Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Ο Λίνος και ο Λαφαγιέτ, στην αναμονή!

Ένα συνοπτικό άρθρο για την κατάσταση στα δύο "καυτά" ζητήματα του Άρη απ' τον Θ.Φελάνη. Οι εξελίξεις σήμερα όμως αναμένονται επίσης με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς μπορεί να έχουμε... ανατροπές, στο θέμα του παίκτη!
"Ο Λίνος Χρυσικόπουλος συμπλήρωσε την Τρίτη (1/12) το 18ο έτος της ηλικίας του, κάτι που, σύμφωνα με το νόμο, υποχρεώνει τον Αρη στην κατάθεση νέου συμβολαίου στον ΕΣΑΚΕ, καθώς παύει να ισχύει το ιδιωτικό συμφωνητικό που υπήρχε.
Η "κιτρινόμαυρη" ΚΑΕ κάλεσε (από τις 30/11 και επίσημα) τον ταλαντούχο φόργουορντ να υπογράψει, ωστόσο κάτι τέτοιο τελικά δεν συνέβη ούτε χθες, γεγονός που ανάγκασε τον Αρη (όπως επιβεβαίωσε το «Goal» ) να προχωρήσει σε μονομερή ανανέωση του συμβολαίου, δικαίωμα που του παρέχει ο νόμος -όπως λένε στον Αρη. Δεν γνωρίζουμε, ωστόσο, ποιες θα είναι οι επιπτώσεις στην περίπτωση που ο αθλητής θελήσει μελλοντικά να προσβάλει αυτή την ανανέωση, πρόθεση την οποία ο Κερκυραίος καλαθοσφαιριστής δεν έχει για την ώρα.
Χθες πραγματοποιήθηκε, εξάλλου, μια ακόμη συνάντηση μεταξύ του προέδρου της ΚΑΕ Γιάννη Δαμιανίδη και του εκπροσώπου του αθλητή για το συγκεκριμένο ζήτημα αλλά και γενικότερα για το ρόλο του παίκτη στον φετινό Αρη.

Συνεχίζει να ψάχνει

Το "σαφάρι" αναζήτησης για τον αντικαταστάτη του Πιερ Πιρς στον Αρη το τελευταίο 48ωρο έχει ενταθεί και στόχος των «κίτρινων» πλέον είναι η ομάδα να εμφανιστεί με νέο πρόσωπο στο ρόστερ της στην 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό. Ο Αμερικανός Ολιβερ Λαφαγέτ (26 χρ., 1,88 μ.) προτάθηκε στον Αρη, η περίπτωσή του εξετάστηκε από τον Ντρούκερ, αποδείχθηκε όμως πως δεν ήταν η μοναδική που ενδιέφερε. Θυμίζουμε ότι στη λίστα του Ισραηλινού είχαν βρεθεί επίσης ο Κένι Χάσμπρουκ και Μπόμπι Μπράουν (κόπηκε πρόσφατα από την Πρόκομ).
Ο Λαφαγέτ έλυσε πρόσφατα τη συνεργασία του με την Παρτιζάν Βελιγραδίου, η οποία επέλεξε στη θέση του τον Κέρτις Τζέρελς, για τον οποίο επίσης είχε ενδιαφερθεί ο ΑΡΗΣ.
Ανεξάρτητα όμως από το θέμα της ενίσχυσης το ζητούμενο για τον Αρη πρέπει να είναι η σωστή επικοινωνία μεταξύ παικτών-τεχνικής ηγεσίας.

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10640&subid=2&pubid=91772673

Δεν υπάρχουν σχόλια: