Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Καλώς όρισες, Τζον Τόμας...

Στην προπόνηση του Άρη θα πάει σε λίγο ο πρόεδρος της ΚΑΕ Γιάννης Δαμιανίδης. Η προπόνηση είναι στις 17.30 και ο Δαμιανίδης θα μιλήσει στους παίκτες για τη χθεσινή ντροπή. Γιατί μπορεί να λέμε όλοι για τον Ντρούκερ - σαν γενική εικόνα - αλλά ας μας εξηγήσουν και οι παίκτες πώς είναι να χάνεις απ' τον Πολυτάρχου, τον Πετροδημόπουλο, τον Φαλέκα και τον Κατούφα, χωρίς παρεξήγηση για τα παιδιά. Από ομάδα Α2 με τρεις καλούς παίκτες, τον Καλαμπόκη, τον Μακ Αλάρνεϊ και τον Τόμσον.
Ο Άρης δύσκολα θα διώξει τον Ντρούκερ, τώρα, γιατί δεν υπάρχουν άλλες λύσεις και όπως γράφουμε απ' το καλοκαίρι, δεν έχει τα λεφτά για να πάρει π.χ. τον Γιαννάκη.
Αντίθετα φέρνει έναν 36χρονο Αμερικανό ψηλό, τον Τζόν Τόμας (2.06) για να τον δοκιμάσει! Να τον δουν πρώτα στην Ευρώπη, όπου θα έχει δικαίωμα συμμετοχής και μετά ίσως (...) πάει και στην ελληνική ομάδα, όπου θα πρέπει να γίνει αντικατάσταση, γιατί έχει ο Άρης ήδη τρεις Αμερικανούς.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Θα την πώ την κακία μου, δεν αντέχω: δηλαδή ο κ. Ντρούκερ και ο κ. Δαμιανίδης τώρα κατάλαβαν ότι η ομάδα χρειάζεται ψηλό?? Έπρεπε να χάσουμε ΚΑΙ από τον Ίκαρο για να καταλάβουν όλοι ότι η ομάδα κάτω από το καλάθι είναι γυμνή??? Κάτι δηλαδή που ήταν ηλίου φαεινότερο από τον Αύγουστο ακόμα...
Υπάρχει βέβαια ο αντίλογος που λέει ότι είναι μια δύσκολη οικονομικά περίοδος, η ομάδα δεν είχε περιθώριο για άλλον παίκτη και ήλπιζαν ότι κουτσά-στραβά θα τη βγάλουν τη χρονιά με αυτούς τους ψηλούς. Συμφωνώ απολύτως, αλλά αν βάλετε κάτω το λογαριασμό με τα χρήματα που δαπανήθηκαν για Ντάνστον, Πιρς και τους αντικαταστάτες τους (συμβόλαια, εισιτήρια, σπίτια, αυτοκίνητα, αποζημιώσεις κλπ. κλπ.) το καλοκαίρι θα παίρναμε δύο πραγματικά καλούς παίκτες! Και για να μην πάμε πολύ μακριά, σας αναφέρω τους μαύρους Αμερικανούς ψηλούς της ΑΕΚ και του Ηλυσιακού(νομίζω Γκριν και Φράνσις) που ξεχώρισαν πέρσι, και τον Μπίλι Κις του Αμαρουσίου. Δηλαδή είναι καλύτερο να ψάχνουμε στην Κορέα και στα καμπ του Λος Αντζελες μπας και βρούμε κανα "λαβράκι" από το να παίρνουμε καλές, δοκιμασμένες και σχετικά φθηνές έτοιμες λύσεις από το Ελληνικό πρωτάθλημα? Και πότε βγαίνει πιο φθηνά στην ομάδα: όταν δίνει π.χ. 100.000 δολάρια για έναν παίκτη + 70.000 για τον αντικαταστάτη του ή όταν δίνει εξαρχής 150.000 δολάρια σε έναν καλό παίκτη που θα βγάλει όλη τη χρονιά???