Σάββατο 5 Απριλίου 2008

Τώρα, τρεχάτε... ποδαράκια μου!

Μια χρονιά το έζησα από πολύ κοντά... Βλέποντας χθες τον αγώνα του ΠΑΟΚ ήταν σαν να το ξαναζούσα. Μια ομάδα που δεν μπορεί αγωνιστικά, χρειάζεται άλλα στοιχεία για να σωθεί. Ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή, έτσι όπως τον είδα, δεν μπορεί να σωθεί αγωνιστικά. Δεν μπορεί να βάλει τίποτα μπροστά, έχει μέσο όρο 60 πόντους, όπως έγραψα και στο "Μ". Αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, θα πρέπει να χάσουν όλοι οι άλλοι, για να σωθεί!
Και πώς θα γίνει αυτό; Με Αιγάλεω, που έχει οικονομικά προβλήματα, Ολυμπιάδα (άστα να πάνε) και ΑΕΚ εντός έδρας, παίζει ο Κολοσσός. Με Αρη, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό παίζει το Ρέθυμνο. Με Πανελλήνιο, Ρέθυμνο και Άρη παίζει ο ΠΑΟΚ. Εσείς πώς το βλέπετε;
Ο ΠΑΟΚ σώζεται μόνο απ' τον κόσμο του. Φουλ "Παλατάκι" και φωνή απ' το πρώτο λεπτό. Οι παίκτες οφείλουν να υπερβάλλουν εαυτούς, δε γίνεται διαφορετικά. Ο Φλεβαράκης πρέπει να κάνει τα πάντα για να "διαβάσει" καλά τον Ζούρο και τον Πανελλήνιο, που έχει κάποιους... παικταράδες, που τη στιγμή αυτή είναι καλύτερη ομάδα απ' τον... Πανιώνιο, απ' τον οποίο έχασε έστω στην παράταση την προηγούμενη εβδομάδα!
Όσο για τον Άρη; Φίμωσε τις... φήμες για ήττα απ' τον Κολοσσό - ντροπή! Τα υπόλοιπα - περί προπονητών και παικτών - θα τα πούμε εν καιρώ. Τώρα έχουμε... All Star Game! "Όλα τα είχε η Μαριορή...", δηλαδή.

6 σχόλια:

Κωνσταντίνος είπε...

Δεν ξέρω γιατί, αλλά σήμερα, Σάββατο 5 Απρόλη, δηλώνω ότι η Ρόδος θα αποχαιρετήσει την κατηγορία μαζί με την Ολυμπιάδα. Ο Π.Α.Ο.Κ. θα κερδίσει τον Πανελλήνιο..

Το πανό σήμερα στο ΠΑΛΑΙ τα έλεγε όλα καθαρά και ξάστερα..
Αυτό που με πείραξε είναι το γεγονός ότι ο coach Herbert επέμενε σε Μάσσευ-Μόττολα την στιγμή που η διαφορά ήταν στο +10, και δεν δοκίμασε τον Τσαιρέλη (μιας και τον Γάιο τον έχει για 3ο πλέον κατά σειρά προτίμησης των μικρών..)

Επίσης, τι σόι ''κράξιμο'' ήταν αυτό στον Τσαλδάρη 1' πριν τη λήξη του αγώνα, δεν μπορώ να καταλάβω..εντάξει, ένα air-ball τρίποντο έκανε..αυτό τον πείραξε?!ότα τα άλλα δηλαδή που γίνονται και τα μπινελίκια μεταξύ παικτών δεν τον πειράζουν?!

Υ.Γ. Κώστα, πιστεύεις προλαβαίνει ο Π.Α.Ο.Κ. να κάνει και άλλη αλλαγή στον πάγκο του?!όχι μόνο σε ενσωμάτωση νέου παίκτη..αλλά γενικότερα..

Y.Γ. Διπλάρα ο Μπαρτζώκας..

Ανώνυμος είπε...

Kostas grafei:

pisteuw oti akomi ki i allagi tou Jordan itan lathos. Den allazeis paikti 4 agwnistikes prin ti liksi. Mexri na mathei kai na ton mathoun paei to prwtathlima...
An theleis na allakseis kati stin omada sou, allazeis enan koinotiko, p.x. ton Rigkstrom, kai pairneis ki allon skorer. Kratas ton Roou kai pairneis enan akomi poy na mporei na vazei...

Ανώνυμος είπε...

Kosta kalispera,

Pws sou fanike xthes o Darius? Nomizw, oti meta ton agona me ton paok itan to kalytero paixnidi tou. Den xerw giati, alla pisteuw oti an meinei kai tou xronou, tha beltiwthei para poly...

P.S. Ksereis peripou posos einai o mo eisithriwn ths kae?

Κωνσταντίνος είπε...

Τελικά η αλλαγή έγινε..

Δεν ξέρω κατά πόσο θα δώσει ενέργεια και δύναμη η παρουσία του Σταυρόπουλα, αλλά ίσως μερικοί παίκτες ξυπνήσουν..

Καλό μας βράδυ..λέτε να γίνει και άλλη αλλαγή προπονητή εδώ γύρω?!

Ανώνυμος είπε...

Kostas egrapse:

opoios kserei kati, na
to... grafei! Min ta perimenete ola apo emas

Κωνσταντίνος είπε...

Ε εντάξει, εσείς είστε ''επισήμως'' δημοσιογράφος (και με τη βούλα που λένε..)..

Εμείς προσπαθούμε.. ;p