Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2008

Με το χέρι απλωμένο




Διάβασα με προσοχή τις δηλώσεις του προέδρου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Βαγγέλη Γαλατσόπουλου και μετά, όλοως τυχαίως, σήμερα το πρωί, έλαβα ένα μέιλ από έναν φίλο, προφανώς Αρειανό.


Δεν θα το δημοσιεύσω, αλλά θα γενικεύσω την επιχειρηματολογία του σχετικά με τις απαιτήσεις του ΠΑΟΚ απ' την Πολιτεία.


Εγώ λέω ότι δεν είναι μόνο ο ΠΑΟΚ. Λέω ότι όλες οι ομάδες έχουν συνηθίσει να ζητούν. Όχι ότι δεν έχουν προσφέρει - το παράδειγμα του Δαμιανίδη με τις σημαίες του Δήμου Θεσσαλονίκης στο Σαρλερουά είναι τρανταχτό!


Πώς όμως νομιμοποιείται μια ανώνυμος εταιρία, κύριε Γαλατσόπουλε και λοιποί παράγοντες των ομάδων μας, να ζητάει απ' την Πολιτεία συνέχεια να δίνει; Παραγοντιλίκι με απλωμένο το χέρι συνέχεια, δε γίνεται. Όποιος δεν μπορεί να τα φέρει "βόλτα", ακόμη και για τα καθημερινά έξοδα, θα πρέπει να βρει λύση. Αν είναι να τρέχουμε κάθε μέρα στα Υπουργεία, στον ΕΣΑΚΕ και στην ΕΟΚ για να πληρώνουν τις υποχρεώσεις τις δικές μας, τότε καλύτερα ας "το κλείσουμε το μαγαζί". Επειδή όμως είναι πολύ μεγάλη η "συζήτηση", ας την αφήσουμε για κάποια... άλλη φορά! Γιατί η "αλυσίδα" είναι μεγάλη και έχει πολλούς κρίκους. Οπότε καλύτερα να πάμε στα γήπεδα αύριο και μεθαύριο, να δούμε μπασκετικά ματσάκια και να μείνουμε με την ελπίδα ότι κάτι επιτέλους θα αλλάξει στο ελληνικό μπάσκετ! Καλό, ε;


* Το βράδυ έχουμε νέο ραντεβού...


Δεν υπάρχουν σχόλια: