Δευτέρα 5 Μαΐου 2008

Η κουτρουβάλα του Άρη

Πάλι καλά να λες... Γιατί θα μπορούσε να χάσει ο Άρης, που... κέρδιζε με 17 πόντους, στο β΄ ημίχρονο! Κι όμως το έκανε ντέρμπι, κι αν δεν έβαζε το τρίποντο ο Καλαιτζής, θα έχανε. Ευτυχώς υπάρχουν παίκτες όπως ο Ράιτ, που είναι τόσο "κρύοι", που παίρνουν τη μπάλα και ξέρουν πως να την βάλουν μέσα. Έτσι κέρδισε ο Άρης. Γιατί ο Ράιτ πήρε τη μπάλα και έκανε τρία ντράιβ. Έβαλε δύο, έβαλε τρίτο και πήρε και φάουλ, και μετά έβαλε και ένα μακρινό σουτ. Τα υπόλοιπα πιστεύω τα είδατε, κοντέψατε να σπάσετε απ' την αγωνία και τα νεύρα σας καμιά καρέκλα ή κανά τασάκι (πάντως στο γραφείο κάτι τέτοιο πήγε να γίνει!), και μετά ηρεμήσατε και είπατε: "πάλι καλά". Έλα όμως που είναι φανερό ότι η ομάδα θέλει ένα ταρακούνημα μια και καλή, μπας και γλιτώσουμε κανένα έμφραγμα την Πέμπτη. Γιατί δε γίνεται να παίζει τρία λεπτά στο πρώτο ημίχρονο ο Τσαλδάρης και μετά να μπαίνει στο... 40 και να πηγαίνει ο καημένος, κρύος - κρύος, στις βολές. Και με τον Ουάσιγκτον τα έχουμε πει εκατό φορές, αλλά δεν θα το προχωρήσουμε γιατί στηρίζουμε την ομάδα στα δύσκολα και δεν πανηγυρίζουμε, όπως πανηγύριζαν κάποιοι στα τηλέφωνα και στα μέιλς, επειδή ο Άρης κόντεψε να χάσει απ' το Μαρούσι. Και θέλουν αυτοί να λέγονται Αρειανοί; Εντάξει, σε κανέναν δεν άρεσε ο τρόπος που έπαιξε η ομάδα. Σε κανέναν δεν άρεσε το κοουτσάρισμα του Καναδού. Σε κανέναν δεν άρεσε που στο πρώτο παιχνίδι δεν έπαιξε ο Σάββας και σε αυτό ήταν ο καλύτερος παίκτης, μαζί με τον Ράιτ. Και σε κανέναν δεν αρέσει η "ασυλία" του προπονητή στον Ουάσιγκτον, ακόμη και σε αυτόν τον Μάσεϊ, που όλο παραπονιέται και όλο κάνει του κεφαλιού του (τέσσερα... τρίποντα;). Αλλά εκεί που κόντεψα κι εγώ να σπάσω το γραφείο ήταν στα 5 δευτερόλεπτα του Ντάριους! Πω, πω, ένα λεπτό πριν τη λήξη... Τι να πεις;
Παιδιά, ο Άρης κέρδισε. Θέλατε να γράφαμε "μπινελίκια" για τον αποκλεισμό; Εύκολο. Το αποτέλεσμα θα μετρούσε και τώρα αυτό είναι που μετράει και πάλι. Η ομάδα θέλει - επιμένω - στήριξη στον αγώνα της Πέμπτης και να πω και κάτι... διοικητικό;
Ας έπαιρνε ο κόσμος πάνω από 1300 διαρκείας (αν είναι τόσα) για να μην είναι ο τάδε παίκτης ή ο δείνα προπονητής. Έτσι είναι το "αβγό του Κολόμβου" για εμάς. Ο κόσμος στηρίζει τις ομάδες και όχι οι ομάδες τον κόσμο. Οι ομάδες απλά τον πορώνουν περισσότερο (καλά, χθες, από... πόρωση άλλο τίποτα!). Άντε, ηρεμήστε και τα λέμε την... Πέμπτη.
* Ο Σούλης το πάλεψε το ματς. Αλλά έβγαλε τον Στίβενσον όταν ο Ράιτ του έβαλε ένα καλάθι, και μετά ο Μπρέισι έβαλε άλλα δύο. Όμως απέδειξε και πάλι πως οι Έλληνες προπονητές είναι, μερικές φορές, καλύτεροι από κάποιους ξένους (φιου, φιου, σφυρίζω αδιάφορα).
* Ωραιό ρεπορτάζ είπε η κρατική τηλεόραση για το Μαρούσι - Άρης. "Κέρδισε ο Άρης και ισοφάρισε σε μια-μία τις νίκες". Ούτε λέξη για τις βλαχομαγκιές των πενηντάρηδων... οπαδών, ούτε γι' αυτόν που μπήκε και χτύπησε τον Καλαιτζή.
* Αλήθεια ο νόμος Ορφανού εκεί δεν... ισχύει; Μόνο στα γήπεδα της Θεσσαλονίκης;

18 σχόλια:

rom είπε...

Οντως η φαση με τα 5'' ήταν το αποκορυφωμα. Ο D-Wash(-ing-ma-chine )συνεχιζει να είναι απαραδεκτος και πολυ φοβαμαι οτι τα επομενα του λαθη δεν θα εχουν επιστροφη. Ο Αρης θέλει παιχτες -και προπονητη- με νοοτροπια νικητη και φετος λιγοι ειναι αυτοι που την εχουν. Καθε χρονο περιμενουμε απο τα αμερικανακια να μας ανεβασουν και καθε χρονο γινονται τα ιδια. Γιατι δεν δοκιμαζουν αλλη τακτικη από το να εξευρωπαϊζουν 2-3 καθε χρονο;

QUIZ: Γιατί ο Καλαϊτζης είπε στον Χερμπερτ "stop!...stop!...stop now,okay?!"
1. Επειδή τον έβγαλε
2. Για τον Ουασινγκτον μετα απο ακομα μια μα**κια που εκανε
3. Για να πάρει τάιμ-αουτ μετά τη μα**κια που εκανε ο Ουασινγκτον
4. Άλλο (και ποιό;)

Και τι του απάντησε ο Κερμιτ (σ.σ.Χερμπερτ);

vamos είπε...

Γιατί φέτος γίνανε τα ίδια με πέρυσι?Εχετε χαζέψει?Πέρυσι για ένα σουτ χάσαμε τον τελικό..

Σας χάλαγε ο Ματσόν πέρυσι γιατί έκανε πολλούς ρόμπες..Πάρτε τώρα να'χετε..

Αμα θέλετε νοοτροπία νικητή και άλλες τέτοιες μαγκιές πληρώστε..και αναρωτηθείτε γιατί δεν έρχεται κανένας να βάλει 1 ευρώ παραπάνω από Γένεσις(παλιά) και Τζεβελέκη (τώρα)

Don't cry,just ask why..

Καληνύχτα και καλή τύχη..

rom είπε...

Φίλε προσωπικα ο Ματσον δεν με χαλαγε καθολου και 2ον νοοτροπια νικητη μπορει να έχει και ο Καραδολαμης ή κάποιος άλλος έλληνας ή ευρωπαίος, δεν εννοω οτι πρεπει να παρουμε και τον υπερ-παικτη. Ακομα και οι ιδιοι παιχτες μπορουν να αλλαξουν νοοτροπια.
Βλέπω ομαδες όπως Πανελληνιο και Μαρουσι που για τετοιο υλικο παίζουν εξαιρετικα και λυπαμαι όταν μας βλέπω να παιζουμε χωρις καρδια.

g.arenas είπε...

α-ν-α-κ-ο-υ-φ-ι-σ-η.Μονο η νικη μετραει.το αναθεμα απο τον ιουνιο.εχουμε καιρο να βρισουμε.τωρα μονο στηριξη για να μπορεσουμε απο τον ερχομενο οκτωβριο,να ξανα-απολαυσουμε παικτες οπως ο Πλανινιτς,ο Φαιζερ......αν και το κλημα στραβωσε......
g.arenas

Unknown είπε...

Σημερα ηταν ματς διχως αυριο,τελικος με πολυ αγχος.Γι'αυτο κ προσφερεται για ασφαλη συμπερασματα οσον αφορα ποιοι αξιζουν να ειναι στην ομαδα κ ποιοι οχι.Ο Χερμπερτ ηταν αλλου..Κ γιατι τετοιο κολλημα με τον ουασινγκτον?Ραιτ,Ηλιαδης(μπραβο στα παιδια)κ Μασευ Καλαιτζης Μποισα μαζι με τον-κακο τελευταια-τσαλδαρη ειναι οι μονοι που δικαιουνται θεση στο επομενο ροστερ.Ο καθενας για το ρολο του φυσικα..Παμε να γεμισουμε το παλε τη πεμπτη γιατι ενδεχομενος αποκλεισμος απο την ευρωλιγκα θαναι μεγαλο πισωγυρισμα..
Υ.Γ Η διοικηση τα βλεπει γιαυτο κλεινει τον Κλαρκ για του χρονου..Να δουμε στον παγκο τι θα γινει..

g.arenas είπε...

ολοι την Πεμπτη να κουφανουμε τον-ουτως η αλλως-...Βωβο.(αν και δεν νομιζω,φιλε δημητρη,οτι το χτεσινο παιχνιδι ηταν για ασφαλη συμπερασματα.αυτα βγηκαν προ πολλου)

basketaris είπε...

Παιδιά, δόξα τω Θεό θα έχουμε 3-4 μήνες να κάνουμε κριτική και μάλιστα αυστηρή. Η χρονιά έχει πάει στραβά από ένα σημείο και μετά, με τα απανωτά σκωτσέζικα ντους που μας έχει προσφέρει η ομάδα.

Τώρα, όμως, ήρθε η ώρα για πράξεις! Την Πέμπτη γεμίζουμε το Παλέ, το κάνουμε για 1η φορά φέτος ΕΔΡΑ ΚΑΜΙΝΙ και παίρνουμε την πρόκριση! Εμείς που θα είμαστε εδώ και του χρόνου, εμείς που ήμασταν και στα εύκολα και στα δύσκολα, θα πάρουμε την ομάδα από το χέρι και θα την οδηγήσουμε εκ του ασφαλούς ξανά στην Ευρωλίγκα! Και δεν θα το κάνουμε για κανένα Χέρμπερτ ή Ουάσινγκτον ή Μότολα... Θα το κάνουμε για τον ΑΡΗ!

Όλα σωστά και ωραία τα μπασκετικά και συμφωνώ και επαυξάνω! Αλλά, το σημερινό αίσθημα ανακούφισης που ένιωσα με το τελευταίο σφύριγμα δεν το έχω ξανανιώσει τα τελευταία χρόνια! Και μόνο για το 2ήμερο του τρόμου που περάσαμε, για αυτές τις διαδοχικές διαδρομές παράδεισου-κόλασης, αξίζει να παραμερίσουμε όλα τα παράπονά μας και τις ενστάσεις μας και να στηρίξουμε ΟΛΟΙ την ομάδα!

Ψυχάρες Μπρέισι και Σάββας! Να 'στε καλά παιδιά!

Όσο για τις ψευτομανούρες στο τέλος, αλοίμονο αν σκέφτεται έστω κι ένας για αντίποινα... Είμαστε μεγάλη ομάδα, έχουμε ξεφύγει ανεπιστρεπτί από αυτές τις καταστάσεις και την Πέμπτη θα κάνουμε έδρα καυτή, χωρίς το παραμικρό παρατράγουδο! Καιροφυλακτεί και ο γαύρος, άλλωστε...

AD.Thessaloniki είπε...

Τι ακρβώς είπε ο Καλαϊτζής στον προπονητή την ώρα που το άλλαξε;

apostolis είπε...

ΤΟ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΚΑΝΑΔΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΑΡΕΙΟΣ(ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥ) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΔΗΠΟΤΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΟΥΣΙΟ ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ!! ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Η ΔΙΟΙΗΚΗΣΗ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ.ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ, ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΣΑΦΗ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΠΕΙΘΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΙΔΑ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΝΑΔΟΣ ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ (ΚΑΤΑ ΦΕΒΡΟΥΑΡΗ ΜΗΝΑ) ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ.
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΛΙΓΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ
Η ΑΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ.ΑΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΑΦΕΝΟΣ, ΑΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΙΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΦΕΤΕΡΟΥ!!.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΚΥΡΙΕ ΜΑΣΕΙ ΝΑ ΤΡΩΣ 2 Τ.ΠΟΙΝΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ?ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙΣ ΕΚΕΙ? ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΥΡΙΕ ΧΕΡΜΠΕΡΤ ΠΕΤΑΞΕ ΤΟΝ ΕΞΩ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙ.
ΑΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΤΑΝ ΣΕ 45 ΛΕΠΤΑ Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΧΕ 7 ΑΣΙΣΤ (ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ) ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Ο ΒΑΣΙΛΙΕΒΙΤΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΕΙΧΕ 9.
ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΒΛΕΠΑ ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΕΤΡΙΒΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ(17 ΑΣΙΣΤ ΠΑΡΑΚΑΛΩ).

*ΜΕΓΑΛΗ ΨΥΧΗ Ο ΚΑΛΑΙΤΖΗΣ. ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ ΠΟΥ ΤΑ ΕΨΑΛΕ ΣΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΟ ΑΤΟΜΟ ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΟΤΙ ΑΚΟΥΣΑ
*ΜΕΓΑΛΕΣ ΨΥΧΑΡΕΣ Ο ΣΑΒΒΑΣ ΚΑΙ Ο ΡΑΙΤ (ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΑ ΓΚΑΛΟΠ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΩΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ Η ΤΡΙΧΑ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ).ΤΗΝ ΜΑΓΚΙΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΟΥΛΗΣΕ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΒΒΑ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΕΚΤΟΣ ΟΛΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ!!

ΣΥΝΟΨΙΖΟΝΤΑΣ Η ΕΞΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΠΟ ΠΟΤΕ.ΟΧΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΙΝΔΥΝΕΨΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ (ΜΙΑ 20ΑΡΑ 8Α ΦΑΝΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΕΔΩ) ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΝΑΡΧΙΑΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ(ΟΥΤΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ).ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΑΥΡΟΥΣ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΔΕΣΟΥΝ ΛΙΓΟ ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΙΩΣ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΕΤΡΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ!!
ΑΛΛΑ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΘΑ ΚΛΗΘΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΦΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΘΛΙΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΓΕΜΑΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΤΑ ΜΑΤΣ.

ΣΥΓΜΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΛΟΓΙΑ!!

Κώστας είπε...

kalimera!

O Kiki Klark, ap' oti akoysa, exei kleisei kai pali sti Scavolini. Min trwte oti sas serviroun...

Κωνσταντίνος είπε...

Μα καλά, είναι δυνατόν να υπάρχει ''έγκυρο'' δημοσίευμα την μέρα του πιο κρίσιμου αγώνα της ομάδας?!

Είναι δυνατόν ένας από τους πιο ''hot'' παίκτες της Ιταλίας, να γυρνούσε πίσω στην Ελλάδα?! Δεν ξέρω αν έχει ανανεώσει, πάντως το δημοσίευμα αλλού ήθελε να ''χτυπήσει'' και όχι να δώσει είδηση..

Πάμε γερά την Πέμπτη, μιας και η ψυχολογία είναι με το μέρος μας.. το σίγουρο είναι ότι την Πέμπτη τα νεύρα στις κερκίδες θα'χουν πολλά αντίκτυπα.. Μιλισάβλιεβιτς, Μπουντούρη, Darius, coach Herbert..έχει ''ψωμί'' η υπόθεση..

Υ.Γ. Κώστα, ο Ματζόν στη μέση της χρονιάς έφυγε από τη Μπολόνια..αλλά είναι ''δεμμένος'' ακόμα με τους Ιταλούς που τον πληρώνουν κάθε μήνα για να μην πάει σε άλλη ομάδα (τουλάχιστον φέτος..) ..σωστά?!

Unknown είπε...

Κουση μαλλον δεν ακουσες καλα..

george είπε...

Πρεπει σιγουρα να απομακρυνθει ο χερμπι οσο ειναι καιρος γιατι θα εχουμε κιαλλα στην πορεια.να μεινει στον παγκο παπαχατζης νικολαιδης...τα πραματα ειναι σοβαρα πλεον..

Ιορδάνης είπε...

Παιδιά ο άρης έχει κλείσει κίκι κλάρκ και ταπούτο με την προυπόθεση ότι θα βγει euroleague. το ακούω εδώ και 2 μέρες.υποτίθεται ότι το είπε ένασ δημοσιογράφος από άλλη εφαμερίδα.αν όντωσ ισχύει,με έναν καλό προπονητή και έναν πολύ καλό σέντερ δεν μας σταματάει τίποτα.επειδή όμως τώρα μπορούν όλοι να μας σταματήσουν αφού έχουμε παίχτες και όχι ομάδα όλοι την πέμπτη στο γήπεδο.τελος.

Κώστας είπε...

Για να δούμε ποιος θα επαληθευτεί...

AD.Thessaloniki είπε...

Ακούω για κλαρκ, για τον έναν και τον άλλο, τις προάλλες διάβασα και τα κασε διάφορων παικτών. Ολα αυτά καλά, αλλά το μέλλον είναι οι Ελληνες παίκτες.
Νέοι, ταλαντούχοι, πρόθυμοι και γκαβλ*μενοι να παίξουν και να ιδρώσουν για την ομάδα (βλέπε Παρτίζαν). Καλοί οι ξένοι για να βοηθούν και να καλύψουν θέσεις αλλά χωρίς Ελληνικό κορμό δεν θα υπάρξει μέλλον.
Πόσες φορές ακόμα θα είμαστε (η διοίκηση δηλαδή) τυχεροί να μας βγαίνουν λαχεία οι επιλογές; Μία αντε δύο, μετά τι θα γίνει;
Εκτός και αν τον έχουμε, τον Ελληνικό κορμό ντε..

Χρήστος Καλπάκης είπε...

Παιδιά ας αφήσουμε πίσω τα λάθη ολονών και ας επικεντρωθούμε φίλαθλοι και ομάδα στον ένα και μοναδικό στόχο, την έξοδο στην Euroleague για 3η συνεχή χρονιά,πράγμα πολυ σπουδαίο και καθοριστικό για το μέλλον του Αρη! Εφόσον τελειώσουν τα playoffs τότε μπορούμε με καθαρό μυαλό να δούμε ποιος και τι έφταιξε για όλο την χρονιά. Ολοι την πέμτη στο γήπεδο να τελιώνουμε με την πρόκριση!!!

rom είπε...

http://www.basketblog.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=11020&Itemid=26