Τρίτη 6 Μαΐου 2008

Ειδήσεις και αποκλειστικότητες

Μια μέρα πριν το κρίσιμο παιχνίδι του Άρη με το Μαρούσι, διάβασα στον Τύπο:
1) φεύγει ο Χέρμπερτ και έρχεται ο Ματσόν και ο Σιγάλας "πακέτο" για τον πάγκο του Άρη.
2) ότι πωλείται στη Ρεάλ ο Μάσεϊ έναντι 1 εκ. δολάρια και ο ίδιος θα πάρει... 4 (σημείωση: το συμβόλαιο, που έχει με τον Άρη και του χρόνου, προβλέπει αποδοχές 620 χιλιάδων δολαρίων!)
3) η ΚΑΕ Ηρακλής (που δεν υπάρχει πλέον) κέρδισε δίκη με κατάσχεση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της ΚΑΕ Άρης μέχρι το 2012!
4) Ο Άρης κλείνει τον Κίκι Κλαρκ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στις εφημερίδες λίγο πριν από έναν αγώνα που από μόνη της η ομάδα του Γκόρντον Χέρμπερτ κατάφερε να του δώσει τον χαρακτηρισμό "κρίσιμο"! Και πολύ καλά έκαναν οι συνάδελφοι και έγραψαν αυτές τις πληροφορίες που είχαν, προφανώς τις έχουν "διασταυρώσει" και θα επιβεβαιωθούν με γεγονότα λίαν συντόμως.
Τι γίνεται όμως "εντός της ομάδας;" Αν περιδιαβαίνατε σήμερα, Τρίτη, τα ερτζιανά, θα ακούγατε πολλές ενδιαφέρουσες απόψεις. Όλα παραμένουν "στον αέρα", όπου είναι γνωστό βέβαια ότι ο καθένας, ανώνυμα, μπορεί να λέει το "μακρύ και το κοντό του", να κατηγορεί και να επαινεί, να ρίχνει και να ανεβάζει προπονητές.
Εκείνο που μας στεναχώρησε σήμερα ήταν ότι ακούσαμε και απόψεις - καυστικές κιόλας και κατηγορηματικές - από ανθρώπους που δεν νομίζω ότι σκαμπάζουν και πολλά από μπάσκετ. Αλλά αυτό είναι πολύ υποκειμενικό, έτσι δεν είναι;
Να περνάτε καλά και να εύχεστε η ομάδα σας να σας κάνει περήφανους και όταν παίζει... χάλια!

4 σχόλια:

Unknown είπε...

Κρίμα.... κρίμα..... κρίμα.....

Νομίζω ότι αυτή η χρονιά έδειξε στον κόσμο (που κακα τα ψεματα φετος δεν στηριξε οσο επρεπε) αλλα και στην διοικηση οτι ΤΙΠΟΤΑ δεν ειναι σίγουρο και στάνταρ....

Υ.Γ. κ. Χερμπερτ, η Ορτεζ περσι εκτός πλευ-οφ, φετος εμεις εκτός Ευρωλίγκα.. Πιστεύετε ότι είναι τυχαίο?

Κωνσταντίνος είπε...

Βρε τι πάθαμε.. αα!!όσοι έχετε sport+, απολαύστε τα play-offs της λίγκας ACB..

Υ.Γ. Κώστα, καλή υπομονή, γιατί έχεις να ακούσεις πολλά..

Υ.Γ.2 Καλό μας καλοκαιράκι πλέον..

koulis είπε...

ΚΡΙΜΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!! ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ...ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΟΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΑΡΗ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΖΑ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ....ΕΙΜΑΙ 38 ΧΡΟΝΩΝ.. ΚΑΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΓΕΜΑΤΟ ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟ ΠΑΛΑΙ..ΟΠΩς ΤΟ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ...ΕΚΑΝΑ 1000 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΟΝΟ ΠΙΚΡΑ...ΓΙΑΤΙ ΚΕ ΧΕΡΜΠΕΡΤ? ΠΩς ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΟΥΛΑΣ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΙς ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΕ ΣΕ ΠΕΤΑΞΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΕ ΕΚΑΝΕ "ΕΥΡΩΚΟΟΥΤΣ"???.....ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ.....ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟΝ ΕΝΔΟΞΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΞΑΝΑΒΑΛΕΙ ΣΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΚΟΠΟ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΩ....ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΚΩΣΤΑ

g.arenas είπε...

συγχαρητηρια στον ΑΡΗ που παλεψε οσο μπορουσε τη σειρα με το Μαρουσι.καταλαβαινω οτι δεν ειναι και τοσο ευκολο να επιβληθεις μιας ομαδας που εχει στις ταξεις της για ¨1¨ τον STEVE NASH,στο ¨2¨ και στο ¨3¨ τους KOBE BRYANT και LEBRON JAMES και ψηλους τους AMARE STOUDEMIRE και ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΥΡΟΕΙΔΗ(για να μην υπερβαλλουμε κιολας)

Γιατι αυτο καταφερε ο ΑΡΗΣ την τελευταια εβδομαδα.Να κανει το μαρουσι να φαινεται MARROYSI BULLS!!!!!!!!!!!

Υ.Γ.Υπαρχει και θετικη προοπτικη για του χρονου 40 ΕΥΡΩ περισσοτερα καθε μηνα για τους φιλαθλους.(ειδικα τωρα με την ακριβεια που υπαρχει,λουκουμι εκατσε)