Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2008

Υπομονή!

Καλημέρα σε όλους, ξέρω ότι έχουμε καθυστερήσει να ανανεώσουμε το "μπλογκ", αλλά πιστεύω ότι αξίζει ο κόπος! Μέχρι το βράδυ κοιτάξτε να περάσετε καλά, ασχοληθείτε με ό,τι σας αρέσει (ακόμη και με την απέναντι που πίνει καφέ με τη φίλη της), κοιμηθείτε το μεσημέρι μια ώρα και πιείτε έναν καλό καφέ το απόγευμα. Οκτώ και τέταρτο αρχίζει το ματς, δέκα και τέταρτο θα έχουμε να πούμε πολλά... Άντε έντεκα, γιατί έχουμε κι εφημερίδα!
Υ.Γ.: Τα σχόλια σας - όλοι μπορείτε να συμμετέχετε και να διαβάσετε των άλλων στα προηγούμενα μας σημειώματα - έχουν όλα μια "βάση" επιχειρηματολογίας. Τα πάντα όμως εξαρτώνται απ' το αποτέλεσμα. Αν, για παράδειγμα, ο Άρης κερδίσει σήμερα (και ποιος μου λέει εμένα ότι δεν μπορεί να το κάνει, αν πιάσει απόδοση π.χ. Εφές;), αυτόματα ο Χέρμπερτ γίνεται καλός προπονητής; Γιατί σύμφωνα με τις ψήφους σας στο "διπλανό" "γκάλοπ" αυτός φταίει περισσότερο. Αν κερδίσει τον ΠΑΟ την Κυριακή, στο Παλέ, που θα είναι η πρώτη ήττα του φέτος στην Ελλάδα, θα είναι καλός προπονητής; Ή η ομάδα θα έγινε ξαφνικά καλή και πάλι;
Υ.Γ.: Σύμφωνα με ανθρώπους του Ηρακλή, ο Ιωαννίδης τους προέτρεψε να τα βρουν με τον Άρη για το θέμα του Σοφοκλή. Και να πάρει ανάσα από εκεί το ταμείο τους. Άποψη μου: λάθος του Υφυπουργού. Σε τέτοιες περιπτώσεις ρωτάς για να ενημερωθείς, δεν προτρέπεις...

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Κούση, δεν υπάρχει κανένα θέμα για το οποίο να πρέπει να ενημερωθεί ο Υπουργός. Η ΚΑΕ ΆΡΗΣ χρωστάει στο ΤΑΚ Ηρακλής, ένα ποσό (250.000 ευρώ νομίζω) για την μεταγραφή Σχορτσανίτη και το ΤΑΚ Ηρακλής χρωστάει στην ΚΑΕ ΆΡΗ, αντίστοιχο ποσό, απο το χρέος του στον Ταπούτο (χρέος που έχει "αγοράσει" ο ΆΡΗΣ). Να λέμε όλη την αλήθεια.

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα σας,
Ο Χέρμπερτ δεν έγινε τώρα κακός προπονητής, ούτε θα γίνει το βράδυ καλός προπονητής αν ο Άρης κερδίσει τη Λιέτουβος. Είναι ένας προπονητής που όλοι πλέον ξέρουμε περίπου το μέγεθος και τη νοοτροπία του. Ήταν το καλοκαίρι η ενδεδειγμένη λύση στα χρήματα που κόστισε και με βάση τις προσφορές που υπήρχαν.
Είναι μάλλον ασύμφορο στην παρούσα φάση να αντικατασταθεί διότι με τα χρήματα που μπορούν να διατεθούν δύσκολα να προσληφθεί κάτι που θα κάνει τη διαφορά. Μπορεί μια αλλαγή να έχει τις γνωστές βραχυπρόθεσμες ευεργετικές συνέπειες, μακροπρόθεσμα όμως ενδέχεται να μην διαφοροποιηθεί πολύ η τελική κατάταξη. Συνεπώς η λογική λέει οτι ο Άρης πρέπει να συνεχίσει ώς έχει επιδιώκοντας για δεύτερη φορά φέτος την αγωνιστική του ανάκαμψη.
Δεν γνωρίζω όμως τι θα γινόταν με μια τελευταία οικονομική υπέρβαση και την έλευση ενός εγνωσμένης αξίας προπονητή στην παρούσα φάση, ο οποίος θα δώσει τα διαπιστευτήρια του και για πιθανή επέκταση του συμβολαίου του και του χρόνου. Δεν νομίζω ότι ανάμεσα μας υπάρχει κανείς που θεωρεί ότι ο Κος Χέρμπερτ θα είναι ο προπονητής του Άρη και την επόμενη σεζόν.
Η διοίκηση σίγουρα μπορεί να σταθμίσει αν αξίζει τον κόπο να πάρει ένα τέτοιο ρίσκο...

Ανώνυμος είπε...

Κώστας γράφει:

Στο θέμα Σχορτσανίτη, φίλε ανώνυμε, θα πρέπει να ενημερωθείς κι εσύ, όπως και ο Υφυπουργός και όλοι, γιατί είναι τόσο μπερδεμένη κατάσταση νομικά, που όντως είναι δύσκολη να την παρακολουθήσεις...
Όπως, λοιπόν, ο Άρης πήρε το χρέος του Ταπούτου, έτσι και πέντε ιδιώτες πήραν το χρέος του Άρη προς τον Ηρακλή, οπότε η κατάσταση περιπλέκεται και έχει φτάσει στον Άρειο Πάγκο. Εκεί όπου η εισήγηση του Αρεοπαγίτη είναι αρνητική για τον Άρη και έχει ζητηθεί αναβολή, όπως τουλάχιστον γνωρίζω. Νέα εκδίκαση ορίστηκε στα τέλη του 2008. Αν κάνω λάθος, καλά θα κάνει η ΚΑΕ Άρης να ενημερώσει ενδελεχώς τον κόσμο για το τι πραγματικά συμβαίνει. Το θέμα Ταπούτου έχει γίνει το καλοκαίρι, έκτοτε έχουν γίνει νέα... "επεισόδια", δικαστικής φύσεως. Αυτή είναι η αλήθεια, φίλε ανώνυμε. Δεν έχει τελειώσει κανένα θέμα. Και όπως και να έχει, ένας Υφυπουργός δεν έχει κανένα ρόλο να προτρέπει τις ομάδες, έχει ρόλο να τις βοηθά, να είναι ίσος προς όλους.
Όσον αφορά στον κ. Χέρμπερτ. Σωστά το έθεσε ο φίλος ανώνυμος #2, τα οικονομικά του Άρη έχουν ένα "ταβάνι" και για τον προπονητή, όπως έχει για όλα. Γι' αυτό ας αφήσουμε εξάρσεις τύπου Ιβάνοβιτς, τέτοια εποχή. Η κατάσταση είναι δύσκολη για όλες τις ομάδες, το ευρώ βγαίνει δύσκολα. Ας είμαστε ρεαλιστές, η ομάδα πρέπει να βγει 3η και φέτος, αυτός είναι ο στόχος. Τα λέμε και μετά!

Ανώνυμος είπε...

Κώστας γράφει:

Άκου εκεί... Πάγκο!

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΩΣΤΑ.ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΙΚΑ ΨΗΦΙΣΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΚΗ ΣΥΓΚΥΡΙΑ Κ ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΚΕΡΔΙΖΕ ΤΗΝ ΜΑΛΑΓΑ,ΤΗΝ ΕΦΕΣ(ΜΕΣΑ-ΕΞΩ),ΤΗΝ ΤΣΙΜΠΟΝΑ(ΜΕΣΑ-ΕΞΩ),ΕΚΑΝΕ 9 ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΝΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Κ ΚΟΝΤΡΑΡΕ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΗ Κ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΩΡΑ ΕΓΙΝΕ ΚΑΚΗ;ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΟΥΜΕ ΡΥΘΜΟ ΟΛΟΙ ΘΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ Κ ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ.ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΜΠΑΤΖΕΤ ΝΑ ΜΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟ ΠΑΛΕ ΜΕ ΚΑΤΙ ΛΑΡΙΣΕΣ Κ ΚΑΤΙ ΠΕΘΥΜΝΑ Κ ΑΣ ΜΗΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΑΟΚ Κ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ.ΔΗΛΑΔΗ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ;ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΕΒΟΥΝ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ Κ ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΜΙΚΡΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΓΙΑΤΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ.ΟΤΑΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ Κ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΩ.ΔΙΠΛΟ ΣΤΗΝ ΡΙΤΑΣ ΣΗΜΕΡΑ Κ ΝΙΚΗ ΜΕ ΠΑΟ.ΔΗΜΗΤΡΗΣ,19

Ανώνυμος είπε...

Εγώ νομίζω ότι το όλο θέμα προπονητή είναι θέμα ...ονόματος. Είναι ο Χέρμπερτ στον πάγκο γι' αυτό κι έχουν σκάσει όλοι για αλλαγή... Αν ήταν ο αντίστοιχος 'Μπάγεβιτς' τότε όλοι θα λέγαν κουράγιο, συνεχίζουμε τη δουλειά κλπ κλπ. (Ότι έγινε δηλαδή στη μπάλα στις όποιες μεγάλες ή μικρές ήττες της ομάδας).

ΥΓ. Δεν λέω... Ας προσπαθήσουν για τη νίκη κ σήμερα κ το Σάββατο. Τον Πανιώνιο όμως μπορούν να τον κερδίσουν;;; Εκεί είναι το παιχνίδι... Τα υπόλοιπα είναι ψηλά γράμματα στην παρούσα φάση... Ποια πρόκριση και ποιος ΠΑΟ; Μην τρελαινόμαστε κι όλας....

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΚΩΣΤΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ. ΓΙΑΤΙ Η ΚΟΛΩΝΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΟΠΩΣ Ο ΑΡΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΧΟΡΗΓΙΕΣ?

Και όμως τα κατάφερε! Η Κολωνία που είχε κηρύξει πτώχευση πριν 40 ημέρες και την Τρίτη η Μπουντεσλίγκα ανακοίνωσε την οριστική αποβολή της από το πρωτάθλημα, θα βγάλει όλη την σεζόν κανονικά. Η γερμανική ομάδα εξασφάλισε την συμφωνία με δύο στρατηγικούς επενδυτές, που της δίνουν το δικαίωμα να συγκεντρώσει το απαιτούμενο ποσό για να βγάλει την φετινή χρονιά.

Με νέα απόφασή της η Μπουντεσλίγκα έκανε δεκτό το αίτημα της Κολωνίας αφού είδε ότι είχε συγκεντρώσει όλα τα απαιτούμενα διοκαιολογητικά (βλ. 750.000 ευρώ) και έτσι η ιστορική ομάδα θα αγωνιστεί κανονικά την Κυριακή κόντρα στην Γκέτινγκεν αλλά και στα υπόλοιπα παιχνίδια μέχρι τέλους της σεζόν. "Η υπόθεση είναι αρκετά ασυνήθιστη για την γερμανική λίγκα. Η εμφάνιση των δύο νέων επενδυτών έδωσαν ζωή στην "κλινικά νεκρή" ομάδα της Κολωνίας και της έδωσαν μια ευκαιρία για μια μεσοπρόθεσμη λύση, η οποία σίγουρα είναι ευπρόσδεκτη από εμάς", τόνισε διοικητικό στέλεχος της Μπουντεσλίγκα.

(πηγή: sportime.gr)

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΗΔΗ ΟΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΠΑΙΚΤΩΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΑΛΛΑΓΗ.ΑΛΛΑΓΗ ΟΜΩΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.Ο Κ.ΧΕΡΜΠΕΡΤ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΠΗΜΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΚΟΟΥΤΣΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΑΛΛΑΓΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΔΗΛΩΣΕΩΝ.ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ Ν'ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ.ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΕΜΠΝΕΕΙ.ΑΚΟΥΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ.ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ Ν'ΑΛΛΑΞΕΙ.ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ,ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΩΣ ΚΑΛΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΛΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ.ΕΝΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ(ΧΕΡΜΠΕΡΤ) ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ ΣΤΟΝ ΑΡΗ(ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΑΝΑΝΕΩΘΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΑΙΖΟΝ),ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΟΝ!