά σχόλιο, μπας και ξυπνήσω...

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

apo ola yta pou eipes to pio pithano einai na anebei o hraklhs fantasou dhladh pithanotites na ginoun ola ayta


kane mia syzhthsh me pithsanous paiktes pou mporei na parei o aris ellhnes koinotikous k xenous alla me to kanonikoo mpatzet k oxi to fanatasioplhkto pos ipe k o filos o dimitris



re mhpws xereis tipota gia kanenan eoixeirhmatia pou moprei na erthei k mas ta les ola yta me ta 10 ekkstomyria gia na proetoimaseis to edafos k na deis tis antidraseis alla k ayta pou tha zhtaei me ayto to mpatzet???????

Unknown είπε...

ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΜΟΝΟ Ο ΑΛΕΝ(ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 300)Κ Ο ΤΣΙΑΡΑΣ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ.ΓΙΑ ΤΣΙΑΡΑ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΔΥΝΑΤΑ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤ ΚΑΛΑΘΗ(ΣΙΓΟΥΡΟ),ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΤΟΥ ΤΖΑΑΜΠΕΡ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΓΙΑ 2ΕΤΕΣ ΚΛΕΙΣΤΟ.ΕΧΕΙ Κ ΤΟΝ ΣΤΗΒΑΡΑ Ο ΛΙΑΝΟΣ ΓΙΑ ΞΕΝΟΥΣ..ΜΑΓΚΕΣ ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΤΑ ΛΟΥΡΙΑ..

Ανώνυμος είπε...

christos apo kavala

egw blepw pws problepetai dyskolh xronia,pali apo thn arxh sthsimo ths omadas...
me neo proponiti kai pali,me toulaxiston 5-6 neous paiktes kai ola ayta me enan kaxupopto kosmo poy sthrizei alla 8elei kai to kati parapanw(prepei o proedros na xanaskeftei tis times eisithriwn)-enas mesos arianos 8elei thn ebdomada 50eyrw se mpala kai basket-

kosta pisteyeis oti prepei na gyrisei o kyritsis?beltiwmenos alla 8elei mia mpala monos toy na paizei...

oi efiktoi ayth th stigmh einai kata thn tapini moy apopsi o kommatos o jaaber,o tsiaras,o sakota,o kakioyzis o koutluai, o mayrokefalidis,o kis ths larisas,kai an apofasisei na anebei o papanikolaou..efiktoi kai xeroun to ellhniko prwta8lhma

gine aris na goustareis!

Ανώνυμος είπε...

Ποιος Κόμματος και ποιος Κουτλουαϊ ρε φίλε? Είπαμε πρέπει να κάνουμε βήματα μπροστά και οι παίκτες που παίρνεις πρέπει να έχουν προοπτική. Θέλεις νέους σχετικά παίκτες (Τσιάρα, Μαυροκεφαλίδη, Σάκοτα - τα ονόματα ενδεικτικά, δεν νομίζω ότι τους 2 τελευταίους μπορεί να τους πάρεις απο εκεί που είναι), εκτός και αν πάρεις τον αρχηγό της Εθνικής!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΟΥ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ, ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑΤΕ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΝ......ΜΑΤΣΟΝ.ΑΠΟ ΕΓΚΥΡΗ ΠΗΓΗ ΕΚΛΕΙΣΕ ΓΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ.ΧΘΕΣΙΝΑ ΞΙΝΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ.ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ.KEEP WALKING...
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ Κ. ΜΑΣΕΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ.ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΡΗΣ ΧΩΡΙΣ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΑ KEEP WALKING...

Ανώνυμος είπε...

Κώστα, απ τη μια μας ανεβάζεις στα σύννεφα, να ονειρευόμαστε ομάδα με τους παιχταράδες που γράφεις και απ την άλλη μας ζητάς να σε ξυπνήσουμε!!!
Εμάς ποιος θα μας ξυπνήσει?

Όσο για τον φίλο που γράφει για Κουτλουάι, ας το ξεχάσει.
1ον γιατί είναι τούρκος.
Εγώ προσωπικά δεν έχω αντίρρηση γι αυτό, αλλά πολλοί δεν θέλουν τούρκο στον ΑΡΗ και αυτό θα διχάσει τον κόσμο.
2ον γιατί παίχτες σαν αυτόν, που το μόνο που ξέρουν να κάνουν καλά είναι να βγαίνουν απ τα σκριν (για τα οποία πρέπει να δουλεύουν οι άλλοι 4 παίχτες) και να σουτάρουν τρίποντα δεν έχουν θέση στο σύγχρονο μπάσκετ.
Αν ήταν τόσο σημαντικοί οι σουτέρ θα κρατούσαμε τον Καραποστόλου ή τον Νικολαίδη αλλά...

