Κυριακή 23 Μαρτίου 2008

Προτάσεις για προπονητή

Επειδή κάθε μέρα παίρνω καμιά εικοσαριά μέιλ για τον Χέρμπερτ, και δεν έχω τον ρόλο του υπερασπιστή του, αλλά αυτού που πρέπει να καταγράφει όσα βλέπει και να "πασπαλίζει" όλα αυτά με την προσωπική του άποψη, σας προ(σ)καλώ να προτείνετε εσείς τον... επόμενο προπονητή του Άρη.
Σημείωση: το παρόν σημείωμα αποτελεί μια προσωπική άποψη και μην βιαστεί κανείς να πει ότι "τα γράφει για να κάνει... κακό στην ομάδα"! Για όλα είναι ικανοί μερικοί...
Και για να σας βοηθήσω, σας παραθέτω και ορισμένα ονόματα που μου έρχονται τώρα που το σκέφτομαι...
1) Γιώργος Μπαρτζώκας: ανερχόμενος, διαβασμένος, νέος και διψασμένος. Δίπλα στον Γιαννάκη και στον Αγγέλου τόσα χρόνια, όλο και κάτι θα έμαθε για άμυνες. Οι 48 πόντοι δεν το λένε, η γενικότερη φιλοσοφία του το λέει.
2) Αργύρης Πεδουλάκης: με το μπάτζετ που έχει ο Άρης, ο Αργύρης μπορεί να φέρει ξένους "θαύμα". Είναι μαχητής και δουλεύει πολύ στην προπόνηση. Δεν αφήνει τους βοηθούς να κάνουν αυτοί την προπόνηση, όπως κάνουν οι περισσότεροι άλλοι. Και μερικοί... νεοσσοί!
3) Αντρέα Ματσόν: γιατί, τώρα είναι καλός; Σίγουρα θα είναι πιο έμπειρος απ' το τι σημαίνει Άρης, όπως είναι σίγουρο ότι θέλει να έρθει... Τα υπόλοιπα τα ξέρει ο κόσμος, τον έχει ζήσει και έχει κριθεί.
4) Λευτέρης Κακιούσης: είναι "ελεύθερος" και η παρουσία του μπορεί να βοηθήσει να έρθουν καλοί Έλληνες παίκτες. Αν αυτό είναι "συν" για κάποιον προπονητή για τον Άρη, είναι άλλο θέμα. Μετά τον Ηρακλή όμως, δεν τα κατάφερε ούτε στο Μαρούσι, ούτε στην ΑΕΚ. Έχει όμως ατού την άμυνα, και μαζί με τον "Νικόλ" μπορεί να ξανακάνει το σούπερ δίδυμο που είχαν στον Ηρακλή. Τότε που καμιά ομάδα δεν μπορούσε να περνά το κέντρο... Α, ναι - είχαν τον Διαμαντίδη και τον Ηλιάδη...
5) Πρώην: εννοούμε τους Σάκοτα, Αλεξανδρή, Ζούρο, Μπάρτον, Μαρκόπουλο, που ο καθένας έχει τα υπέρ του και τα κατά του. Ο πρώτος έχει κάτι που μας αρέσει - μιλάει με όλο το "λόμπι" το οποίο αρχίζει να ισχυροποιείται και πάλι. Ο δεύτερος έχει κάτι που επίσης μας αρέσει: έχει "καρύδια". Παλεύει σα σκυλί... Ο τρίτος είναι μοντέρνος, ότι κι αν σημαίνει αυτό... Ο Σούλης είναι καλός προπονητής και δεν θεωρούμε "πισωγύρισμα" την επιλογή του.
6) Ευσεβείς πόθοι: Αλεξάντερ Τριφούνοβιτς της Λιέτουβος, Φώτης Κατσικάρης της Παμέσα Βαλένθια, Παναγιώτης Γιαννάκης του Ολυμπιακού, Νέβεν Σπάχια (Ταού), Σέρτζιο Σκαριόλο (ξεφεύγουμε, σε λίγο θα γράψω και τον Βουγιόσεβιτς)
7) Εκπλήξεις(;): Ντιρκ Μπάουερμαν (ο γνωστός) της Μπάμπεργκ, Χένρικ Ντέτμαν (της Εθνικής Γερμανίας), Σάσα Ομπράντοβιτς (της Κολωνίας, ο Σέρβος φαλακρός πρώην γκαρντ), Μουράτι Ντιντίν (Τούρκος, στην Φρανκφούρτη), Λούκα Παβίσεβιτς (πρώην του Πανιωνίου, νυν της Άλμπα), Φρεντερίκ Φορτέ (Λιμόζ), Ερίκ Ζιράρ (Στρασβούργο), Ερμάν Κουντέρ (Σολέ). Από Ιταλία κάτι Σακριπάντι και κάτι Λάρντο, και κάτι Κάγια, Κάχα ή όπως αλλιώς θα είναι σοκ ακόμη και για τους ίδιους, αν χτυπήσει το κινητό τους και ακούσουν: "Hello, my name is John. GM of Aris Salonica, how are you?".
Αυτόν της Σιένα μπορεί να τον πάρει;
Άντε και τώρα καληνύχτα! Μία πήγε... Αύριο πάλι.
* Αν ξεχάσαμε κανέναν (σίγουρο), μπορείτε να προτείνετε. Το blog διαβάζεται ψηλά, πολύ... ψηλά! Πού ξέρετε, μπορεί να το διαβάσει κανένας μανατζερίσκος και να προτείνει τίποτα. Θα γίνει μάγκας (θα πάρει κανά ταληράκι) και εμείς θα κρατήσουμε τη δόξα! Προλάβετε...

35 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΜΠΑΜΕΡΓΚ ΗΤΑΝ ΤΥΧΑΙΟ??????
ΣΕΡΒΟΣ ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΜΕ ΔΙΨΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ .ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΗ.ΤΟ ΜΠΑΤΖΕΤ ΔΕΝ ΣΥΚΩΝΕΙ ΥΠΑΡΒΑΣΕΙΣ .ΜΗΝ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΜΑΣΤΑΝ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΚΛΑΙΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΛΟ!!!!ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ????

Ανώνυμος είπε...

Ξεχασες Ιβανοβιτς και βεβαια τον Ομπραντοβιτς, καθώς όπως λέγεται έχει κορεστεί στον ΠΑΟ και θελει μια αλλαγή στην καριέρα του...

Ανώνυμος είπε...

xexases ton perasovic

Ανώνυμος είπε...

kosta asxeto me ayto toy proponhth mhpos xereis ti kase exei aytos o paiktaras ths macabi o moris kai enas allos poly kalos paikths o gnwstos bullock ths real oso gia ta proponhtika pisteyo oti to mpamperg den htan katholou tyxaio kai blepo ton gordi tou xronou ekei file esy pou eipes gia ombradovic kopse kati se ligo tha mas peis gia ton fil tzakson swstos oprotos pou eipe oxi stis yperbaseis giati meta tha klaime

Κωνσταντίνος είπε...

Φίλε που ρώτησες για τον Μόρρις και τον Μπούλοκ, ελπίζω να ρωτάς εντελώς εγκυκλοπαιδικά..

Ο Μπούλοκ που αν θυμάμαι καλά έχει συμβόλαιο με τους Μαδριλένους μέχρι και το '09, έχει κασέ που ανέρχεται στα 750.000Ε..αυτό είχε αναφέρει ο κ.Σωτηρίου σε μετάδοση αγώνα της ACB φέτος, για το ψηφιακό κανάλι..

Οσο για τον Μόρρις, οι Μακκαμπίτες τα ..''ρίχνουν'' γερά, μιας και συμπεριλαμβάνεται στους 20 πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες της euroleague..

Να ρωτήσω και κάτι άλλο..Κώστα είδες τι απόφαση ψήφισαν οι προπονητές των Γερμανικών ομάδων για τον Μπάουερμαν;εδώ στο Ελλάντα κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει..αλλά τι λέω, εδώ ο Παπαδόπουλος μπινελίκωσε τον Βασιλακόπουλο on the record..

Ανώνυμος είπε...

O Σιγάλας ίσως? Ακολουθώντας το μοντέλο Γιαννάκη...

Ανώνυμος είπε...

Ρε Κώστα... Τι φωτιές ανάβεις;;

Είπαμε σχεδόν όλοι συμφωνούν ότι δεν κάνει ο Χέρμπερτ, αλλά το πρωτάθλημα δεν τελείωσε... Μην τρελένεστε!

Ας βγει πρώτα η ομάδα τρίτη και μετά (συ)ζητήστε όσο θέλετε για τέτοια ονόματα. Αν γίνει όμως η στραβή...

Ηρεμία και υποστήριξη...

Unknown είπε...

Το καλυτερο θεμα για να γραψουμε.στον κοουτς χρειάζεται η υπέρβαση μάγκες,όχι στο ρόστερ.εκει ποτε δε θα φτασουμε τους 2 του κεντρου.Από όλους αυτούς 4-5,είναι καταλληλοι.Το πιο δημαντικό κριτηριο για μένα:ο αρης θέλει κόουτς που να πάρει την ομαδα από το χερι κ να την πάει στο επομενο επιπεδο,όχι κάποιον που θα ωριμάσει μέσα απο τη θητεία του στον αρη.Ξερω οτι ιβανοβιτς κ τανιεβιτς,σκαριόλο(με εναν εξ αυτον κατευθειαν η ομαδα σε αλλο επιπεδο)είναι δυσκολο.παμε στους λίγο πιο προσιτούς 1)Κατσικάρης.Νεος,με ανοιχτό μυαλό,φρεσκες ιδεες καλη αμυντική τακτικη,η εμπειρία της ευρωπης είναι σημαντική.2)Τριφουνοβιτς:ειναι φανερό οτι ο τυπος τοχει..κ είναι ετοιμος για την εκρηξη.σε 1-2χρόνια μπορει να θεωρείται από τους κορυφαιους.παρακολουθησα τη δουλειά του στενα φετος.με καλυπτει πλήρως.κ αντιπροσωπευει σχολή..3)Πεδουλάκης:για μένα εφάμηλος του δράκου.απλα ποτε δεν είχε την ευκαιρία να δουλεψει σε ομάδα με πλουσιο προεδρο.μπορει να παρουσιάσει την καλυτερη αμυντική ομάδα της ευρωλίγκα.4)οχι με τοσο σιγουρια όσο οι 3 απο πανω,αλλα τον θεωρω καλο.λουκα παβίσεβιτς.οπως κ ναχει οι γιούγκο υπερεχουν σαν σχολή.ειναι θεμα τακτικης...
Υ.γ:για τον πιανιτζιανι δε μπήκα στο κόπο να σχολιάσω.μιλάμε για το πιο καυτό όνομα στην ευρωπη τη νεα χρονια,πιο ευκολο ειναι να παρουμε το ..ζοτς παρα αυτον.Η δουλεια που παρουσίασε φετος,θα συζητιέται για χρόνια..
ΔΗΜΗΤΡΗΣ#4

Ανώνυμος είπε...

KWSTA MPOREIS NA PEIS PIOI AMERIKANOI KAI PIOI KOINOTIKOI OI OPOIOI PAIZOUN EUROLEAGUE KAI OXI MONON KAI TELEIWNOUN TA SMBOLAIA TOUS KAI EINAI MESA STIS OIKONOMIKES DYNATOTHTES TOY ARH SYMPERIELAMBANONTAI KAI AYTOI POU PAIZOUN ULEB CUP ALLA KAI AYTOI POU EXOUN SYMBOLAIO ME TIS OMADES TOUS ALLA EINAI YP ATMON H TELOS PANTWN THA FYGOUN APO TIS OMADES TOUS GIA DIAFOROUS LOGOUS PERIMENW APANTHSH

Κωνσταντίνος είπε...

Δεν πιάνεις και έναν καφέ όπως θα'ρχεσαι; (αστειεύομαι φυσικά..)

Θα εκφράσω την άποψή μου για τον coach Herbert..πολλοί θα διαφωνήσουν μαζί μου και ελάχιστοι έως κανένας θα συμφωνήσουν..

Ο coach Herbert είναι καλός προπονητής, γνώστης του αντικειμένου, ικανός να σχεδιάσει πώς θα ''βγει'' ένα σύστημα μέσα στο παρκέ, ικανός να στήσει άμυνα ζώνης-full court κτλ (με τη βοήθεια φυσικά του Νικόλ..), και μου έχει κάνει εντύπωση το πόσο διαβασμένος εμφανίζεται σε μερικά ματς..

Από την άλλη, είναι άνθρωπος χαμηλών τόνων, και χαρακτήρας που δεν μπορεί να επιβληθεί..αυτό είναι το μεγάλο του μειονέκτημα, μιας και με αυτό τον τρόπο δεν μπορεί να ''τιθασέψει'' παίκτες όπως ο Darius, o Terry, o Massey μερικές φορές ή ακόμα-ακόμα και ο Τσαλδάρης..Φάνηκε από την αρχή της χρονιάς (από την προετοιμασία ακόμη..) ότι ήθελε παίκτες να αγωνίζονται μέσα σε συγκεκριμένα όρια και καλούπια, και αυτό το καταλάβαμε από το γεγονός ότι ο Καστλ περιορίστηκε αρκετά με αποτέλεσμα να μην μπορεί να εκφραστεί μέσα στο παρκέ..Αξιος συνοδευτής αυτού του μειονεκτήματος, είναι το γεγονός ότι δεν έχει βρει τον ρόλο σε παίκτες κλειδιά για το ρόστερ της ομάδας, όπως ο Terry, μιας και άλλωτε τον έχει ως 3άρι χωρίς να έχει σύστημα για ελεύθερο σουτ μέσα από αλεπάλληλα σκριν (κάτι που συμβαίνει και με τον Wright στο ''2'') και άλλωτε ως 4άρι όπου ''χάνεται'' μιας και δεν έχει μάθει στο N.Carolina να παίζει με πλάτη..Επίσης, αυτό συμβαίνει και με τον Μόττολα ο οποίος αγωνίζεται ως κατά συνθήκη 5άρι (έλεος..), πλην ελαχίστων αγώνων που έπαιξε ελεύθερα στο ''4'' και έκανε όργια..(βλέπετε Τουρκία με Εφές..)..Αυτά τα 2 έχουν φέρει την αποδιοργάνωση στην ομάδα, μιας όποιος έχει παρατηρήσει, μερικοί παίκτες φαίνονται μαλωμένοι σε μερικές στιγμές μέσα στο παρκέ, ενώ ο ..κουτρουβάλας δεν έχει χαληνάρια να συγκρατηθεί..ή τέλος ο Massey δεν μπορεί να συγκρατήσει την μουρμούρα του..

Δείτε και στην ομάδα του Παναθηνα'ι'κού τι συμβαίνει, όταν ο Σάρας μαλώνει με διαιτητές ή ακόμη όταν φωνάζει σε Διαμαντίση και Σπανούλη..αν οι ισορροπίες μέσα σε μία ομάδα δεν διατηρούνται σταθερές, τότε κάτι θα πάει στραβά..δυστηχώς..το καλό είναι, ότι αυτό δεν ''βγαίνει'' προς τα έξω όλες τις φορές, με αποτέλεσμα να έρχονται οι νίκες και οι καλές εμφανίσεις..

Τέλος, επανερχόμενος στον coach Herbert, πλην ορισμένων ''κολλημάτων'' που έχει όπως Ο-Λ-Ο-Ι οι προπονητές (δείτε και τον Κατσικάρη τι κόλλημα έχει με τον Ουίλιαμς και πόσες φορές τον έχει ''κάψει''..), για τον Άρη που έχει ταβάνι την 3η θέση είναι καλός..για τον Άρη που θα θέλει να ''χτυπήσει'' πράσινους και κόκκινους, δυστηχώς δεν..όχι ότι δεν μπορεί προπονητικά, αλλά δεν μπορεί παιδαγωγικοψυχολογικά..

Συγνώμη για την έκταση του κειμένου..

Υ.Γ. Δείτε τον Γιαννάκη, είναι μεγάλο ατού να έχει παίξει ένας προπονητής μπάσκετ σε υψηλό επίπεδο, σε εθνικό επίπεδο..μιας και έτσι έχει την κατάλληλη νοοτροπία να περάσει στους πάικτες του, και ιδίως ο δράκος που την άμυνα την αγαπάει όσο τίποτε άλλο..αα!!όπως και την πάσα αντί για το σουτ..

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΜΗΠΩΣ ΧΕΡΕΙΣ ΠΟΙΑΝΩΝ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΛΗΓΟΘΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ?ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΙΧΤΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΒΡΕΤΤΑ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΚΑΣΕ ΤΟΘ ΝΙΚΟΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΥΨΥΛΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΜΠΟΥΛΟΚ Η ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ?Α ΞΕΧΑΣΑ ΠΟΙΑΝΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΛΗΓΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΦΕΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΗ?ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΠΟΝΑΕΙ Ο ΑΡΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΟΜΗ ΜΟΥ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΕΙΝΑ ΑΥΤΗ ΤΟΥ 5ΑΡΙΟΥ ΟΠΟΥ Κ Ο ΜΟΤΤΟΛΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ Τ ΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΘΕΣ ΑΡΑ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΧΩΡΙΣ ΕΝΑΝ ΒΑΡΥ ΨΗΛΟ ΣΕΝΤΕΡ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙΠΙΣΤΕΥΟ ΟΤΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ 2,14 ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ 7-8 ΡΙΜΠΑΟΥΝΤ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙ 10 ΠΟΝΤΑΛΑΚΙΑ ΕΝΑ ΣΤΥΛ ΓΟΥΝΤΣ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΟΛΟΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΕΦΕΣ ΠΙΛΣΕΝ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΚΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΗΠΩΣ ΧΕΡΕΙ ΠΟΤΕ ΛΗΓΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ ΣΚΟΥΝΙ ΠΕΝ Υ.Γ.ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟΠΝ ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΙΘΜΟ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΜΟΥ ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΝΙΚΟΣ

Βαρβαρόπουλος Κωστής είπε...

Αναφέρω με σειρά προτίμησης (παραβλέπω μη εφικτές λύσεις):
1.Κατσικάρης(αν θεωρείται εφικτή)
2.Τριφούνοβιτς(αν θεωρείται εφικτή)
3.Παβίσεβιτς
4.Πιανιτζιάνι
5.Σάκοτα
6.Μαρκόπουλος
7.Αλεξανδρής

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΗΣΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ!!

ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΡΗ ΑΠΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο (ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ) ΙΤΟΥΔΗΣ

ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

aaaaaaaaaaaaaaaaxaxxxxaxaxaxaxa o itoudhs agori mou exei bgalei rizes ston panathinaiko den feygei me tipota

Ανώνυμος είπε...

και στον ΠΑΟ ποιος θα είναι...? ;)

Unknown είπε...

Παιδιά πρέπει να βρούμε εναν προπονητη να επενδυσουμε.Να τον πιστέψουμε για 2-3χρόνια,να τον αφησουμε να δείξει τη δουλειά του.Το ξαναλεω εκει πρεπει να γίνει η οικονομική υπέρβαση,όχι στο ρόστερ.Ιβανοβιτς,Σκαριόλο,πεσιτς,τανιεβιτς δε θαρθουν ποτε γιατι πολύ απλα αυτά που θα ζητησουν(πες οτι ματωνουμε κ πληρωνουμε το συμβόλαιό τους)είναι διαστημικά για τα οικονομικά δεδομένα του αρη.Οι 3 που ανέφερα πιο πάνω(Κατσικάρης,πεδουλάκης,τριφούνοβιτς)θεωρώ πως είναι σουπερ για μας,όποιος κ αν κάτσει.Σε βάθος χρόνου θα παρουσιάσουν εγγυημένα πολύ καλή δουλειά.Οσον αφορά το ρόστερ, όντως η ομάδα θέλει ενα μεγάλο κορμί μέσα στη ρακέτα,είναι φανερό.Εχετε φανταστεί πόσο καλύτερος θα ήταν ο ΤΖΈΡΙ με έναν πραγματικό σέντερ δίπλα του?Κ τα περί ”η ομάδα έτσι είναι πιο γρηγορη”απλά δεν ισχύουν.Φανταστείτε μόνο το ότι θα είχαμε το εύκολο ριμπάουντ(που λείπει φέτος)και πόσο πιο εύκολα κ αποτελεσματικά θα έτρεχε η ομάδα.Λείπει ενας παίκτης στυλ Βουγιούκα.(αν τον αφήσει ο δράκος όπως ακούγεται πρέπει να τον κυνηγήσουμε)Μια άλλη προσθήκη που θα ήθελα στον Αρη του χρόνου(προσωπική σκέψη,περιμένω απόψεις..)είναι ο Νιούλει.Εξαιρετικός σουτέρ,σκληροτράχηλος,δυνατός στα βασικά,εξελίξιμος κ κυρίως με ”ευρωπαικό”στυλ κ τρόπο σκέψης στο παιχνίδι του.Αλλά όλα θα εξαρτηθούν από τον προπονητη..
ΔΗΜΗΤΡΗΣ#4

Ανώνυμος είπε...

Η καε μεχρι τωρα φροντιζε να δινει τα χρηματα στο ροστερ και να ψαχνει εναν προπονητη "νεο" με μελλον...και φυσικα φθηνο.Αυτη η πρακτικη μεχρι τωρα δεν βγηκε.Το οτι δεν εμπιστευονται τους σερβους ειναι γιατι φοβουνται μηπως αλλαξει ο "σερβος" τους αμερικανους κοινοτικους με σερβακια.2 ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ και στα οικονομικα πλαισια του ΑΡΗ μας ειναι ο Βουκοισιτς(με μονο αρνητικο το οτι δεν εχει δουλεψει σε μεγαλο επιπεδο αλλα και με εμπειρους παιχτες) και ο Περασοβιτς ο οποιος ειναι σουπερ περιπτωση,και εμπειρος και απο ευρωπη και απο ισπανικο πρωταθλημα και πλεον και φθηνος μετα την απουσια του για 1 χρονο λογο υγειας.Ειναι ευκαιρια,ηδη ΚΩΣΤΑ ο Παρης το επαιξε το ονομα του χθες...σπρωξτε οσο μπορειτε και εσεις(γιατι η αληθεια ειναι οτι μπορειτε)...και δικια μου γνωμη ειναι οτι η αλλαγη προπονητη πρεπει να γινει τωρα,πριν τα πλει οφ...και ο ιδιος προπονητης να ειναι και του χρονου....

Ανώνυμος είπε...

Kostas grafei:

kalimera se olous!
xronia polla!
Vlepw oti sas aresoun oi thewries...
ta lefta einai to pan, akomi kai gia ton Perasovic

Unknown είπε...

Τον περασοβιτς τον ηθελα σαν τρελός περσι.Απογοητεύτηκα που δεν ηρθε.Αλλά για του χρόνου,δεν θαλεγα οτι πρεπει ναναι μεσα στις 2-3 πρωτες επιλογες.φωτης,αργυρης κ τριφουνοβιτς επιμενω κ μετα παβισεβιτς κ περασοβιτς.Με εχει επηρεασει η κακη πορεια την εστουντιάντες φετος ρε παιδια,ομαδα με κοσμο,φανελα κ πεφτει.Για αυτο ειμαι επιφυλακτικός με τον κροατη..
δημητρης#4

Ανώνυμος είπε...

kwsta mhpos xereis poious paiktes exei psaxei apo ellada o arhs?

Ανώνυμος είπε...

mpasketofatsa symfwna me israhlika dhmosieymata o YANIV GREEN einai sto stoxastro tou arh ayto to site elege oti tha fygei apo ekei pou epaize sto telos ths xronias ti exeis na peis gia ayto kai xereis an alhtheyei?

Ανώνυμος είπε...

Κατα πρωτο λογο η προπονητολογια στο συγκεκριμενο χρονικο σημειο για μενα ειναι εντελως ακυρο θεμα. Ο Αρης εχει προπονητη, το μονο που χρειαζεται ειναι να πεσει "καμουτσικι" απο τους διοικουντες σε μερικους που νομιζουν οτι βρισκονται σε american bar..

Ο Αρης μπορει να φερει πολλους προπονητες του χρονου (αν δεν θελει να μεινει ο Herbert και ακουει σειρηνες απο γερμανια).

Ο μεσος αρειανος ομως ξερει μονο τα ονοματα, δεν ξερει ουτε τον Vukoicic(πηρε στην Χεμοφαρμ, δεν ξερει ουτε καν ποιος ειναι o Trifunovic ασχετα αν εχουμε παιξει αντιπαλοι 4 φορες φετος).

Και απο αυτα τα "ονοματα" ενας μονο ειναι προσιτος αυτη τη στιγμη. Κι αυτος ειναι ο Velimir Perasovic. Οπως ειπανε κι αλλοι φιλοι ομως τα λεφτα ειναι το παν. Δεν ειναι μονο τα λεφτα που θα θελει ο προπονητης αλλα και τα λεφτα που θα θελει αυτος ο προπονητης για να ξοδεψει σε παικτες. Ο Αρης το μονο ταβανι που εχει ειναι το οικονομικο, και για να ξεφυγει απο αυτο θα πρεπει να βοηθησουνε και λιγο οι οπαδοι. Περισσοτερα διαρκειας = περισσοτερες χορηγειες = μεγαλυτερο budget. Το ενα χερι νιβει τ'αλλο που λεμε.. Μερικοι ακομα περιμενουν τον επενδυτη πανω στο κιτρινομαυρο αλογο να σκασει τα εκατομυρια του και να αναστησει τον "Αυτοκρατορα". Ευσεβεις ποθοι δε λεω.

Ο Αρης μην εχοντας χρηματα, ψαχνει για λαβρακια, σε τετοιο επιπεδο οικονομικο ειναι δυσκολο να χτυπησεις "φιρμα" προπονητη.. κι εδω ερχεται ο Perasovic ο οποιος κληθηκε να βγαλει το φιδι απο την τρυπα στην Estudiantes που ειναι στην ζωνη του υποβιβασμου στην ACB. Αν δεν τα καταφερει δεν φταιει ο ιδιος βεβαια αλλα ειναι σιγουρο οτι δεν θα παραμεινει εκει και ο Αρης φανταζει σαν μια καλη ευκαιρια για εναν μεγαλο προπονητη να επιστρεψει στα σαλονια της ευρωλιγκας. Κι ενας προπονητης που ο κοσμος μπορει να αναγνωρισει και να δει μαζι του "πιο μπροστα" απο την 3η θεση.

Το ονομα του αρχισε να "κυκλοφορει" πολυ. Αυτα ομως ειναι σεναρια για το καλοκαιρι...


υγ. ο Yaniv Green παιζει στην Σαμαρα στην Ρωσσια παρεα με τον Scales και ειναι βασικος με 8.9 pts / 6 rebound.. να αφησει τα πετροδολαρα? Μακαρι..

Μ

Κωνσταντίνος είπε...

Εδώ είναι ο προσωπικός χώρος του κ.Κούση, οπότε όλες οι ερωτήσεις πρέπει και οφείλουν να απευθύνονται στον ίδιο και όχι σε τρίτους που παραθέτουν την άποψή τους εδώ..

Επίσης, το ότι τέτοια περίοδο (all-star FIBA στην Κύπρο) κυκλοφορούν σενάρια-φημολογίες-αμπελοφυλλολογίες-μανατζερικά παιχνίδια, είναι λογικό..δεν σημαίνει όμως ότι όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά, μιας και όπου ακούμε πολλά κεράσια κρατάμε μικρό καλάθι..να'ναι καλά ο Green που έκανε ένα καλούτσικο Eurobasket στα παρκέ της Ισπανίας, και ό,τι καλό ας έχει ο ίδιος..

Τέλος, ο Green συγκαταλέγεται στους παίκτες της ZAG, μιας από τις μεγαλύτερες εταιτίες που ''κινούν'' παίκτες..εκεί ανήκει και ο Ελιγιάχου της Μακκάμπι..δύσκολα, πολύ δύσκολα τα χωράφια τους..

κ.Κώστα συγνώμη για την παρέμβαση, είναι η πρώτη και η τελευταία φορά..

Υ.Γ. Εχουμε και εμείς προσωπικό blog, οπότε όποιος καλός, ευπρόσδεκτος..

Ανώνυμος είπε...

epish mpasketofatsa tha hthela na mou apanthsete sthn erothsh pou exo knei igo pio panw gia to poianwn symbolaia teleiwnoun ston arh kai na mou peis pioi menoun poioi feygoun asxetws symbolaiwn ala epeidh tora einai ligo dyskolo na mou peis sigoura gia to poioi menoun poioi feygoun thelo na mou peis me thn ws tora prosfora tous

Ανώνυμος είπε...

sas mperdepse..

asto file to kourases

Ανώνυμος είπε...

Κώστας γράφει:
καλημερα σε ολους

1) εννοείται ότι εδώ μπορούν να γράφουν και να ρωτούν όλοι. Ακόμη και κάποιοι συνεργάτες μανατζεράκων που θέλουν να σπρώξουν την "πραμάτεια" τους. Δημοκρατία έχουμε, απλά να ξέρουν ότι τους έχουμε πάρει... χαμπάρι.
2) Ευχαριστώ για τις ερωτήσεις σας, με τιμούν. Όμως πιστεύω ότι είναι λίγο δύσκολο να σας απαντήσω ποιοι θα... μείνουν απ' τον φετινό Άρη. Τα συμβόλαια των περισσότερων είναι 1+1, σα να λέμε μονοετή, δηλαδή. Πέραν του Μάσεϊ και του Μότολα, με λιγότερα χρήματα ο δεύτερος, οι άλλοι για μένα είναι αναλώσιμοι. Θέλω έναν "μαμάτο" άσο, μπορώ να τον βρω; Εκεί είναι όλα τα λεφτά. Α, ναι, κι έναν ψηλό να ξέρει να παίζει πικ εντ ρολ. Αλλά ας τα πούμε αναλυτικά αυτά αργότερα!
3) Αν κάνετε μια γύρα στην Ισπανική Λίγκα θα δείτε παικταράδες σε όλες τις ομάδες κι ένα πρωτάθλημα, πραγματικά αμφίρροπο. Άρα για μένα δεν είναι και τόσο έκπληξη που ο Περάσοβιτς πάει να πέσει.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΜΕΝΑ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΛΟΙ ΠΡΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΨΗΛΑ ΜΕ ΜΕΤΡΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.Π.Χ. ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΜΕ ΜΑΡΟΥΣΙ.ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ 1 ΑΚΟΜΗ ΠΕΙΡΑΜΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΑΡΗ,ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΖΟΥΡΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΡΤΟΝ,ΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΟΥΜΕ(ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΤΡΑΔΑ) ΜΕ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΕΔΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ ΠΟΥ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ ΕΚΤΗ.
ΤΕΛΟΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ-ΧΡΥΣΕΣ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΕΣ(ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ MUCH MONEY) ΤΟΤE ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.ΔΕΝ ΜΟΡΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ Ο ΜΑΤΣΟΝ ΚΑΙ Ο ΧΕΡΜΠΕΡΤ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΑΡΗ.ΠΟΛΛΕΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΣΤΟ ΚΟΟΥΤΣΑΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ.
Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Α ΚΑΙ ΤΟ Ω ΜΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ.Ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ 150% ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΟΥ,ΕΝΩ Ο ΓΚΕΡΣΟΝ.....

Κωνσταντίνος είπε...

Κώστα, μιας και ανέφερες την ACB, κοίτα τι γίνεται εκεί εν συγκρίσει με το ελληνικό πρωτάθλημα..

Η Leon έχει πέσει (λογικά πάντα..) αλλά δεν αγωνίζεται με 5 παίκτες και 3 παιδάκια όπως κάνει πλέον η Ολυμπιάδα, κάτι που συνεπάγεται αλλοίωση αποτελεσμάτων, μιας και κάποιες ομάδες μπορεί να μην τύχανε την Ολυμπιάδα σε αυτή την κατάσταση..

(..άλλο που ο Π.Α.Ο.Κ. πήγε να κάνει την ..έκπληξη την προηγούμενη βδομάδα..)

Tι έκανε τελικά χθες ο Βεργίνης; καλούτσικα τα πήγε στην Κύπρο ε;

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΟΝ ΙΔΑΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΟΟΥΤΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ. ΤΟΝ ΜΑΚΗ ΔΕΝΔΡΙΝΟ.ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΙΔΥΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΚΗ ΤΣΑΒΑ.

ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ(ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ,RESPECT ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ).

ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΩΣΤΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΧΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ. Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑΙΡΙΑΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ "ΠΙΑΣΕΙ" ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.

Ο ΓΚΟΡΝΤΟΝ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΟΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ. ΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΤΑΔΕΙΚΝΥΕΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.

Ο ΙΤΑΛΟΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ.ΕΠΙΣΗΣ, ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ(Η ΗΤΤΑ ΣΤΟΝ 5ο ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΣΦΠ ΠΕΡΣΙ ΗΤΑΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΗΤΤΑ).ΙΣΩΣ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΡΟΣΤΕΡ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΘΑΥΜΑΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Kostas grafei:

liga logia gia ton... Makaro kai ton Laki!

Ανώνυμος είπε...

O Ίβκοβιτς? Νομίζω ότι θα ήταν μια αξιοπίστη και πετυχημένη κίνηση για τον Αρη να πορευτεί του χρόνου με τον Ντούντα

Unknown είπε...

