Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

Αρνητικό για Μπόγρη - ΟΚ ο Τζάζβιν

Αρνητική εξέλιξη έχει η "υπόθεση Μπόγρη" για τον Ηρακλή. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας ο Ηρακλής είναι πλέον αρνητικός στον δανεισμό του παίκτη απ' τον Παναθηναϊκό. Ο λόγος; Πέραν των οικονομικών διαφορών - ο Ηρακλής κάλυπτε το 30% του συμβολαίου του - οι "κυανόλευκοι" πιστεύουν ότι με τον Τζάζβιν καλύπτουν την ανάγκη τους στο "5" και αναζητούν πλέον ένα καλό "επιθετικό" 4αρι - κάτι που ακούγεται ως "χωρατό", που λέει κι ο φίλος μου ο Παπαδοτζόν. Ο Γκόραν Τσάκιτς ήταν μια τέτοια περίπτωση, αλλά... τσάκισε και ο Ρούσο ψάχνει άλλους.
Όσο για τον Τζάζβιν; Επειδή διαβάζω κάποια "ρεπορτάζ" για τον μπασκετικό Ηρακλή, ημιτελή, ας βοηθήσω τους συναδέλφους (...) και ας ενημερώσω ότι πριν από δύο - τρεις ώρες ο Τζάζβιν έστειλε και το διορθωμένο απ' τον Αμερικανό ατζέντη του συμβόλαιο υπογεγραμμένο και θεωρείται παίκτης του Ηρακλή. Θα ανακοινωθεί αύριο, δηλαδή... σε λίγα λεπτά, σήμερα!
* Αρκετοί μπασκετμπολίστες της πόλης τίμησαν και αυτό το Σαββατόβραδο το γνωαστό club που το όνομα του θυμίζει γυναικείο περιοδικό. Κάποιοι για να πνίξουν τον πόνο τους απ' την... σαραντάρα που έφαγαν στο κεφάλι, άλλοι γιατί μπορεί να ήταν χαρούμενοι γιατί κέρδισαν. Μπράβο, παιδιά, συνεχίστε έτσι, και μετά ζητάτε λεφτά για τις προσφυγές και το... μεροκάματο του πόνου που μοχθείτε. Νομίζετε ότι δε σας βλέπει ο κόσμος κιόλας, αυτή είναι η πλάκα, ή απλά πιστεύετε ότι δεν κάνετε κάτι κακό. Τέλος πάντων.
* Έλα όμως που εκεί είδαν και έναν ποδοσφαιριστή, κατά τις 5, χαράματα Κυριακής. Με εντυπωσιακή ξανθιά συνοδεία (όχι την κυρία δίπλα, πάντως. Μπορεί και... καλύτερη!). Και πού είναι το κακό; Εκτός αποστολής ήταν το παιδί...

Δεν υπάρχουν σχόλια: