Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2009

Επί του πιεστηρίου

Κατ' αρχήν, μια εξήγηση. Το blog δεν είναι ειδησεογραφικό, άρα αν και θα το ήθελα, δεν δύναμαι να σας ενημερώνω άμεσα για τις ειδήσεις. Λυπάμαι, αλλά όσο κι αν το θέλω, δεν μπορώ λόγω φόρτου εργασίας στις εφημερίδες και στο ραδιόφωνο που εργάζομαι!
Όταν προλαβαίνουμε, θα "βάζουμε" και κάποια είδηση, αλλά το blog είναι για απόψεις και σχόλια. Και κανένα "πιπεράτο" παρασκήνιο... Φυσικά!

Πάντως, δε μπορώ να μην γράψω για την είδηση του ΠΑΟΚ, ότι ζήτησαν να φύγουν ο Μουλαομέροβιτς και ο... Βασιλειάδης! Μόλις άκουσαν την Ιωάννα Παπαδημητρίου να τους λέει ότι "όποιος θέλει να μείνει μέχρι τον Μάιο, τότε θα πληρωθείτε. Μέχρι τότε θα πάρετε έναν μισθό". Και οι δύο μετά ζήτησαν να λυθεί το συμβόλαιό τους! Αν προστεθεί και το ότι φεύγουν οι Ντιαρά, Γκρέγκορι, πάμε για διάλυση, έτσι δεν είναι;

Α, και κάτι για τον Άρη. Δύο είναι τα "καλά" ονόματα και δεν είναι αυτά που έχουν γραφεί. Θα τα διαβάσετε - ελπίζω να τα γράψει ο Σταμάτης, αφού τα "τσεκάρει" - αύριο στο "Μ". Ούτε ο Μπάντερ, ούτε ο φεράρι τεσταρόσα, ούτε ο Σάλιερς... Δύο άλλα ονόματα "αλίευσα" με τη βοήθεια ενός ποδοσφαιρικού συναδέλφου. Αλλά ποτέ δε ξέρεις έτσι όπως είναι η "αγορά". Ας κάνουμε λίγο υπομονή... Αυτά.

** Επι του "πιεστηρίου" (όντως): ο Άρης έκανε πρόταση στον γνωστό Άγγλο σέντερ Αντριου Μπετς (31, 2.16) που έπαιξε σε Ταού, ΑΕΚ, Μπανταλόνα, Κάχασολ και παράλληλα "εξετάζει" προτάσεις για τον Μπλάγκοτα Σέκουλιτς.

2 σχόλια:

aba είπε...

Diladi an katalabaino kala, poulame ton Sekulic, glutonoume to upoloipo sumbolaio tou, pairnoume kai kana fragko sto xeri kai me oti pernoume agorazoume kapoion allo.

Ti kerdizoume?
* Den plironoume to upoloipo sumbolaio
* Den plironoume ton antikatastati tou Sekulic
* Iremoume ton kosmo legontas oti kaname metagrafi
* Elpizoume na allaxei to klima kai i ximeia tis omadas kai na doume xana aspri mera.

Kata tin laiki paroimia: Bafontai me tis p$%#&@ ta auga? Bebaios, bebaios...

atsakala είπε...

ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Η ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗΣ ΤΟΥ ΣΕΚΟΥΛΙΤΣ. ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΛΗ ΚΙΝΗΣΗ Ο ΕΡΧΟΜΟΣ ΤΟΥ ΜΠΕΤΣ (ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ), ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΓΙΑ ΠΛΕΪ ΜΕΪΚΕΡ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ. ΚΑΛΗ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΑΛΙΕΡΣ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΡΑΚΕΤΑ, ΟΠΩΣ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ. ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΛΛΟΝ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΨΗΛΟ, ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΜΑΡΣΑΛ ΜΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΤΡΙΑΡΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΑΣΣΟ, ΟΠΩΣ : CONROY ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΤΙΑ.