Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

ΝΒΑ All Star Game στη Θεσσαλονίκη!

Είχαμε καιρό να τα πούμε, αλλά περιμέναμε μια τέτοια... ευκαιρία! Όχι για τους ηλίθιους με τις φωτοβολίδες, αλλά για μια αληθινή γιορτή του μπάσκετ, έστω και χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά μας! Θα είναι, φυσικά, το All Star Game, αλλά όχι το... δικό μας, που θα γίνει στον Πύργο. Όχι τον Λευκό, αν και είναι μια ιδέα, για μπασκετικές εκδηλώσεις εκεί, αλλά ποιος να τις κάνει; Στις ΗΠΑ και μέσω μιας ωραίας πρωτοβουλίας του basketblog.gr θα μπορέσουμε να είμαστε όλοι νοερά εκεί. Διαβάστε παρακάτω και στείλτε emails...

"Το basketblog.gr πρωτοπορεί για άλλη μια φορά. Κάνει κάτι που ακόμα κι εμάς μας… εξέπληξε: Την ίδια βραδιά… Λάθος! Την ίδια μαγική μπασκετική βραδιά, στις 20 Φεβρουαρίου, στήνει δύο παράλληλες εκδηλώσεις, μια στην Αθήνα και μία στη Θεσσαλονίκη.

Όσοι φίλοι θέλουν να δουν μαζί μας το All Star Game, δεν χρειάζεται να ταξιδέψουν στην Αθήνα. Στη Θεσσαλονίκη στο "Bennigan's" θα στήσουν τη δική τους εξέδρα. Και θα ζήσουν στιγμές μοναδικής ομορφιάς. Κι εδώ ισχύουν τα ίδια που γράψαμε για την Αθήνα.
Η είσοδος είναι ΔΩΡΕΑΝ (εμείς ποτέ δεν θα βγάλουμε χρήματα από εσάς) και η όποια χρέωση αφορά στην κατανάλωση που θα κάνετε. Για να κλείσετε τραπέζι δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας ηλεκτρονικά στο marketing@basketblog.gr και όλα τα άλλα αφήστε τα πάνω μας".

Εμείς, Θεού θέλοντος και εργοδοτών (θα πάρω...ρεπό!) επιτρεπόντων, θα είμαστε εκεί! Εσείς;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Οι μπασκετικές εκδηλώσεις(π.χ.:3χ3 του ΠΣΑΚ) στη Θεσσαλονίκη πρέπει να γίνονται στην πλατεία Αριστοτέλους, για πολλούς και διάφορους λόγους...