Φιλικά
megalos

Βαρβαρόπουλος Κωστής είπε...

Ρε παιδιά ποιον Παπανικολάου και Κουτλουάι; Καλύτερα να επιστρέψει ο Σιγάλας που πονά την ομάδα παρά να γίνουμε η Λεγεώνα των "Μαζεύω-τα-τελευταία-ένσημα". Ούτε τον Κόμματο θέλω. Δε μας κάνει ο Κυρίτσης γιατί θέλει μία μπάλα μόνος του και θα πάρουμε τον Κόμματο που στα παιχνίδια με την ΑΕΚ μάλωνε κατά την διάρκεια του παιχνιδιού με τον Πάρκερ για το ποιος θα βαρέσει το σουτ; Μαυροκεφαλίδης-Σάκοτα μακάρι αλλά δεν παίζει να έρθουν. Τέλος τον Τσιάρα αν θέλεις τον παίρνεις.

Ο Καλάθης όντως έχει υπογράψει, το που είναι το θέμα...Ισχύει σίγουρα περί Πάνι;

ΘΕΕ ΜΟΥ μην ξαναζήσω τον εφιάλτη για άλλα 2 χρόνια με τον συμπαθητικό πλην ηττοπαθή προπονητή....

Ανώνυμος είπε...

ΗΤΤΟΠΑΘΗΣ Ο ΜΑΝΤΖΟΝ? ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ...

Ανώνυμος είπε...

Μια χαρά είναι ο Ματζόν για το χωριό μας..

Αμα θέλετε προπονηταράδες και μαγκιές πληρώστε..

Και ο Μπαρτζώκας είναι καλή λύση..

Τασος.Κ

Ανώνυμος είπε...

Ποτε ξανά ο "μουσάτος" στον Αρη...

Φτάνουν τα καρδιακά που περάσμε πέρσι..

Ανώνυμος είπε...

Ματσονέλος δύναμη,γιατί όχι?Το βασικό είναι να μείνουν Μάσεϊ-Ράιτ-Τσαλδάρης-Ηλιάδης κι οι νεαροί.Από κει και πέρα Έλληνες,καλούς Έλληνες αδέρφια....Τσιάρας ναι,καλή λύση.Μαυροκεφαλίδης επίσης.Βεργίνης,Καλαμπόκης καλά back up.Βέβαια.....εγώ έχω και κόλλημα με Στακ ρε συνάδελφοι.Παρόλο που δε θέλει τελικά μεγαλεία Ευρωλίγκας (κι ας έλεγε το αντίθετο) εγώ τον ήθελα και πάλι στην ομάδα

Unknown είπε...

Οντως φιλε στακ αλλα πολυ αλμυρος πλεον.Σκεψου τον διπλα στο τζερι..αντι του μοτολα.Σουπερ.Συμφωνω 1000% για παραμονη μασει(δυσκολο)ηλιαδη ραιτ(ασυζητητι) τσαλδαρη(κ καλαιτζη θαλεγα).Αυτη θαναι η βαση.

Ανώνυμος είπε...

paidia kalispera..tixon epistrofi matzon simainei oti xanampaino stin logiki kerdizo paixnidi metrimeno k xano me katevasmena xeria sta mi metrisima dyskola vl.persi benetton..auto einai i ittopatheia pou leei o filos parapano...alla gia ta leftakia mas kalos einai..tou xronou sfiggoun oi popoi..kathoti panionios k panellinios tha anvoun eno den xero ti tha paixei to aekaki..epistrofi matzon simainei telos gia savva...areianos k opou paei tha paixei alla den sas leei kati oti k herbert k matzon ton exoun stin apexo?prosopika i epistrofi tou liadeli pou mas vromane mipos prooionizei erxomo san backup sto 2??a re xeftilization..pion kommato re paidia k fetos apo russia ton soutaran..tha kanei na paixei kana 6mino pali..provlimatikos..k den antexei stress..kosta xereis ti egine sta apodytiria prin teliko lamias kai an eixe stress..to paiktaki apo skyliners exei kala stoixeia alla ton vlepo san anti massey kathoti san vasiko tha ton pareis afou no papelia..ante k kana tsiara i kanena kakiouzi gia ypervasi k xekarfoma ston kosmo apla den xero an ftanei gia tou xronou...alli mia paligennesia erxetai...elpizo na diapsefto..harry

Ανώνυμος είπε...

Ο ΗΛΙΑΔΗΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ.

Ο ΛΙΑΔΕΛΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΗΜΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ.

ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΙΑ ΤΡΙΠΛΕΤΑ ΤΣΑΛΔΑΡΗ - ΗΛΙΑΔΗ - ΛΙΑΔΕΛΗ ΣΤΟ 2 ΕΙΝΑΙ ΙΔΑΝΙΚΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΔΩΝΕΙΣ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΡΑΙΤ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ(ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ).

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΠΑΙΧΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΑΚΕΤΑ. Ο ΑΓΑΔΑΚΟΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ.Ο ΜΑΣΕΙ ΚΟΥΝΑΕΙ ΤΟ ΜΑΝΤΗΛΙ. Ο ΜΟΤΟΛΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ. Ο ΤΕΡΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ.Ο ΜΠΟΙΣΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ (ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ) ΑΛΛΑ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΞΑΡΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ 4-5.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΣΣΟ ΚΑΙ 3..ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ..

ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ Η ΟΜΑΔΑ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΚΟΡΜΟ 5 ΠΑΙΧΤΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΛΛΟΥΣ 5 ΝΕΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ. ΟΠΟΤΕ ΦΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ('Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ) ΚΑΘΩΣ Η ΟΜΑΔΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΝ ΜΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΧΗΜΕΙΑΣ.

ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΧΡΟΝΙΑ Η ΕΠΟΜΕΝΗ. ΕΛΠΙΖΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΟΛΙΓΚΑ(ΣΕ ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΠΑΙΖΑΜΕ ΟΥΛΕΜΠ ΚΑΠ..)

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΖΕΒΕ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΣ: "Έχουμε κάνει μια συζήτηση με τον Γιάννη Δαμιανίδη, αλλά προέχει να βγούμε στην Ευρωλίγκα και αμέσως μετά θα στρωθούμε στην δουλειά. Έχουμε κάνει ένα σχεδιασμό κατά 85 και 90% . Για ότι μας ενδιαφέρει έχουμε επικοινωνήσει. Μετά τα πλέι οφ θα ακούσετε για παίκτες που θα φύγουν και παίκτες που θα έρθουν"

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ.ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΥΠΟΨΙΝ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ. ΑΝ ΣΤΗΣΙΜΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ.

ΚΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΦΕΤΟΣ ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΨΕΥΤΟΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΠΕΡΣΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ.

Η ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΣΙΜΗ. ΕΙΤΕ ΘΑ ΔΙΑΤΗΡΗΘΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΙΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΑΔΟΞΗ ΠΑΡΑΚΜΗ.

ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ.

ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΧΡΕΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΟΛΙΓΚΑ.

Ανώνυμος είπε...

A)ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΤΟ ΠΕΤΑΛΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ,ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΤΟ ΑΠΘ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ,ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΓΗΠΕΔΟ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΑΡΑ
ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΘΕΣΕΙΣ-ΠΙΟ ΦΤΗΝΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ- ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Β)ΛΕΓΑΝΕ ΠΡΙΝ 2ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΙ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 15 ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ,ΠΟΙΟ ΕΤΟΣ ΔΕΝ ΛΕΓΑΝΕ ΟΜΩΣ,ΤΟΥ 2013?ΝΤΡΟΠΗ,ΤΟΥ ΧΡΩΣΤΑΜΕ,ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ

ΧΑΡΗ Σ'ΑΥΤΟΝ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΠΑΛΕ

Γ)ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΜΑΤΣΟΝ

ΑΥΤΟΣ ΜΑΣ ΑΝΕΒΑΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ,ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η' ΟΧΙ,ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΠΟΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΛΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟΝ ΠΟΝΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΑΝΕΣ
ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΟΙ
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΝΟ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΤΙ(ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ,ΠΕΔΟΥΛΑΚΗΣ,ΚΑΛΑΦΑΤΑΚΗΣ,ΖΟΥΡΟΣ-ΘΕΕ ΜΟΥ-)
ΑΡΑ Η' ΚΑΝΕΙΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΠΑΛΙ ΒΛΕΠΕ ΓΚΟΡΝΤΟΝ Η' ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ

Δ)ΛΙΑΔΕΛΗΣ ΚΑΛΟΣ ΑΛΛΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΠΛΕΟΝ ΑΣΕ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΧΑΖΕΙ ΚΙΟΛΑΣ

Ε)ΚΑΚΙΟΥΖΗΣ,ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ,ΤΑΠΟΥΤΟΣ,ΧΑΡΙΣΗΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ,ΑΥΤΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ...ΤΣΙΑΡΑΣ ΒΕΡΓΙΝΗΣ ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΙΔΗΣ ΜΑΚΑΡΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΟΒΩ....ΚΟΥΤΛΟΥΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ?ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΑΝ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΜΥΑΛΟ ΟΚ...


ΣΤ)ΣΤΑΚ ΠΑΝΤΙΟΥΣ ΠΙΣΩ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