παιδια αν υπηρχε μια τοις εκατο να ερθει ο ντουντα στον αρη,παραγραφονται όλα τα ονοματα που εχουμε αναφερει μεχρι τωρα.Αλλα με 2,5εκ αγωνιστικο μπατζετ που ναρθει..με 4,5-5 μινιμουμ ναι.κατευθειαν σε αλλο επιπεδο η ομαδα αγωνιστικά κ εξαγωνιστικά.

Βαρβαρόπουλος Κωστής είπε...

Είναι αδύνατον να έρθει προπονητής επιπέδου Ίβκοβιτς, Ομπράντοβιτς, Ιβάνοβιτς κτλ. Θέλει Λ7 (Λ-Εφτά) τόσο για το συμβόλαιο του όσο και για μπάτζετ. Η μοναδική ελπίδα να έρθει είναι να αγοράσουμε 4.000 διαρκείας, να κάνουμε super-market από άποψη τζίρου την μπουτίκ και η ΚΑΕ να αδράξει την ευκαιρεία να φέρει τρελούς χορηγούς. Α!Να βάλουν και 1 χεράκι καποιοι επώνυμοι (ονόματα δε λέμε). Συμφωνώ γενικά με τον Δημήτρη οτί θέλει τουλάχιστον 5μύρια μπάτζετ για να κοιτάξουμε απλά τέτοιους προπονητές...

Ανώνυμος είπε...

εγω αυτη τη στιγμη δεν θελω να μπω σε διαδικαδια ονοματολογιας(ειδικα καποια ονοματα που διαβασα μονο στα ονειρα μας θα τα δουμε!)μια που το πρωταθλημα βρισκεται σε εξελιξη και ειμαστε ακομα μεσα στο στοχο της εξοδου στην Ευρωλιγκα.Ωστοσο, ειναι αληθεια οτι με χαλαει το γεγονος οτι οπως και περυσι με το Ματσον ετσι και φετος με το Χερμπερτ, βγαινουν μεσουσης της περιοδου φημες για συμφωνιες με αλλες ομαδες. Δεν λεω οτι χαλιεμαι που εφυγε ο Ματσον ή που θα φυγει ο Χερμπερτ. Ισα ισα που τους θεωρω και τους δυο πολυ λιγους για τον Αρη.Αυτο που με χαλαει ειναι οτι προπονητες χαμηλοτεροι των απαιτησεων μας και ομαδες χαμηλοτερου βεληνεκους απο αυτο του Αρη μας αντιμετωπιζουν χωρις σεβασμο, λες και πανε να παρουν προπονητη απο το Αιγαλεω (χωρις παρεξηγηση). Αυτο που με απασχολει ειναι η φιλοσοφια με την οποια αντιμετωπιζει η κατα τ' αλλα επιτυχημενη διοικηση το θεμα προπονητη. Τι θελει απο τον προπονητη και τι ειναι διατεθειμενη να του προσφερει? Κατα τη γνωμη μου απο τον προπονητη πρεπει να ξεκιναει το χτισιμο μιας ομαδας. μπορει να φαω κραξιμο αλλα προτιμω να εχω ενα μεγαλο (και κατα συνεπεια "αλμυρο") προπονητη και 5 ή ακομα και 4 ξένους από τους οποιους θα παιρνει το 100% και θα κραταει τις ισορροπιες μεταξυ τους, παρά εν μετριο προπονητη με 6 ξενους, ταλαντουχους μεν,αλλά που θα θελει ο καθενας μια μπαλα μονος του.

Unknown είπε...

Μια παραμετρος που πρεπει να λάβουμε υποψη είναι οτι επιλεγουμε προπονητη(καθως δεν εχουμε το τεραστιο..μπάτζετ)οχι μονο με κριτηριο την ικανοτητα του,αλλά κ το ποσο δικτυομένος είναι ετσι ωστε να προσεγγυσουμε καποιους παικτες οι οποιοι κατω απο διαφορετικές συνθηκες είτε δεν θα ερχοντουσαν στον αρη είτε θα ζηταγαν πολλά παραπάνω.καλως η κακώς ετσι εχει το πραγμα.Απο τον χερμπερτ δεν εχω παραπονο στο συγκεκριμενο τομεα.(αν κ περιμενα εναν μαικλ ραιτ ή εναν ταιρον ελις..).Για αυτο τα ονοματα που θα παιξουν θα ειναι αρρηκτα συνδεδεμενα με καποιους μεταγραφικούς στόχους μας.λ.χ. δε μπορω να παραβλέψω οτι σε περιπτωση
που ερθει-υποθετικά παντα-ο πεδουλάκης,θα εχω πλεονεκτημα(εφοσον δε μπει ο οσφπ στη μεση)για να αποκτησω τον παπαμακαριο,το βουγιουκα η τον πιτ μάικλ,με ''σκοντο'' κιολας,προτασσοντας διπλα στον κοουτς την ευρωλιγκα κ τον αξιολογο χρονο συμμετοχης σε τετοιο επιπεδο(ειδικά για ελληνες).
ΔΗΜΗΤΡΗΣ#4