Παρασκευή 2 Μαΐου 2008

Euroleague show!

Χρόνια Πολλά σε όλους, Χριστός Ανέστη! Εδώ και μια εβδομάδα, θα μου πείτε, αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ! Ελπίζω να περάσατε καλά, με τα αγαπημένα σας πρόσωπα... Και να μην ξεχάσατε το μπάσκετ, γιατί λογικό είναι, με τόσο... φαΐ και τόση κραιπάλη (μην το αρνείστε), και χωρίς αγώνες να... μείνατε λίγο πίσω. Ευτυχώς αύριο αρχίζουν τα ελληνικά πλέιοφς, και σήμερα το φάιναλ φορ της Ευρωλίγκα.
Αμφίρροπο τουρνουά περιμένουμε, αλλά τουλάχιστον ελπίζουμε να δούμε καλό θέαμα, αφού οι ομάδες που συμμετέχουν αποτελούν εγγύηση - θεωρητικά - για κάτι τέτοιο. Και οι τέσσερις τρέχουν, ίσως λιγότερο η Σιένα, αλλά το βέβαιο είναι ότι σε ένα τόσο σημαντικό τουρνουά θα υπάρξει και ολίγη από... σκοπιμότητα. Η "φωνή" της λογικής λέει "ΤΣΣΚΑ", η φωνή του συναισθήματος λέει "Σιένα". Για να δούμε τι θα δούμε...
* Εδώ και καιρό έχουμε αναφέρει "κάτι" σχετικό με τον Μπαρτζώκα και τον Άρη, αλλά σχεδόν ταυτόχρονα, απ' ότι μάθαμε μόλις... χθες, το θέμα είχε γραφτεί και σε περιοδικό του μπάσκετ, το γνωστό και καλό All Star Basket. Εκείνο που ενδιαφέρει δεν είναι ποιος το... έγραψε πρώτος - εγώ χαμπάρι δεν είχα, πάντως, για το περιοδικό - αλλά αν ισχύει το θέμα.
* Κι επειδή ρωτώντας πας στην πόλη, ρωτήσαμε - συνάδελφος για την ακρίβεια, για να μη νομίζετε ότι είμαστε "ξερόλες" - και μας είπαν απ' τον Άρη ότι "δεν υπάρχει τέτοιο θέμα". Και επίσης μάθαμε ότι ο ίδιος ο Μπαρτζώκας διέψευσε οτιδήποτε σχετικό.
* Το ζήτημα όμως "ανακυκλώθηκε" με τον γνωστό τρόπο δημοσιογραφικά (ο ένας το γράφει στα τρία μέσα που εργάζεται, οι άλλοι το βλέπουν και το αναπαράγουν, καλώς ή κακώς, όλοι το έχουμε κάνει) και μόλις... προχθές "περνούσε" και σαν scroll στο "Σούπερσπορτ-5" ότι: "ο Άρης έκανε πρόταση στον Γιώργο Μπαρτζώκα".
* Το αν υπάρξει ζήτημα μετά, είναι κάτι που τώρα ουδόλως θα πρέπει να μας απασχολεί, μια και ο Άρης μπαίνει σε φάση κρίσιμων αγώνων, παίζει αύριο με το Μαρούσι και είναι δεδομένο ότι θα μπορέσει να κάνει καλή πορεία αν παραμείνει ήρεμος και σε καλή αγωνιστική κατάσταση, όπως ήταν στα τελευταία παιχνίδια.
* Τι έγραψε ο Κλείτος στο "Μ"; Ό,τι πωλείται ο Βεργίνης; Άμα το δούμε κι αυτό...
* Τι δουλειά είχε ο Κακιούσης στα γραφεία της ΠΑΕ Ηρακλής; Και όχι σε άσχετη φάση, αλλά τη μέρα που ο Ρέμμος κάλεσε τους πάντες - τη Δευτέρα, νομίζω - και έκανε σύσκεψη για το τι μέλλει γενέσθαι στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Έλα ντε...

Δεν υπάρχουν σχόλια: