Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Πάρε έναν ψηλό, πάρε έναν κοντό...

Καλή εβδομάδα σε όλους...

Ωραία θέματα και αυτή η εβδομάδα. Ο ένας έχει τον Αμερικανό... 9 λεπτά στο παρκέ, ο άλλος έχει τον Αμερικανό στον... πάγκο και μέσα κανείς δεν μπορεί να βάλει... γκολ. Γι' αυτό και πάμε απ' το κακό στο χειρότερο, γιατί ο ένας - ο Άρης, δηλαδή - δεν έχει τα λεφτά που πρέπει, κι ο άλλος δεν έχει διοικητική μπασκετική γνώση.
Πριν από λίγο είδα αυτό:

http://kazlas.wordpress.com/2010/12/13/aris-in-talks-with-mta-to-get-yaniv-green-on-loan/

Θυμάστε που είχαμε γράψει προ καιρό αυτό το θεματίδιο. Για να δούμε, αν θα δικαιωθούμε. Το θέμα είναι να πάρει η ομάδα παίκτη, κι όχι η δικαίωση, βέβαια!

Στο Ιβανώφειο ψάχνουν και δε βρίσκουν. Προχθές ο Γκόραν Τσάκιτς που ήθελαν, πήγε στην Τουρκική Τραμπζονσπόρ. Φυσικά με περισσότερα λεφτά. Αν δεν πάρουν έναν Αμερικανό που να μπορεί να βάλει 15 ποντάκια, είναι το πρώτο φαβορί για υποβιβασμό ο Ηρακλής! Δε ξέρω τι θα κάνουν με τα λεφτά, ας βγουν στο δρόμο να ζητήσουν απ' τους "παραδοσιακούς" παράγοντες, ας "φιλήσουν κατουρημένες ποδιές", αρκεί να μην πέσει η ομάδα. Απλό είναι...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10640&subid=2&pubid=96486667

Η παραφωνία του τρόπου ανάπτυξης μας σε άμυνα και επίθεση και η έλλειψη πάθους-έντασης από τους παίχτης στο παιχνίδι με τον Παο με σόκαραν για άλλη μια φορά!
Και το χειρότερο είναι πως οι παίχτες θα πουν πως θα βελτιωθούν την επόμενη φορά,
ο προπονητής Ντρούκερ πως θα είναι ένα καλό μάθημα και πως φταίνε τα δύο παιχνίδια την εβδομάδα, οι τραυματισμοί, οι νέοι παίχτες, η πανσέληνος και το άδειο ΟΑΚΑ ,ενώ θα στηρίζει τους παίχτες του,
και ο "πρόεδρος Δαμιανίδης" πως για όλα φταίμε εμείς που δε πάμε στο γήπεδο ενώ θα στηρίξει τον προπονητή...
*οι 30αρες μας έχουν γίνει μάλλον συνήθεια τα τελευταία 2 χρόνια..