Κυριακή 30 Μαρτίου 2008

Απαντήσεις στις ερωτήσεις και... τούμπαλιν!

Καλησπέρα σε όλους (αν και λίγο αργά! Η ώρα πήγε 24.05!, σίγουρα όλοι θα είστε έξω σε κανένα μπαρ ή κλάμπ ή... ταβέρνα!)
1) μπορεί ο Σταυρόπουλος να είπε όσα λένε όλοι οι φίλοι του ΠΑΟΚ, αλλά εγώ πιστεύω ότι η χρονική στιγμή δεν ήταν η κατάλληλη. Εντάξει, ξέρουμε όλοι ότι φταίει ο Πανελούδης, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα αφήσουμε την ομάδα να διαλυθεί. Δηλαδή είναι λύση να μην πηγαίνεις στο γήπεδο; Έτσι το βλέπω εγώ, μπορεί να κάνω και λάθος.
2) Ο Χέρμπερτ πληρώνει το τίμημα των πολλών νεαρών Αμερικανών στην ομάδα. Είναι ταλεντάρες όλοι - Μάσεϊ, Ράιτ, Τέρι, Ουάσιγκτον, κανείς δεν αμφιβάλλει - αλλά δεν ήταν σταθεροί και αυτό δεν είναι και εύκολο σε τέτοια σεζόν. Μην ξεχνάτε ότι έχασε έναν τελικό Κυπέλλου απ' τη διαιτησία... Δεν τον υπερασπίζομαι, αλλά με 150 χιλιάρικα πείτε μου εσείς ποιος άλλος ξένος προπονητής θα ερχόταν...
3)και του χρόνου ο προπονητής του Άρη πιστεύω ότι θα είναι ξένος.
4) Ο Πεδουλάκης έχει καλές σχέσεις και με παίκτες και με μάνατζερ, όπως επιδιώκουν να έχουν όλοι οι προπονητές. Το όνομα του Πεν ήταν ένα τυχαίο παράδειγμα...
5) Όπως είναι τώρα το μπάτζετ του Άρη δεν "χωράει" ούτε Κακιούζη, ούτε καν Χατζηβρέττα (600 συν μπόνους). Ας μην τρέφουμε αυταπάτες, με 1500 διαρκείας.
6) Φυσικά θα αστειευόμαστε όταν λέμε για Διαμαντίδη και Σοφοκλή, έτσι;
7) Ο Κατσικάρης έχει τόσο καλό συμβόλαιο με την Παμέσα, που ούτε στην Εθνική δε θα ερχόταν. Οι Ισπανοί δεν επιτρέπουν παράλληλη απασχόληση. Σας θυμίζει κάτι;

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

+ ΚΩΣΤΑ ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΙΠΙΛΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ. ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑΣ ΤΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ 10%-15%. ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Ο ΑΡΗΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ ΜΠΑΤΖΕΤ ΣΤΗΝ ΕΥΡΟΛΙΓΚΑ ΔΕΝ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΑ ΛΙΓΟΣΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΛΙΓΟΣΤΑ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΠΟΥΤΙΚ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΟΡΗΓΟΙ.ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ.ΑΝ Ο ΑΡΗΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΕΙ ΜΕΓΑ-ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΤΟ ΜΠΑΤΖΕΤ ΤΟΥ.ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

+ Ο ΑΡΗΣ ΘΕΛΕΙ ΕΝΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΜΕ ΤΑ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ. ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ...ΕΠΙΣΗΣ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΡΑΜΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ.Ο ΜΑΝΤΖΟΝ ΠΕΡΣΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΙΤΑΛΙΑ..

+ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΑΡΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.ΟΠΩΣ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΛΙΑΔΕΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ "ΕΦΤΙΑΞΑΝ" ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΑ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΤΥΧΑΙΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ (ΒΛΕΠΕ ΤΕΡΙ) ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ?ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ.ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ Ο ΤΕΡΙ?ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΕΝΙΚΑ.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί ρε sunshine ο τερυ έχει ταλέντο, άσχετο αν θα μπορέσει να το αξιοποιήσεις, στο χέρι σου και στο χέρι του είναι να παίξει μπάσκετ αξιώσεων...Αλλά βλέπεις οτι έχει τις δυνατότητες...Το να κάνεις πρωταθλητισμό και το να πάρεις απο το χεράκι άγουρα παιδάκια και να τα μάθεις μπάσκετ δεν συμβαδίζουν...Τουλάχιστον στην Ελλάδα που οι παίκτες που βγαίνουν είναι μετρημένοι στα δάχτυλα...Ο Άρης θα πρέπει να στοχεύσει σε πιο έτοιμους Έλληνες παίκτες, που περισσεύουν απο τους 2 της Αθήνας και να καταφέρει να τους αξιοποιήσει. Παίκτες όπως ο Τσιάρας, ο Μαυροκεφαλίδης,o Παπαμακάριος, ο Βουγιούκας ή ο Πατ Καλάθες, παίκτες 24-26 χρονων που μπορούν να ανταποκριθούν άμεσα...

Άν είχαμε 5000 εισητήρια διαρκείας, δηλαδή 2εκ ευρο απο τον κόσμο, θα είχαμε και μεγαλύτερους χορηγούς.Αλλά τι να κάνεις, αυτοί είμαστε και παλεύουμε με ότι μέσα έχουμε, απο τα χρόνια της αυτοκρατόριας γνωρίζαμε οτι είναι δύσκολο για τον Άρη να έχει σε υψηλό επίπεδο και τα δύο τμήματα του...Όσο μπορούμε...τα χρήματα δεν περισεύουν σε κανέναν...

Για το θέμα προπονητή, η καλύτερη επιλογή για τον Άρη είναι ο Πεδουλάκης και δεν περίμενα τη φετινή πορεία του Αγόρ για να το πώ αυτό...Προπονητής νικητής, πειθαρχημένος, με άκρες...Εγω τον προτιμώ και απο τον Γιαννάκη,όχι γιατί είναι καλύετερος προπονητής(αυτό είναι σχετικό)αλλά γιατί πιστεύω οτι μπορεί να καταφέρει περισσότερα στον Άρη με το μπάτζετ που διαθέτουμε...Άλλος Έλληνας, θα είναι μεγάλο ρίσκο. Άλλο αμερικανοθρεμένο δεν θέλω, οι μεσογειακοί δύσκολα αφήνουν τα σπίτια τους και δεν θα το κάνουν για τα χρήματα που δίνει ο Άρης...

Οπότε για εμένα πρώτη επιλογή ο Πεδουλάκης, αλλιώς κάποιος της Σέρβικης σχολής, κουβέντα που θέλει πολύ συζήτηση...

Ανώνυμος είπε...

Ρε sunshine μας λες για τα διαρκείας και την μικρή συνεισφορά τους και από την άλλη μας λες ότι πρέπει να βρούμε μεγα-χορηγούς..

Ο χορηγός γιατί να έρθει στον Αρη?Για να διαφημίζει την εταιρεία του στα άδεια καρεκλάκια του Παλε?

Αλληλένδετα είναι αυτά τα 2..

Ανώνυμος είπε...

E L E O S PIA EEEEEEEEEELLLLLLLLLLLLEEEEEEEEEEEEOOOOOOOOOOOOOOOSSSSSSSSSSS FTANEI PIA FFFFFFFFTTTTTTTTTTAAAAAAAAAANNNNNNNNNNEEEEEEEEEEIIIIIIII AN MPORUSE NA MILHSEI H FANELA THA EKLAIGE DHLADH GIA NA MILHSW KAI SKLHRA TOUS SIXATHIKE H PSIXH MOU FTANEI GELOIOPOIOUN THN OMADA POU NA MHN TOUS MILOUSE K O TZEBELEKHS OTAN TOUS MILOUSE TON GRAFANE ANTE NA MHN PW POU POTE THA TA PAREI O PROEDROS KAI THA SIKWTHEI NA FYGEI KAI META MAS BLEPW GIA A2 DHLADH KAPOIOI PAIKTES EINAI NTROPI KAI MONO POU FORANE THN FANELA TOU ARH TERRY,PANTELIADHS AN KAI DEN EPAIXE APO PLEYRAS PROSFORAS MILAW AGADAKOS,OUASINGTON [A TON THYMITHIKA KAI AYTON TH GRAPSO META]............. O TERRY MOU HRTHE NA MPO STHN TV KAI NA TON ARXISW STIS MPOUNIES DHLADH O ANTHROPOS INAI POLY AXRHSTOS TO IDIO KAI KOUTROUBALAS 3 FORES EKANE MPASIMO GIA NA FAEI TAPA DEN MPOROUSE NA DWSEI PASA TOU EFEYGE H MPALA MESA AP TA XERIA DHLADH ELEOS KAI SYNEXIZW GIA TON TERRY O ANTHROPOS EINAI ANIDEOS DEN EXEI SOUT EINAI ENTELOS MAPAS TO IDIO KAI O KOUTROUBALAS DEN MPORW NA S PERIGRAPSO EIDIKA STO 82-54 KAI POU EFTASE H KATANTIA MAS PROTON SE ENA KLEPSIMO TOU HLIADH POU EKANE FAUL KAI PATOUSE KAI EKSO POU DEN EDWSE TIOOTA APO TA 2 O DIAITHTHS EPEIDH MAS LYPTHIKE KAI O XATZHGEORGIOU NA LEEI EDO H MPALA EINAI GIA TON PANELLINIO ALLA DEN PEIRAZEI H DIAFORA EINAI MEGALH DHLADH FTASAMA NA MAS LYPATAI KAI O XATZHGORGIOU PAME KAI STON 'PROPONHTARA' GORDON HERBERT POU XANOUME ME POSOUS PONTOUS KAI KATHETE STHN KAREKLA TOU POU TROME 36 PONTOUS SE MIA PERIODO KAI AYTOS DINEI ODHGEIES GIA THN EPITHESI KAI ENW STHN EPITHESI AN DEN KANW LATHOS 26!!!!!!!!!!!! PALI KALA POU HTAN KAI O WRIGHT KAI H FILOTIMH PROSPATHEI APO HLIADH KAI LIGO STA TELEYTAIA LEPTA TOU MOTOLA KAI TOU MASEI PALI KALA POU DEN EXASAN KAI THN DIAFORA SE ENA SHMEIO ANAROTHTHIKA PIO MATS BLEPO PANELLINIOS-ARIS H PANATHINAIKOS-OLYMPIADA FTANEI REZILEPSATE THN OMADA ESEIS K KOUSH TI LETE GIA OLA AYTA?

Ανώνυμος είπε...

Ελα ρε 'συ 7:07. Σταματα να γραφεις σε greelish. Κανεις δεν καταλαβαινει τιποτα. Επισης κανε και μια προεπισκοπηση του κειμενου που γραφεις πριν το δημισιευσεις (παραγραφους!!)
Α.Ν